- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thami
tag
Valóban, egy munkatársamnál is néztem (Lumia 830 Denim) és nála sem... és van még ezzel egy kis anomália. Történetesen egy hirtelen elhatározásból én is frissítettem Denimre ha már annyit kiabált ezért. Felment simán de az eredmény nem tetszett. Nekem lassult kisebb laggolások. Semmi jelentős feature, bár ezeket tudtam. Mivel még a korábbi biztonsági mentés megvolt úgy döntöttem mégsem kell a Denim és visszaállok Cyan-ra. Ez is rendben lement. Viszont ami érdekes, hogy nálam megjelent opcióként a mobil adatátvitel lehetőség kiválasztása az értesítési sávban. Beállítottam működik rendesen. Pedig Cyan van fent. Ugyanakkor mintha picit jobban merülne. De ez még beállhat...
-
-
Vassili_Zait
senior tag
Szerintem nem kell ettől tartani... még így is sokkal kisebb lesz a hardverigénye, mint a droidnak... a mai nap jelentek meg pletykák a 4gb rammal szerelt ZTE-ről... hát a WP ennek ellenére megy 512 ramon... nincs miről beszéllni... trendek sajnos vannak, ezt meg kell szokni... ha nem akarod ne tedd fel a frissítést, de az iphone is megnöveli a kijelzőt.. mert a tömeg azt akarja...
-
tartlev
csendes tag
Érdekes, mert amikor megvettük (03.17.), mindkét telefon frissítve lett.
Majd tegnap mindkettő szólt, hogy van újabb frissítés.
A feleségemén ezután megjelent a Data Sense, de az enyémen már nem....
Mindkettő magyar Vodás - elvileg.
Azt tudom elképzelni, hogy az övé ennek ellenére független - még nem próbáltam ki, de majd megnézem.
Tudtommal az egyetlen különbség, hogy az sárga, az enyém fekete. -
razzorr
őstag
Nekem meg pont hogy javult. Néha kezdem azt érezni, hogy elszívja az energiát más készülékekből és azért ilyen jó 😊 Pedig nem kímélem. Most épp 75%-on van ,reggel 7kor vettem le a töltőről és azóta folyamatos mobilnet, itthon wifi. Nálad
vagy valami app okozhatja, vagy nincs tippem, ha minden beállítás ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest