Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyller
senior tag
válasz
minek?:S #3928 üzenetére
Nagyon jó kis telcsi, ne érts félre. Csak a jövőbeni rendszerfrissítések érdekében szerintem egy újabb modellben kéne gondolkodni
Mert már most érződik a memória hiány, ahogy pakolgatjuk fel a legújabb rendszerfrissítéseket. Meg meg döcög, bár a Cyan nekem még nem jött, de ahogy hallom, ott se teljesen sima minden...De nem akarlak lebeszélni, én nagyon szeretem, mindenre alkalmas amire egy droid
Amúgy igen, alapból fent vannak a Here programok, ha jól rémlik...De ha nem lekapod őket, ingyenesek.
-
Kyller
senior tag
válasz
minek?:S #3926 üzenetére
Van hangos navigálás, Nokia Here-nek hívják, illetve azon belül Drive. Ha letöltöd az adott ország térképét, akkor azzal jönnek a közelben lévő helyek is...
Én azt javallom, hogy várjál még egy kicsit, mert a 720-ban csak fél giga memória van, és úgy néz ki, hogy már a közeljövőben nem lesz mindenre elég...
Nem sokára bejelentik a 730-cat, annál nagyobb esély van, hogy "jövőállóbb" legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest