- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee21
senior tag
Én biztos nem kezdenék neki, de, nézd meg a videót!
-
Vassili_Zait
senior tag
Az a legrosszabb eshetőség! Amúgy, ha itthon lett aktiválva akkor ingyen offline navigációd van! Térképet egyébként is lehet használni bármelyik országban, csak ott nem navigál hanggal!
Egy próbát mindenképpen megér! És ennél kisebb bukási lehetőséggel nem hiszem, hogy ki tudnád próbálni a WP-t... ha nem tetszik eladod mint a szél, ez pont egy kelendő típus!
Én is így próbáltam ki droid után a wp-t és ez a szenzációs érzés immáron 2 éve tart...
-
Vassili_Zait
senior tag
A programokat microsoft accountal tudod letölteni, ezért emiatt ne aggódj! Egyetlen probléma lehet, ha mondjuk a nokia drive-ot külföldön aktiválták(amúgy lehet hogy ez is account függő, bár szerintem inkább telefon), mert az abban az országban működik ahol ez megtörtént... viszont 4000 magyar forintért simán megvásárolhatod az összes többi országra, ami nem egy veszélyes összeg ha mondjuk nyaraláshoz kell...
Amire figyelj, hogy azonnal gyári visszaállítással kezdj, mert különben az előző tulaj látni fogja a telefonod, sőt le is tudja tiltani ha egy kicsit is humoros... Csinálj egy microsoft live accountot, hotmailes vagy msn cím is jó, biztos volt régen olyanod... ha nem akkor csinálj egy outlook.com-os mailcímet! Ez azért kell, mert egyébként nem fog semmi működni...
Akksiban kb a piacon kapható egyik legjobb készülék!
Játékok nálam nem akadnak, mert nincsenek
de amúgy is jól futnak rajta, csak kicsit kevesebb van mint droidra... sok fizetős köztük, de kb minden héten ingyenessé tesznek egy párat 1-2 napra... nekem így van meg az összes engríbördsz...
Kijelző karcálló, de mint minden ez is meg tud karcolódni, fólia ízlés dolga... szerintem látens homoszexualitásra enged következtetni... és egyébként is, minek legyen ronda a telefonod 1 évig, és mikor eladod a következő tulaj élvezze ki a fólia nélküli karcmentes kijelző élményét??? Csak azért hogy 2-3 ezerrel többért el tudd adni?
Nagyon jó zseblámpa progik vannak rá!
-
Vassili_Zait
senior tag
navi okés
rezgést nem hogy nem lehet beállítani, de nem is rezeg csörgés alatt, csak az elején...HTC-nél viszont igen
Csengőhangot könnyen állíthatsz be a ringtonemaker nokia appal, meg kell vágnod vele, de rém egyszerű!
Fel lehet tenni egy az egybe mp3-at!
A kérdések nem voltak hülyék! inkább előbb kérdezz, mint, hogy utána anyázz!
Az xperiáknál csak jobb telefont lehet csinálniAmúgy én inkább a 820-at javaslom, vagy egy htc 8x-et, amiben 1gb ram van, ha megengedheted magadnak, ha nem akkor ez is megfelel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest