- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Partyface007 #3522 üzenetére
Köszi!
Valóban nem, de ettől szép a világ! :-)
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Partyface007 #3520 üzenetére
Én hiperakcióban vettem egy 3GS-t a vodánál 8 e pénzért, pedig igazából nem vágytam rá, csak jó volt az ajánlat. Azt gondoltam, hogy majd eladom, de aztán nagyon megszerettem.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #3517 üzenetére
Volt már almás termékem :d nem attól félek, hogy savanyú lesz, hanem hogy drága
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #3429 üzenetére
Nekem a 8 nap olyan volt, hogy csak fb-re és mail-re kapcsoltam be vagy a wifi-t vagy az adatkapcsolatot, amúgy kuss volt. Hívtam, sms. Mást nem is. Azért így se rossz
-
tartlev
csendes tag
válasz
Partyface007 #3352 üzenetére
Kétszer ekkora akksival, 4" kijelzővel, cserélhető billentyűzettel (vagy legalább tegyék ki a számokat a betűk fölé)...
De tudom, hogy egyik sem lesz ebbőlNekem volt tegnap egy olyan, hogy újraindítás után PIN nélkül elindult, nem volt persze térerő, de a telefon ment, majd semmire nem reagált, majd egyszer csak kb. 1 perc után magához tért, kért PIN-t és ment tovább rendesen.... hm.
A Gmail is furcsa, felraktam két mailboxot, minden 2. alkalommal hibát dobott mindkettő felváltva szinkronizáláskor, meguntam a guglizást a hibakeresés végütt, leszedtem, feltettem újra és azóta jó...
Használ rajta valaki Good for Enterprise-t? Az is konfigolható rendesen, hogy ne push-ban menjen, ugye?
-
gu007
aktív tag
válasz
Partyface007 #3352 üzenetére
ugyan ilyen külsővel. vagy ha kicsit szögletesebb az sem baj
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #3350 üzenetére
Csak pletykák vannak... Dual simes verizó is várható... Gyanítom megmarad a jó kamera, de hardveres gombok eltűnnek, 1giga ram, és kicsit erősebb proci várható... De ez az egy kategória amiben még a pletykák is ritkásak...
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #2910 üzenetére
Akkor csak nem mondtam akkora marhaságot...
-
trassher
addikt
válasz
Partyface007 #1775 üzenetére
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1715 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni.
-
Mozby
csendes tag
válasz
Partyface007 #1715 üzenetére
Igen, erre. Bocs, hogy kimaradt a link.
-
hroberto
veterán
válasz
Partyface007 #1244 üzenetére
Én is cyan színben szerettem volna, de a "föld alól" sem lehetett ilyet szerezni. Talán még az olaszoknál van ebben a színben.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #1243 üzenetére
hát ahogy jobban körbenéztem a neten csak indiai oldalakon láttam kéket (cyan), értem én hogy az nagy piac de akkor is.... :-)
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1241 üzenetére
Már hogy ciánt? Még sajna nem.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1239 üzenetére
HTC-knél asszem megy az egyszerre csörög és rezeg, kérdezd btudos kollégát.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1237 üzenetére
Rezgés-csörgés dolog nem játszik, de az egyedi csengőhang igen.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #1232 üzenetére
nincs.
-
hroberto
veterán
válasz
Partyface007 #1194 üzenetére
Akkor ezen a téren sajnos visszafelé fejlődnek, mert másfél év WP7 használat során egyetlen fagyásom sem volt.
-
pushalias
addikt
válasz
Partyface007 #1156 üzenetére
Igen.
-
Воланд
titán
válasz
Partyface007 #1156 üzenetére
lesz.
-
vrbst
tag
válasz
Partyface007 #872 üzenetére
Bizony... Ebbol nem az latszik, hogy probalok objektiv lenni...?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #762 üzenetére
Meg hát ilyen rövid termékéletciklus mellett... nem sok értelme van...
Meg pl a lumiák szilikontokjai pont hogy foltossá teszik a telefont... akkor inkább karcos legyen...
-
no1r
őstag
válasz
Partyface007 #732 üzenetére
Sajnos pont az egyik dolog az üzemidő ami érdekelne... Ami miatt nem HTC 8x-t akarok
másik meg a forma. 820 ronda és fényes a hátlap.... -
btudos
nagyúr
válasz
Partyface007 #728 üzenetére
Igen. De 110-ért túlzásnak érzem.
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #598 üzenetére
köszi srácok
hmm még egy nagy - a nokiának....
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Nokia sosem volt híve az értesítő ledeknek... de mondjuk a HTC-s windowsphone-okon van!
-
btudos
nagyúr
válasz
Tudtommal semelyik Lumián nincs.
-
btudos
nagyúr
válasz
Partyface007 #544 üzenetére
Ezt mar tudjuk egy ideje
oleee: Facebook uzenetek a beepitett chattel megjonnek, mashol nincs elorelepes. Whatsapp, Viber rendben van. Gmail push nincs, de lekerhetoek a levelek.
-
kathler
csendes tag
válasz
Partyface007 #526 üzenetére
Több gigányi adatom van, nem ennyire egyszerű
De reméljük, hogy lesz frissítés rá. Köszönöm az infot.
Egyébként én is kezdek kiábrándulni a Google-ből, 3 android-os kütyüm van, de most már az a default, hogy automatikusan frissülnek azok az appok is, amelyek új permission-t kérnek az előző verzióhoz képest. Ha egy fejlesztő úgy gondolja, hogy kellenek neki a naptár adatok, simán viszi, úgy hogy észre sem vesszük.Az MS talán még nem ennyire... persze ez már offtopic.
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #473 üzenetére
Működik offline. Gyorsan talál jelet
-
Partyface007
őstag
válasz
Partyface007 #454 üzenetére
ezt a navit senki nem próbálta még ki?
csak mert ha tényleg működik offline nokia térképpel és a 720 mégsem vagy csak sokára kapja meg a here drive+ -t akkor ennyiért jó alternatíva lehet külföldön...
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #468 üzenetére
Szerintem az 3-4 akart volna lenni, nem de?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Partyface007 #453 üzenetére
Nekem soha ki nem kapcsolt 3g-ven, kikapcsolt takarékos móddal(kb csak a wifi, meg a GPS-nincs bekapcsolva csak ha kell), 1 napig bírja, de én mocskos sokat waccapolok, FB-ozok, netezek, zenéthallgatok, 3g-n frissítek alkalmazásokat, és egyébként is sokat nyúzom a telefont...jah, és 34 email kliens azonnali értesítéses beállításokkal... HTC One x ugyan ilyen körülmények között reggel 8 kori töltés levétellel, kb délig bírta, akkor fel kellett töltenem, hogy haza érjek vele...
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #453 üzenetére
Ebben 3G van, munkán kívül folyamatos Wifi (munkahelyen nincs Wifi, ott kikapcsolom), gmail szinkrinizáció. Whatsapp, skype, viber nincs, nem szoktam használni egyiket se. Sms-ezek leginkább, hívni naponta max félórát szoktam. De esténként facebook, IE10, logikai játékok (Link it, triangula, ilyesmik...)
Nagyjából ennyi, nem egy veszett nyúzás, de átlagos használat
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Partyface007 #336 üzenetére
semmi gond, ha esetleg megjelenne gyártóival, jelezzetek
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Partyface007 #332 üzenetére
Én eddig csak 1+1 év HU garanciával láttam. Te hol láttad 2éves gyártóival?
-
real777
tag
válasz
Partyface007 #332 üzenetére
ez igaz, de én mindig alá szoktam írni egy 2éves hűséget, limit előfizuval.szóval elképzelhető 50-60között így megáll telenornál.
-
Kyller
senior tag
válasz
Partyface007 #328 üzenetére
Majd írok egy hands-on preview-t
-
Gusztáv
addikt
válasz
Partyface007 #255 üzenetére
Mondjuk a Nokianál még van is rá esély, hogy gyúrnak valamit a fényképezőn. 920, 820-hoz is jött már frissítés, ami a kamera modult érintette. Mondjuk azt nem tudom, miért egy középkategóriás telefontól várjuk a világmegváltó fényképminőséget. Utána elég nehéz lenne eladni az aktuális Pureview modellt 2x áron.
-
Tybee000
aktív tag
válasz
Partyface007 #255 üzenetére
nekem sem tetszenek a háttérben lévő fák
-
hroberto
veterán
válasz
Partyface007 #243 üzenetére
Jelen pillanatban 49%-on áll az akksi, pedig ma is beszéltem már egy szűk fél órát, meg hallgattam kb. 2 óra zenét, és egy keveset neteztem. Nekem ez nagyon pozitív meglepetés ismervén pár telefon üzemidejét.
-
hroberto
veterán
válasz
Partyface007 #231 üzenetére
Sajnos erre pontos választ számláló hiányában nem tudok adni, még megsaccolni is nehezen tudnám mert elég sok hívásom volt kifelé és befelé is, mert nagy részük rövid beszélgetés volt, de 30 perc fölé tenném, de mondom ez csak nagyon körülbelül.
De ez mind bluetooth headseten. És még mentek mellette a dolgok, ahogy írtam. -
Ayanlith
tag
válasz
Partyface007 #226 üzenetére
Sajnos nincsenek profilok, így olyan alkalmazás sem, ami időzítené őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest