- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
válasz
El Gringo #2251 üzenetére
Én is azt vettem észre, ha restartolom a telefont, amikor gyorsan merül, akkor újraindítás után helyreáll, és nem merül olyan gyorsan.
Más: van egy 100Mb-os netem a telefonra és azt vettem észre, hogy a freemail szinkronizálás rengeteget vesz le róla, de ez már amber előtt is így volt. Kb másfél hét alatt lezabálta a netemet (egy óránkénti szinkronra volt beállítva). Gondoltam egyet, töröltem a klienst a telefonról és a freemailes leveleimet átirányítottam outlook-ra. Azóta nem fogy a net. Ezért gondolom, hogy nem a levelek mérete miatt volt a dolog.
Találkozott már valaki ilyennel? -
kaloczidev
csendes tag
válasz
El Gringo #2245 üzenetére
Akkuval nálam semmi változás nincs (GDR2 vs. GDR3), 100%-on nagyon sokáig elvan (25perc zene, és fb kb. 20perc ez mellett), utána meg szép lassan fogynak a százalékok.
Viszont az itthoni wifire ha egyszer rácsatlakozik,ugyan úgy tépi az akksit.. erre nemjöttem rá még, hogy miért, de hosszú még az éjszaka..
-
razzorr
őstag
válasz
El Gringo #2240 üzenetére
Kötözködni akarsz? Akkor elmagyarázom,hogy te is megértsd: Nekem a telefonom arra való,hogy pénzt keressek vele, hogy hivatalos helyekről elérjenek gond nélkül és utána minden egyéb szórakozás. Nem csak erőm, időm, sőt idegrendszerem sincs ahhoz hogy kísérletezzek vele. Ha meg nem megy fel normálisan,akkor mag szívhatom a fogam,ha hr-ezni kell. Pont ezért váltam meg az undorító hekkelő droidtól,hogy ne kelljen vele foglalkozni sokat. Tudok várni a frissítésre. Az akku idő nekem már megfelel,ha 1 teljes napot kibír, csak az a "baj" hogy ez inkább 1,5 nap. A többi nem izgat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest