- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FruchT
tag
De nincs ott !
-
FruchT
tag
Érdekes mert nekem is Denim van fent,és bár fentebb azt olvasom,hogy végre lehet ki be kapcsolni a mobilnetet a fentről lehúzható menüből de nekem ilyen lehetőség még véletlenül sincs.beállítani sem lehet.
-
FruchT
tag
Sziasztok !
A telefon azt irja,hogy letölthető egy frissítés. Letöltés végig megy,telepítés előkészítése végigmegy majd kiírja : "a frissítés letöltése megtörtént,de nem sikerült megnyitni (8018830f) "Ezt csinálja napok óta,kicsit idegesítő (pfd Denim van jelenleg rajta). Találkozott már valaki hasonlóval?
-
FruchT
tag
a fogaskerekezésre a megoldás, hogy ki kell venni a memoriakartyat es ujrainditani a telefont. Nekem is csak eltavolitott memorikartya eseten hajlando telepulni ( pfd )
-
FruchT
tag
Igen. Rendben lezajlott a frissítés. Amikor írtam, hogy megindult onnan már ment minden. De nem igazán értem mi a fene tart mindig ilyen hosszú ideig, meg ezt hogy képzeli az MS. Az emberek nagy része a facebookozason kívül semmit nem ért a telefonokhoz, biztos vagyok benne hogy egy mezei júzer simán pánikba esik ilyenkor. .....2 óra várakozás folyamatjelző nélkül.
-
FruchT
tag
Kivettem a memória kártyát. Nem hiszem, hogy sok köze van hozzá de majdnem 2 óra elteltével úgy tűnik megmozdult a folyamatjelző.
-
FruchT
tag
Okés. Van valahol elérhető leírás a visszaállításra ? Legyen egy B terv is. Köszi !
-
FruchT
tag
Sziasztok !
Ma reggel jelzett a telefon hogy új frissítés érhető el (8.1 PD) és a telefon készen áll a telepítésre (már letöltötte) . Újraindítás után másfél óra fogaskerekezés eredmény nélkül, az állapotjelző meg sem mozdult. Meguntam, kikapcs. Bekapcsolás után ugyanez a helyzet. Valaki tipp ? Kuka ?
-
FruchT
tag
válasz
Vassili_Zait #3408 üzenetére
Valamiért úgy érzem,ahogy haladunk előre,ahogy fejlődik a rendszer, úgy fogja elveszíteni a varázsát és az előnyét. Értsd: Azért jöttem át anno droidrol mert fele akkora hardveren kaptam 2szer gyorsabb stabilabb rendszert. Kezdetben azt gondoltam, hogy bár a wp sokkal fapadosabb ezt majd idővel könnyen megoldják. Ma már úgy tűnik,hogy a wp egyetlen előnye a hátránya,vagyis semmi másért nem gyorsabb csak azért mert fapados és buta. Vagyis amint befoltotzzák a lyukakat és amint android szintre húzzák fel a rendszert, ugyanúgy a hardver lesz a szűk keresztmetszet,és lőttek akku üzemidőnek is. Pl. nem véletlenül gyorsabb a wp amikor semmi nem működik valós időben, ráadásul 3g nek bekapcsolva kell lenni ahhoz ,hogy olyan alkalmazás csempéje is frissuljon aminek nincs is szüksége netre, az is csak legfelejebb 1 óránként nagy kegyesen, de van hogy fel napokra odafagy. Lásd akksi visszajelző appok csempéi. Na amint ezeket megoldják ugyanúgy android jellegű (belassulás) lesz szerintem a wp.
-
FruchT
tag
A vodafone telefonos ügyfélszolgálatán sem tudtak okosat mondani ezzel kapcsolatban. Az ügyintéző hölgynek amúgy pont ilyen készüléke van és neki sincs datasense, de ez minket gondolom nem vigasztal.
-
FruchT
tag
Köszönöm,időközben már visszapakolgattam ezeket,es lattam,hogy a Black is visszatért. De azert ez igy nem van jól, mivel ezket a cuccokat egy mezei felhasználó nem találja meg az áruházban. HR előtt csinaltam egy alkalmazás lista mentést. Reset utan amikor felajánlotta,hogy van egy mentes én ranyomtam, hogy ok, tegye vissza. Erre elkezdte visszatelepiteni az eddigi összes appot ami valaha is fent volt a telefonon :S pontosan 112-t. Az alkalmazaslistat el lehet valahol érni? Mert csak azokat szeretnem visszatenni amiket hasznaltam,amik tenyleg fent voltak, de nem mindegyikre emlékszem.
-
FruchT
tag
Gondoltam, hogy megpróbálok egy "telefon alaphelyzetbe állítását" hátha megoldódik a brutál idegesítő akksi merülés............
Gyakolratilag koppra gyárira restelte magát, arra a szoftverre amivel tavaly nyáron vettem. Lumi black frissítés füst, szoftverfrissítés menüben azt írja, "a telefon naprakész", a....ád :S ez mekkora szánalom már könyörgöm....milyen megoldás ez ? -
FruchT
tag
Sziasztok!
GDR3 Black frissítés óta borzasztó az üzemidő. Azonos használat mellett Gdr3 előtt 1nap alatt 80%-ra merült a teló gdr3 óta 50% !!! Gyakorlatilag ketszer ugy merül mint előtte. Ha meg a dupla koppintast is bekapcsolom akkor az vmi borzalom. Más is tapasztalt ilyet ?
Minden beállítás ugyanaz. -
FruchT
tag
Most mit mondjak, 5,3"-os Galaxy note-ról váltottam
-
FruchT
tag
Töltés alatt a glance képernyő folyamatosan világit,bármelyik üzemmódban. Ez mindenkinél ilyen ? Ha eltakarom a fényérzékelőt akkor pár másodperc múlva elalszik, de amugy folyamatosan világít. Kissé idegesítő.
-
FruchT
tag
Urak ! Mi a helyzet a wifi hotspot térképes keresővel ? Azt ne mondjátok,hogy az is szolgáltató függő mert rárúgom az ajtót a vodára komolyan mondom.
...nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest