- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz
klmn.knyvs #3010 üzenetére
5másodperc keresés, és lám, első találat. [link]
-
El Gringo
senior tag
ha pl x szolgáltatónál veszem, egyértelmű, hogy nem független (legalábbis, ha nem ért hozzá, annak egyértelmű), a kivételekről ők gondolom nem tudnak). Nem arról van szó, hogy lopott, csak a nem hülye, kicsit pofátlanabb ember, ha rájön, hogy neki szépen le fogják tiltani a telóját, mert nem fogja fizetni a számláját, előbb szépen eladja, hogy legalább visszacseppenjen pár forint. + Ha már itt gond van, nem hiszem, hogy hiszékenykedni kéne tovább, hanem utánajárni. De ne így legyen
De a szolgáltatónál megmondják, ha kártyás, akkor X összegért úgyis kikódolják. Hogy milyen papír kell hozzá a szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán megmondják.
-
El Gringo
senior tag
ha már így csúnyán átcseszték a fejét, akkor gondolom szolgáltatói számla nélkül vette. először azzal kezdjétek, hogy derítsétek ki, hogy egyáltalán kártyás-e. Most rohangáljatok, ha épp letiltás előtt álló kütyüt vettetek, ne 1hónap múlva. Bár a függetlenítés során úgyis kiderülne sztem
-
El Gringo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz
kaloczidev #2250 üzenetére
akkor szerintem hazaérés után, nyomj egy restartot, mintha reggel lenne.
Ez érdekes, hogy este merül, reggel nem. Lehet az aksikijelzés szar neked is, egy restarttal ellenőrizd, hogy tényleg annyi-é a %.+
(#2249) Napfénysütiarra gondoltam, hogy talán nem merül, ha a routert fix csatornára és fixen n-es sugárzási módra kapcsolja. De akkor ez nem lehet a ludas.
-
El Gringo
senior tag
válasz
kaloczidev #2246 üzenetére
nem próbáltad állandó csatorna(pl. 10), állandó szabványra rakni (.n)?
nekünk az 520-ak nem szívnak wifin látványosan. De itt állandóra is van téve... -
El Gringo
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2244 üzenetére
ne beszéld rá, én se akartam, csak kicsit jópofáskodtam, bár így szövegesen nem jön át
de mondjuk tényleg az teszi fel, aki jószívből felvállalja, hogy esetleg valami megfagy benne, mondjuk gmail szinkron vagy FBszinkron, vagy akármi (telefon tuti nem). Illetve tényleg nagyon szívja az aksit. Lehet még én sem raknám fel, még akkor sem, ha nagyon szívná az akkut, pedig van kb 5 telefonom tartaléknak, ha úgy alakulna.
Ota ide vagy oda (na ez jól hangzik)Amúgy valakinek akkuösszehasonlító tapasztalata gdr2 vs gdr3? szerintem mindenki erre vár
-
El Gringo
senior tag
az akkusoknak: nem próbáltátok nsu-val felrakni újra a romot? lehet telepítéskor elbarmolt vmit
a HR ugyanazt az "elrontott" romot rakja csak újra... -
El Gringo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2233 üzenetére
pikk-pakk meg lehet csinálni... Bár utána elvileg nem lehet visszarakni a gdr2-t, de akinek sok gondja van most, annak érdemes lehet utánajárnia, és megfontolnia.
-
El Gringo
senior tag
válasz
Napfénysüti #2231 üzenetére
már le lehet tölteni developer accounttal. 520 topicban olvashattok róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Honda topik
- Steam Deck
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest