- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
válasz
Pinyo16689 #3521 üzenetére
egészségedre :-)
nem vagyunk egyformák...
-
Partyface007
őstag
válasz
Pinyo16689 #3519 üzenetére
nekem spec nem jön be sose vennék.... akkor már inkább android bár tegnap bekapcsoltam a Nexus 4-emet hogy updateljem a progikat és hát eléggé vánszorgósnak tűnt 8x után :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3515 üzenetére
csak aztán nehogy savanyú legyen az az alma :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3351 üzenetére
pedig nagyon jó lenne egy utód 1GB RAM-al normális áron 70-80 körül
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #3318 üzenetére
720 utódjáról mit lehet tudni? Mi lesz a típusa felszereltsége és főleg hogy mikor jön ki?
köszi
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #2905 üzenetére
csatorna váltás a wifin bizony kedvezően befolyásolhatja az üzemidőt no meg a hálózat teljesítményét mert ha a környéken sok wifi használja ugyanazt a csatornát (nagyon sok routeren / AP-n a 11-es a default pl.) akkor nagy lehet az interferencia emiatt pedig sok csomagot ujra kell küldeni/kérnie a telefonnak
amúgy ha van rá lehetőség akkor 2 csatorna különbséget javasolnak az okosok...
(nyilván ez egy nagyon zsúfolt lakótelepen gyakorlatilag lehetetlen....)(megyj: a 802.11 eszközök már elvileg képesek együttmüködni más eszközökkel és megosztani az azonos frekvenciát, de azért jobb a békesség szerintem :-) )
-
Partyface007
őstag
hogy ti semminek nem tudtok örülni, MS megoldotta az önműködő OS-t :-)))
viccet félretéve valóban elég fura.... majd várjuk mi lett a megoldás
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #1243 üzenetére
hát ahogy jobban körbenéztem a neten csak indiai oldalakon láttam kéket (cyan), értem én hogy az nagy piac de akkor is.... :-)
-
Partyface007
őstag
kéket látott már valaki élőben?
http://www.youtube.com/watch?v=WcfhbVznafk
videóban is ez az első (amit én láttam).... nem tudom hova szállítanak ilyen színben.....
-
Partyface007
őstag
válasz
Napfénysüti #1236 üzenetére
profilozás nekem is fontossabb lenne...
amúgy azt nem lehet megoldani wp-n hogy alapesetben minden hívóhoz beállítasz egy olyan mp3-at vagy egyéb formátumot amit kezel ami kvázi "csend" bizonyos kontaktokhoz vagy csoportokhoz egy meghatározott csengőhangot és úgy beállítani hogy csörögjön is meg rezegjen is (tudom egyszerre nem tud , de esetleg váltakozva ? ).
Így mondjuk az "általános" hívásoknál csak rezegne de legalább éjjel csak az csörögne hangosan akinek van külön csengőhang...
-
Partyface007
őstag
azt tudja valaki hogy GDR2 (ha 1x kijön végre :-) )után 720-ban is lesz rádió?
-
Partyface007
őstag
válasz
rob.solney #940 üzenetére
http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/202078-mtp-usb-device-failed.html
sima telefon restartot próbálj meg..
-
Partyface007
őstag
"Epp a mult hetveget (3 nap) csinaltam vegig egy ceges taborozas alatt tolto nelkul ugy, hogy 40 % korul volt az akksi mikor hazaertem."
Ez durván jó
én Nexus 4-el (céges) csinálok 3 napokat de szigorúan 2G-n mert 3G-vel lemerülne az is egy nap alatt (max2), illetve este 11-től automatikusan kikapcsolok kindenféle netet, adatkapcsolatot reggel 7-ig.
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #761 üzenetére
mondjuk egy fólia még csak csak... de a tokkal egyetértek én is inkább próbálok vigyázni a telefonokra :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Space marine #726 üzenetére
edigitalnál rendes nokia garancia van?
-
Partyface007
őstag
válasz
Energie X #671 üzenetére
Üzemidőben mindenképpen a legjobb a 3 felsorolt közül, köszönhetően a gyengébb hardware-nek és a nagyobb kapacitású akksinak. Tudásban a kettő között helyezkedik el viszont egyenlőre nem kap teljes értékű navigációt (csak abban az országban működik ahol aktiválod, tervezni tervez bárhová offline módban ugyanúgy de nem navigál).
Összességében csak az 1 GB RAM hiányzik 1-2 programnak szóval ha ilyeneket akarsz futtatni akkor 820 a befutó...
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #598 üzenetére
köszi srácok
hmm még egy nagy - a nokiának....
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
720-on nincs csak értesítő led vagy úgy általában a lumiákon nincs?
-
Partyface007
őstag
http://mobilarena.hu/hir/pino_bonetti_a_here_szolgaltatasok_erositik_a_wp8.html
eszerint 520-ra és 720 ra csak fizetés ellenében lesz full offline navi....
-
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #454 üzenetére
ezt a navit senki nem próbálta még ki?
csak mert ha tényleg működik offline nokia térképpel és a 720 mégsem vagy csak sokára kapja meg a here drive+ -t akkor ennyiért jó alternatíva lehet külföldön...
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #457 üzenetére
hmm ez a +9000 elgondolkodtató kár hogy vodánál csak fekete van :-)
-
Partyface007
őstag
válasz
Vassili_Zait #458 üzenetére
34 postafiók? az igen :-)
köszi amúgy a választ
-
Partyface007
őstag
ezt próbálta már valaki feltenni 720-ra?
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/here-drive-beta/31bbc68c-503e-4561-8d85-a294d54df06f
tudom hivatalosan nem támogatott...
másik kérdésem hogy ezt valakinek nincs kedve kipróbálni ? :-)
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/gps-voice-navigation/9667d798-768b-e011-986b-78e7d1fa76f8
leírás szerint többféle többek között nokia offline térképpel is működik...
köszi előre is ha valaki rászánja magát (ha tényleg működik akkor 1600-at simán megér)
-
Partyface007
őstag
"Azonban a 720-nál nem legyinthetünk annyit, hogy oké, benne van a Nokia navija. Ugyanis benne van, de nem ugyanaz, mint amit a 620, 820 és 920 esetén láthattunk. Ugyanúgy offline, a térképek letölthetők a készülékre, magyar nyelvű hangos navigálás is van, azonban a HERE Drive Beta nevéből nem véletlenül hiányzik a "+" jelölés. Ez a program ugyanis csak abban az országban hajlandó navigációként működni, ahol a készüléket aktiváljuk. Ez azt jelenti, hogy hiába töltjük le fél Európát, és indulunk el mondjuk Olaszországba, a telefon csak Magyarországon fog navigálni (az útvonalat megtervezi), aztán vége. A többi országban csak szimpla térképként és keresőként használhatjuk Állítólag egy későbbi frissítéssel ezen módosítanak, de így azért nem olyan vonzó a helyzet."
a navigációs megkötés az azért elég nagy kib@..ás :-(
-
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Kicsit off a téma csak annyiban nem hogy gondolkodok erősen hogy cserélek androidról wp8-ra és nekem is nagyon tetszik a 720 de most leginkább OS-el kapcsolatban lenne pár kérdésem: wp8-on léteznek profile-ok (hogy viselkedjen a telefon) és ha igen akkor van erre alkalmazás ami időzíti ezeket?
Lehet én vagyok a béna de nem találtam windowsphone.com -on
előre is köszi
ui:
hroberto várjuk a további tapasztalatokat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest