- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intru
csendes tag
Tegnap vettem észre, hogy cyan óta vannak furcsaságok... Konkrétan tegnap óta ha Messengeren írnak akkor duplán kapok értesítést, délben és éjfélkor is jelez a naptár,hogy kinek lesz születésnapja. Továbbá random módon néha beáll a képernyő, nem akarja lezárni,csak világít percekig. Furcsa az egészben, hogy cyan települése éjfél előtt volt,így az első naptaras balhét betudtam ennek,de tegnap megint volt. Reggel csináltam soft resetet, azóta nem kaptam üzenetet,de kíváncsi leszek...
-
Intru
csendes tag
Gondoltam,ha már 8.1, akkor megnézem a Cortanat mit tud... Atalitottam a régiót,leszedtem a beszéd felismerést,töltött is frissítést,de semmi... Beállításnál nem volt ott... Esetleg a Vodafone frissítés az oka,vagy én hagytam ki valamit?
-
Intru
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #3873 üzenetére
Fent van,eddig frankó
egy kérdés viszont, a régi féle háttérbe futó programokat most hol találom?
-
Intru
csendes tag
válasz
zozzzzzzzzzz #2355 üzenetére
Igen,előfordul. Telefon újraindítása megoldja Elméletileg, fapadosabb megoldás,ha kilépve a képek közül nézed meg az eredményt...
-
Intru
csendes tag
Whatsapp nálam érdekes. Azt hittem olyan lesz mint a viber,hogy aki ismerős azt külön jelzi stb. Namármost pl kolléga is használja, neki csak a telefonszámát irja ki,meg hogy felvehető kapcsolatokba,de hát ott van... Viber meg mobilneten jelez,de az appba lepve semmi,küldeni se tudok olyankor. Wifin jó...
-
Intru
csendes tag
válasz
Napfénysüti #2164 üzenetére
Jah, a glance screenhez lehet képet rakni. Nem tudom azért,mert még béta, vagy szimplán ilyen,de nekem elég ratyin rakott be mindent :/
-
Intru
csendes tag
http://m.wpcentral.com/video-hands-nokia--glance-background-app
-
Intru
csendes tag
Nesze neked szeptember vége
-
Intru
csendes tag
Nektek van Nokia Music? Nekem vodás a teló és nem engedi letölteni, kollégának független és rajta van. Továbbá van még 1-2 apró különbség pl a beallitasoknál...
-
Intru
csendes tag
Nekem is van fólia rajta, fő a biztonság miatt. De ez elég szomorú, hogy a gg ellenére is karcolodik :/ Youtube-on van egy lumia 920 Hammer test videó, amiben rendesen meggyotrik a kijelzőt de nem látszik semmi karc. Elvileg 720on se kéne lennie sima zsebben hordastól. Kíváncsi vagyok Vodafone mit fog mondani, de szerintem nem túl sok jót...
-
Intru
csendes tag
Kollégámnak is elkezdett hasonló módon rosszalkodni a telefon, kiegészülve azzal, hogy telefonáláskor a hang is vacakolt. Szervizben fw-t ujrarakták neki, az nem oldotta meg a hibát, szóval most a kijelzőt fogják cserélni neki. Remélem az enyém nem fog behalni...
-
Intru
csendes tag
Viber nálam pl jól működik. Nagyon néha előfordul hogy vacakol, tapasztalatom szerint olyankor csatlakozni kell wifire és már jó is... Ez egyébként kb 2szer fordult elő 2 hónap alatt.
-
Intru
csendes tag
Másnak is olyan a Nokia Xpress, hogy wifin keresztül csigalassan tölt be? Mobilarena fórumon vettem észre, hogy akár több mint egy percig is tölt. Explorerel nincs ilyen gond, így még azt se tudom mondani, hogy a lassú net miatt csinálja. Mobilneten nem néztem még, de gondolom ugyan ez a helyzet...
-
Intru
csendes tag
http://winmagazin.blog.hu/2013/08/08/a_microsoft_vegre_kiadta_a_bing_alkalmazasokat_windows_phone_8-ra_is_172
Bing Weather, meg a bing sport igazán kellett már! Egyedül azt sajnálom, hogy az időjárást nem lehet kirakni lock screen-re...
-
Intru
csendes tag
Másnak is így csinálta a teló: tegnap este szolidan használtam a telót, amikor is főképernyőről átváltottam a program listába és megjelent az ABC-s besorolás (vagy hogy is írjam). Azt tudom, hogy sok telepített alkalmazásnál ezt feldobja, de az az érdekes, hogy x napig ez nem jött elő, ő gondolt egyet és most ilyen. Azt lehet tudni, hogy kb mennyi alkalmazástól vált át ilyenre a teló? Csak mert megmondom őszintén így kicsit hülyén néz ki és személy szerint nekem nem volt gond a menüben való mozgással, viszont így, hogy az ABC-s betűk is megjelentek méghosszabb lett a görgetési idő stb... jó lenne ha kikapcsolható lenne...
Jah és azóta töröltem pár felesleges appot, de úgyanúgy megmaradt ilyennek... -
Intru
csendes tag
Áruházban normális hogy magától nem jelez, ha van frissítés? Most néztem a skype appot és valamikor 9én volt update... Persze utána már jelez, de ezt magától kéne...
-
Intru
csendes tag
Talán 920-as fórumban írták, hogy a Whatsapp elég fagyogatós... Nekem eddig nem volt fagyás, le is kopogom. Egyszer Viberből akartam állat módon kilépni akkor gondolkodott egy pár másodpercig, de Win gomb-al ki, majd vissza és ment is a dolog. Régi típusú headset-el lehet gondja, már abból kiindulva, hogy nekem a régi N95höz való vezetékes headset is torzít, pedig a vége olyan mint a 720 gyárija... Kicsit kijebb húzva viszont jó....
-
Intru
csendes tag
válasz
razzorr #1075 üzenetére
Eddig ilyen nem volt... Sőt! Bekapcsolt wifi mellett feljön a Vodafone értesítője hogy lejárt a net... Most vagy a hulladék net miatt, vagy a régi router miatt aktív marad a mobilnet is ha nem tiltom le...
Közben olvastam MS hibabejelentőt sokan panaszkodnak az üzenete hubra... MS meg nem válaszol... -.-
-
Intru
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1071 üzenetére
Sajna csak pár nap után találtam meg az xpress-t, meg a sok alkalmazás is rajatszott... Kár hogy rossz a Facebook alapú chat mert jó ötlet és hasznos... Talk.to-t kipróbálom hátha...
-
Intru
csendes tag
Belefutottam pár érdekes dologba, gondoltam másnak is érdekes lesz, vagy tud nekem segíteni...
Böngészőben, mondjuk egy mp3 fájlt a teló tényleg csak Skydrive-ba tud menteni? Elég érdekes megoldás, mert pl így nehézkes másik telóra átküldeni valamit, amit a 720-al szedek le...
Lejárt az 500Mb mobilnet és Vodkafone belassított... Manapság annyira belassítja a szolgáltató a mobilnetet, hogy sok alkalmazás nem tud frissíteni (pl időjárás, ami szerintem elég ciki), továbbá az üzenetközpontban eljátszotta a "nincs elérhető online ismerős" című dalt, amit egy offline - online állapot kombóval sikerült elhárítani, azóta nem vacakolt. Apropó online üzenetközpont... Eddig a Facebook alapú csevegés elég síralmas eredményt mutat... 10-ből 1 üzit kapok megMondjuk most olvastam egy okos oldalon, hogy Facebookon az alkalmazások közül törölni kell a Microsoft stb alkalmazást és újra csatlakoztatni telón az fb profilt... majd kiderül, most pl megkaptam reggelről azt az 1 üzenetet amit ezekután küldtek
Beállítások terén kinek mi vált be? Gondolok itt akukimélő dolgokra, NFC kikapcsolva, akukimélő be stb... mert jól bírja a kicsike, de most vagy én nyomkodom sokat, vagy valami zabálja az aksit nekem érzetre elégé merül pár napja, pedig a háttérprogiknál is kilőttem minden felesleget... -
Intru
csendes tag
Én mostmár csak arra lennék kíváncsi, így a Lumia 925 megérkezését követően, hogy a Lumia 720, azon belül a Vodafone függő változatok mikor kapják meg a GDR2-t... Remélem nem lesz olyan vészes az időkülönbség és Vodafone is iparkodni fog...
-
Intru
csendes tag
Nokia Here Drive-ban be lehet állítani azt, hogy a fizetős utakat ne használja? Vagy ez valamikor a béta nélküliben lesz? Egyszer...
-
Intru
csendes tag
Szombaton volt 1 hete, hogy én is 720 tulaj vagyok
Vodánál, flottásan, 500Mb-os nettel egész korrekt, ami engem illet a méreteket szoknom kell, mert előtte egy N97 mini-t hajtottam, szóval van lemaradás... Telefon tökéletes, vásárlás előtt kollégámét jól megnyomkodtam, így tudtam mire számítsak. Ami WP8 rendszerben nem tetszik eddig az a böngészők hozzáállása. Mind a gyári Explorer, mind a Nokia Xpress elég érdekesen kezelik a több lapos böngészést (értsd csak egyet tölt be a többi addig pihen), valamint a visszagombra is újra betöltik az előzményt... Ami még kicsit zavaró, de megszokható, az a Facebook csevegés, hogy csak online felhasználóknál müködik, meg a Viberrel is néha-néha késik pár percet... Ezt ilyen random oldja meg, de hozzá lehet szokni. Ettől eltekintve minden tökéletesen eddig, fagyásom nem volt, igaz programokból is ésszel telepítek...
Mail szinkronizáció nekem ment mind citromail-re, mind jetfly-os mail-re, küldök is, fogadok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest