- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
mukibuci #2916 üzenetére
a fura, hogy az exchange szinkronizáció úgy működik, hogy ha céges /házon belüli/ WiFi-t használok, akkor nem tud csatlakozni a szerverre, mivel ugye belülről más az elérhetősége.
szóval kívülről így érem el.
https://mail.cégnév.hubelülről pedig ezen a címen.
https://cégnév.huAmiért gondolom, hogy használ adatforgalmat wifi mellett is az, hogy ugye ha itt vagyok bent, és kapok exchange fiókra levelet, megjelenik a telefonon is, pedig ez csak WiFi kommunikációval nem működhet.
Vagy ilyen kis okos a WP, hogy látja a problémát, és 3G-vel kikerüli?kéne valami pöpec fogalomszámláló
gyári nektek szuperül üzemel?
*jah és van valami téma, vagy mókolás amivel mondjuk el tudom tüntetni a programlisából az A-B-C -t?
bocsássatok meg a sok amatőr kérdésért, most merülök el a WP "világában"
-
Vassili_Zait
senior tag
-
Throme
veterán
-
-
cashzoli
aktív tag
válasz
mukibuci #1440 üzenetére
Sejtem már, mire gondolsz. Nálam elég magas a műszerfal, de sosem teszem se a gps-t, sem a telefont túl közel, alacsonyan hozzá. Előbbinek jó hosszú karú tartója van, nyilván remeg az is ha belehajtok egy méretes kátyúba. De pont ezért teszem mindkettőt középtájra, ahol a kilátást sem zavarják és lekoppani sem tudnak. Egyébként (ha a műszerfaladhoz passzol) ezért jó a rövid karú tartó, nem nagyon tud hova dőlni, hajolni
-
duo
addikt
válasz
mukibuci #1023 üzenetére
én a szüleim révén egy egyházi flottában vagyok benne. az olcsóbb verziók nem nem vonatkoznak. de látom hogy júl 1 től. ~72.000 valóban olcsóbb ~8000-el, de sok. mindig az alap maximum ár vonatkozik a mi flottánkra. és így. (mobilnet opció már van egy 50mb-os. tartalmazza a havídíj. (gondolom az egy weathernek elég lenne. de nem használom. én wifizek. )
"btw jobb lenne, ha a 720 azért lenne drágább, hogy a kifutó (és nem kapható) 820 olcsóbb legyen?"
ezt nem értem pontosan. de tőlem lehet olcsóbb akár az összesMeg amúgy részemről okafogyott a dolog, tekintve hogy már több mint egy hete nálam van az 520.
nemcsak a hasonló árú de a 15-20Kval drágább droidokat is elpicsázza oda-vissza.
tudok vele normálisan telefonálni meg ilyenek.egy okostelefonnál egy nagy szó.
aki frissen jön droidról annak minden új. és nehezen akarja elhinni az ilyesmit
Gondolom 720 tól fölfele meg még markánsabban kijön a különbség. -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
mukibuci #901 üzenetére
Hogy őszinte legyek ezt még észre se vettem. Ami tetszik a Trophy után az a hangminőség. Meg is jegyeztem első hívásomkor a barátnőmnek hogy jobban hallom.
Vicces most megtaláltam a teszt utáni hozzászólásom: hsz #24 és bejött a sehtésem hogy egy jó árral megfoghat.Amúgy azt nem olvastam hogy ennyire pici a doboza. Mikor hozta ki a csaj majdnem megkérdeztem hogy biztos egy 720-at hoz?
A kijelző nagyon tetszik. Megmutattam a Lumia 710 tulaj kollégámnak és ő is nagyon dícsérte. Unibody telefonom se volt még soha de tényleg nagyon jól összerakottnak érződik. Bár azt megjegyezném hogy a hátlap fogásának érzésében azért a Trophy a gumiszerű hátlapjával valamivel jobban bejött. Kevésbé volt csúszós.
A sebessége egyenlőre nagyon rendben van. Minden megy röccenés nélkül. mindenképp class10-as Micro SD-t veszek hozzá mert olvasom hogy sokat számít.
Maga a rendszer ugye alapvetően ismerős hiszen szinte napra pontosan 2 éve WP telefont használok. Így hála égnek már sikerült is belaknom. Persze még apróbb finomítások lesznek.
Akksira nagyon kíváncsi vagyok ahogy nézem jókat írtak az üzemidőről aminek örülök de majd meglátjuk milyen lesz nálam.
A feloldó gombot viszont még szoknom kell, az előző telefonomon az felül volt viszont ez sokkal kényelmesebb.Vassili_Zait: a semminél az is több bár jelezhetné hogy jött hívás vagy SMS esetleg Email. Nekem ennél több nem is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest