- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #4079 üzenetére
30-ért veszel egy használtat... Gyönyörű állapotban!
-
Sawyer_
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #4061 üzenetére
De most látom, hogy most kb a feléért be lehet szerezni a teljes LCD-t... Azaz 15, és ha szerencséd van, van ismerős aki kicseréli, elvileg nem nagy cucc...
-
Sawyer_
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #4061 üzenetére
Én is jártam így. Szerintem minden lehetséges módon utánajártam, és végül a Nokia szervizt választottam. 30 ezerért cserélték ki, a garancia megmaradt.
Ez januárban volt, akkor az ebayen sem lehetett olcsóbban beszerezni.
-
btudos
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #3960 üzenetére
Az alkalmazásadatokat nem fogja visszapakolni, ha azok önállóan nem mentik magukat valahogy, ez viszonylag egyértelmű, de nekem költözéskor 8.1-->8.1-nél még a csengőhangokat is áthúzta anélkül, hogy hozzányúltam volna az account és a jelszavak beírását leszámítva.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #3956 üzenetére
Nekem elég volt a múltkori szervizes sztory miatt hr-ezni. Csak az idegrendszerem ment tönkre a sok telepítgetéstől és beállítgatástól és hogy nem tudtam használni a telefont. Úgyhogy én tartózkodom a hr-től, csak ha nincs más megoldás.
Amúgy a múltkor kicsit kiakadtam, hogy mennyire nem tetszik így már a teló, de elég egy droidot a kézbe venni és máris rohanok vissza wp-re -
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #3954 üzenetére
Hát ezt nem tudom megmondani. Próba szerencse. Majd írd meg,hogy sikerült e
-
Johnny70
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3904 üzenetére
Én nem érzek ott lassulást, az első pár újraindításnál dolgozott vmit nagyon, a jelszó beírása a ős Windows-os időket idézte (beír, vár, majd végre történik is valami). Viszont a wifi mintha jobb lenne, letöltések gyorsultak érezhetően. Ma a telefon belakásával (meg a régi csengőhangjaim összevadászásával) és minimális telefonálással 70%-on volt az akku, egyelőre jó.
A térkép viszont úgy befagyott nálam, mint ahogy sokaknak a Black frissítésekor, hiába mentem a beállításoknál a térkép kezelésére, már dobott is ki a csempékre. Apropó csempék: én végül a legkisebb csempéket hanyagoltam, a normál és a dupla széleseket használom, így még pont olvasható minden úgy nagyjából.. -
Johnny70
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3876 üzenetére
Nekem is gondom volt a navigációval, de úgy behalt, hogy a térképeket sem tudtam elérni, hogy kitöröljem, HR lett a vége, azóta lekopogom, minden OK.
-
Mozby
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3880 üzenetére
Akkor már csak arra kéne rájönnöm, hogy developer preview-ra tudok-e Cyan-t frissíteni, vagy vissza kell rakni a 8.0-t előtte. :S
Főleg, ha GDR1-et nem akarom még telepíteni...
-
Mozby
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3873 üzenetére
Érdekes, nokia oldalán azt írják, még tesztelés alatt.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3875 üzenetére
Ha valakinél van még ilyen akkor a régi mentett térkép törlése segít
-
Intru
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3873 üzenetére
Fent van,eddig frankó
egy kérdés viszont, a régi féle háttérbe futó programokat most hol találom?
-
Rob700
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2402 üzenetére
Milyen változásokat hozott a frissítés?
-
JamesFinn
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2402 üzenetére
Ezzel a beálításokkal frissítettem, sysapp pusher-el.
Az IP cím : 103.13.29.118 a port pedig : 8888
A régió USA -
Intru
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2355 üzenetére
Igen,előfordul. Telefon újraindítása megoldja Elméletileg, fapadosabb megoldás,ha kilépve a képek közül nézed meg az eredményt...
-
pushalias
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2355 üzenetére
Az gáz, mert nekem L620-szal sem csinálja, pedig direkt elindítottam fél tucat appot.
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2100 üzenetére
nekem egy ilyen sikerült, reggel iskolába menet..nem volt nálam más.
Amber nélküli.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2100 üzenetére
A screenshotot valamikor belinkelem, érdekes mindenesetre :S Fotókat meg majd töltök fel, de azért próbálgatni kell még.
A szó törléses bizbaszt meg már megszoktam,ez van. Ja meg kár hogy nincs ctrl+A (összes kijelölése) Díjaznám ha nem kézzel kellene egy nagyobb szöveggel gépészkedni hogy kijelölje. Na mindegy.Nyomhatsz te/ti is képeket. Ne csak a 1020ról szóljon minden
-
Kyller
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2090 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2062 üzenetére
Okés köszi,megvan. Másodjára csak meglett. Először a "nem támogatott eszköz" dumát nyomta,de utána megint proxyztam és leszedte. Öröm és bódottá
-
Az-X
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2062 üzenetére
Most már felhergeltél... eddig eszembe sem jutott, hogy kéne ez az app
De... beállítom a proxy-t, az áruhátban meg is jelenik, elindítom a letöltést, ezt írja:
Nokia Pro Cam
Hiba történt a kérés teljesítés közben.
Próbálkozzon újra később.Hibakód: 805a0258
-
trassher
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2057 üzenetére
Smart cam-et majd holnap kipróbálom, glance-re elsőre azt mondtam hülyeség de így kipróbálva már tetszik. Data sense hiányzik. Kényelmesebb lenne mint a netinfo.vodafone.hu
-
trassher
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #2055 üzenetére
Én NFL-t nézek, közben nyomkodom a telefont de valahogy nem vagyok elhalva a frissítéstől. Data sense nincs, 1 új beállítási lehetőség. Erre vártunk ennyire?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #2044 üzenetére
Én is megnéztem mert elvileg már a Vodás frissítés is megjött de nálam is naprakésznek jelzi a telefon a szoftverét.
-
Воланд
titán
válasz
zozzzzzzzzzz #2042 üzenetére
jelez mobilneten is.
-
razzorr
őstag
válasz
zozzzzzzzzzz #2002 üzenetére
"napok óta hasogat a bal bokám"
Akkor nekem meg emiatt fáj a derekam? Még van 4óra hogy megjöjjön...mármint az Amber
-
Kyller
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2002 üzenetére
Mindenképpen javulnak. És igen, be lehet állítani kezdő proginak a ProCamot.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
zozzzzzzzzzz #1961 üzenetére
Csak rábólintottak a vodkások.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
zozzzzzzzzzz #1887 üzenetére
Így én is megtaláltam, de letölteni nem tudom, pedig rajta van a telefonon. Amberrel jött. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest