- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
oké, megoldottam egy teszttel...inkább előbb gondolkoznék mint kérdezek, bocsánat...
kikapcsoltam az adatforgalmat, hagytam a WiFi-t,
küldtem magamnak egy teszt e-mail-t gmailről.
számítógépen kapásból megjelent, telefon hibát jelez.konklúzió: használ WiFi mellett is adatforgalmat, gondolom érzékeli a hibát és tudja a megoldást
/elvégre exchange is MS szóval a programozói csak-csak ismerik a szituációt/ -
L4mie
veterán
próbálom
a telefonokra úgy lett beállítva az exchange levelezés, hogy a kiszolgáló a mail.cegnev.hu
ezt a címet irodai LAN ról nem éred el, mert itt bent az irodában csak cegnev.hu az elérhetőség, mert belső hálózat.
(a miértet ne kérdezd, mert sajnos ilyen dns meg ip bigyulák az okai amihez nem értek)
szóval amikor bejövök a céghez és csatlakozom a WiFi re ami ugye belső hálónak minősül, mert a szerver mögött van, akkor nem tud szinkronizálni az exchange fiókkal mert más a kiszolgáló címe mint amit bentre kellene beállítani.
fura módon mégis bejönnek a levelek, ebből gondolom, hogy használja a 3G-t mivel az ugye külső hálózat.uhh remélem sikerült érthetőbben leírnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest