- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
El Gringo #2245 üzenetére
Akkuval nálam semmi változás nincs (GDR2 vs. GDR3), 100%-on nagyon sokáig elvan (25perc zene, és fb kb. 20perc ez mellett), utána meg szép lassan fogynak a százalékok.
Viszont az itthoni wifire ha egyszer rácsatlakozik,ugyan úgy tépi az akksit.. erre nemjöttem rá még, hogy miért, de hosszú még az éjszaka..
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
meszipeti #2224 üzenetére
Én is hasonlóval szenvedek, merül nagyon. Múlt héten adtam egy hardresetet, hétvégén jó volt, tegnap óta megint nagyon merül..
Azt vettem észre, hogy ahogy hazaérek, akkor harap nagyon az akkuba, pedig máshol ha wifire megy, akkor nem merül ennyit.. sőt, alig merül, pedig használom rendesen, itthon pedig az asztalon heverve simán 20%ot egy óra alatt. felraktam töltőre, és másnap ugyan ez.. -
kaloczidev
csendes tag
Amber elérhető..
és szeret preparingnél 100%-on állni..
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2100 üzenetére
nekem egy ilyen sikerült, reggel iskolába menet..nem volt nálam más.
Amber nélküli.
-
kaloczidev
csendes tag
Nagyonritkán még művel ilyen dolgokat is.. Gyakorlatilag a képernyő jobb felső nyolcadával kitölti a képernyőt amikor egy alkalmazást megnyitok.
Lehet visszakéne vinnem garival, és akkor a jackes probléma is megoldódhat.. ha van egy pár kicsi karc a kijelzőn, az gondolom nem garis, ugye?
szerk.: kép lemaradt.
@Kyller:
A LockScreenem megtévesztő -
kaloczidev
csendes tag
válasz
cashzoli #1986 üzenetére
Tövig benn van. nem hinném, hogy a fülessel lenne baj, mert nem az 500 forintos kategória (Sennheiser CX300 Precision II).
Egyszer akkor fordult elő, mikor zenét hallgattam, jött egy hívásom, felvettem telefonon, és fülesen hallgattam, de a partneremet csak félfüllel hallottam már.. pedig a zene sztereó volt. -
kaloczidev
csendes tag
Sziasztok!
Beálltam énis a hd(720) Lumia csapatba, kb. 2 hete nyúzom.
Semmi problémám nincs vele, viszont néha fülessel elszáll a jobb oldali hang, és csak újraindítás segít rajta..
Valaki tapasztalt már ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest