- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #2840 üzenetére
Megköszönném ha belinkelnéd azt a 6000-es komplett kijelzőt, akkor rendelek még kettőt tartalékba
Én min. 24 ezerért láttam a komplett kijelzőt ebayen, pedig igyekeztem eléggé körbejérni a dolgot.
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #2726 üzenetére
Na itt a történet vége, az egész érintőpanelt (érintő+LCD) cserélni kellett. 30 ezer kemény magyar pénz volt...
A helyzet az volt, hogy sokan hirdették, hogy márpedig ők vállalnak csak érintőcserét is, de mikor mutattam nekik videót a youtube-on elment a kedvük tőle. Az üveget és az LCD-t kb. lehetetlen szétválasztani.
Maradt a teljes csere, a Nokiánál, garivesztés nélkül.
Remélem a folytatás vidámabb lesz...
-
Kajla5
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2769 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Szerintem megpróbálom.A GPS nyugtalanított egy picit, de hogy írtad a 4000Ft-os dolgot az megnyugtatott.
Még 1x köszönöm. -
Kajla5
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2764 üzenetére
Hát az elég rosszul hangzik, hogy a rezgés csak az elején van.
Rádió van benne, mert egyik oldalon azt olvasom hogy nincsen, a másikon hogy van. -
L4mie
veterán
válasz
Vassili_Zait #2754 üzenetére
így van...ezen voltam fennakadva legutóbb.
sőt a telenornál most valami céges überbrutál előfizetéssel 35 egy 720.... 520 meg 18 /azt kb ilyen feltételek mellett ingyen kéne dobálniuk/
HTC 8S meg 56 volt O.o
olyan eltévelyedett árazások vannak, hogy csak pislogok.... -
válasz
Vassili_Zait #2751 üzenetére
[link] - évente elég 3000Ft-tal feltölteni a kártyád, hogy ne vonják ki a forgalomból, így tehát tényleg balgaság lenne szolgáltatónál venni telefont
-
válasz
Vassili_Zait #2749 üzenetére
küldözgasd csak akkor a vh-kat
-
polaroi8d
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #2741 üzenetére
Vodafone-nál 1GB RAM-ot írnak hozzá, most akkor mennyi van benne?
-
Lall
veterán
válasz
Vassili_Zait #2739 üzenetére
Akkor azonnal töröld, mert érvénytelenítheti a garit.
btw, szép is lenne, ha pont a developereket zárnák ki a gariból.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2737 üzenetére
Ez nem root, teljesen legális, és mókolással nem járó folyamat, csak azért kell odaírni, hogy ha valami rosszul sül el (ami igazából lehetetlen, mert pont ugyanaz a folyamat mint egy normál update-nél) akkor ne az legyen, hogy hülyeállatmájkroszoft.
-
Lall
veterán
válasz
Vassili_Zait #2735 üzenetére
És a szolgáltatóknál rádnéznek és megállapítják, hogy Te nem vagy developer. Pl. egy okostelefon szakértő a Samsungtól.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #2731 üzenetére
Nekem fent van de nincs data sense.
Mellesleg miért járna garancia vesztéssel? Teljesen legális nokia "app".btudos: A kettő most már mondhatni ugyanaz de a lényegen nem változtat.
Nem töri az ember a telefont ergo nem is járhat garancia vesztéssel.
-
Windex
tag
válasz
Vassili_Zait #2731 üzenetére
Nekem nincs vele data sense.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2722 üzenetére
Azt írtad, hogy már a harmadikat rendeled és még egyik sem jött meg...
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2720 üzenetére
Honnan rendeled?
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #2718 üzenetére
Sajnos, pont ez a helyzet, amit írtál. A Nokia szervizben azt mondták, hogy az lcd-t is cserélni kell, ez 30 ezer. Egy másik gsm szervizben lehet vállalják, de ahogy a neten néztem, elég bonyolult az érintőképernyő cseréje. Mondjuk magát a képernyőt már 3-4 ezertől lehet kapni (ahogy cashzoli is írta, mondjuk nem tudok, hogy ezek rendelkeznek-e gorilla glass-el), de semmit nem érek vele, ha nincs ki belerakja...
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2683 üzenetére
Érdekes, nekem jó ideje stabil. Amber rengeteg bug-ot kijavított (nálam, pl. random kikapcsolt a telefon, nem kapcsolt be a kijelző, de a gombok világítottak-hangszóró ment, stb.). GDR3 óta pedig talán egyetlen hibám sem volt még. HK régiós telefon.
csokoládé13: engem egyedül az zavar, hogy éjjel töltőn ha kell, ha nem világít a glance screen. Ennek nem amoledes a kijelzője, ezért az egész világít valamennyire... Inkább kényelmes, mint hasznos funkicó, de én nagyon megszoktam, az akkuidőt pedig nagyjából semennyire sem befolyásolja (nálam).
-
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2675 üzenetére
Akkor remélem te is mindig odafigyelsz arra, hogy szigorúan csak a topic témájához kapcsolódóan írjál, se többet, se kevesebbet!
Nem értem mi a francnak kell még mindig ezen pörögnöd! Valaki beles.art a palacsintádba?! (költői) -
BeatZ
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #2675 üzenetére
Így igaz, van már elég hozzászólás és vélemény ahhoz hogy eldöntse az ember akar-e ilyen telefont venni vagy sem!
-
ramrit
tag
válasz
Vassili_Zait #2657 üzenetére
Ja megspóroltál 2 oldalnyi hozzászólást, most meg ha benéz valaki a fórumba, csak annyit lát, hogy halott az egész, ergo biztos nem olyan jó telefon ez, ha senki sem beszél róla. Oké, akkor ne beszéljünk semmiről, mert valószínű, hogy már mindent kitárgyaltak valamelyik topikban.
(#2658) Bingisz
Hangerő le+bekapcs gomb kb 10mp-ig, utána el kell induljon, ha akkor sem, akkor vissza az eladóhoz. -
Bingisz
addikt
válasz
Vassili_Zait #2657 üzenetére
Hali!
A húgom most kapta meg a 720-át, de nem hajlandó elindulni, se microsimmel, se nélküle. Amikor megkapta, az volt az első dolga, hogy feltette a töltőre, akkor el is indult, aztán miután berakta a simet, egy ideig ment, majd kikapcsolt és azóta semmi.
Mi lehet a gáz? A telefon új. -
saiyajin
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2626 üzenetére
Szerintem nem tudni egyelore, de remelem hamar megjelenik, mint a gdr3.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2596 üzenetére
Nálam semmi gubanc.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2594 üzenetére
Múltkor nekem se akart elindulna a kamera valami olyan okkal hogy be kellene zárni pár futó alkalmazást. Néztem nagyokat.
-
hroberto
veterán
válasz
Vassili_Zait #2592 üzenetére
Nekem is felment, de nem volt semmi probléma utána. Kopp-kopp.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2586 üzenetére
Fenét developer unlocked, ezt ne hangoztasd, mert nem igaz.
Aki részt vesz a Preview for Developers programban, annak jött frissítés (ez messze nem egyenlő azzal hogy dev. unlock-olt a készülék).
-
Daffni2
addikt
válasz
Vassili_Zait #2583 üzenetére
Nem ált szándékomban oltogatni.
Ok a tisztességet tekintve félreérthetően fogalmaztam.Visztont alapvető itt a Ph-n,hogy az ilyen információkat megosztjuk az olvtársakkal.
Komoly aggály egy bolttal szemben az hogy végelszámolás alatt van.
A működését 2011-ben felfüggesztették.
Többszörös végrehajtás van a cég ellen.
A számla amit kibocsájt nem érvényes!Aki ezek után ott vásárol lelke rajta, figyelmeztetve lett.
-
Daffni2
addikt
válasz
Vassili_Zait #2580 üzenetére
Már megbocsáss, de egy ilyen sufni boltot nem ajánlgat az ember.
Itt a PH-n meg pláne.
Tisztesség is van a világon.Ha ingyen adnák se kellene onnan semmi.
shp weblap gmail levelezési cím, cégről semmi infó.
Azért egy 2 perces keresés után kiderül, a cég végelszámolás alatt áll.Többszörös végrehajtás van érvényben.
Felfüggesztett adószáma van.2011 óta!!!Tehát NEM számlaképes!!
Óvni kellene mindenkit az ilyen "boltok"tól, nem ajánlgatni.
-
BeatZ
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #2580 üzenetére
Az Amber frissítés a független 720ra jött ki legutoljára, de a többivel egyetértek!
csokoládé13: Ne felejtsd el hogy a Lumiákba már micro simkártya kell! Lehet tudsz róla, de gondoltam inkább szólok minthogy utólag döbbenj rá!
-
csokoládé13
tag
válasz
Vassili_Zait #2577 üzenetére
Igazából most egy 6,5 éves 6300-val vagyogatok domino csomagban, szóval előfizetésre tervezek váltani, úgy pedig 25-35-ért megkapnám a telót. Ami tök jó, leszámítva a rabságot... meg hogy csak fekete és fehér szín van.
Ha tényleg van 50-ért gyári garis, akkor megfontolom. Ha valaki tud, akkor linkelhetne!És köszi megint, hogy ilyen segítőkészek vagytok!
-
Sawyer_
tag
válasz
Vassili_Zait #2534 üzenetére
Az a baj, hogy a HTC szoftveres támogatottsága elég kérdéses. Elvileg a 720 is megkapja a 8.1-et, illetve további exkluzív Nokia szoftveres extrákat.
-
BeatZ
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #2526 üzenetére
Nekem nincsen GDR3 fenn, de érdekes a szitu... Anno fent volt a FB beta, gyönyörűen jelzett mindent (néha már idegesítően is), aztán ahogy frissítettem az alkalmazást azóta nem jelez semmit.
-
hroberto
veterán
válasz
Vassili_Zait #2526 üzenetére
Nálam is jól működik már egy ideje a beépített chat. És a facebook beta a legutóbbi frissítés óta mindent jelez. De, hogy lenne köze a GDR3-hoz nem tudom...
-
gu007
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2400 üzenetére
Mobil neten sem jelzi. Pedig már magyar is lett a whatsapp. Wifi kikapcsolást már kikapcsoltam
pedig a whatsappot használom a legtöbbet. Majd otthon csinálok egy hr-t. Ha utána sem lesz jó akkor feladom.
IM+-t kipróbálom -
razzorr
őstag
válasz
Vassili_Zait #2382 üzenetére
Én nem is a sérülékeny E szériás Nokiákra gondoltam,hanem úgy az összes többire. Nálam a 3310 volt a legstrapább, volt hogy 20m-t eldobtam és semmi baja se lett. Nem ezt a minőséget várom el a mai csuda érintős telefonoktól,hanem hogy ha a légy rászáll, akkor annak ne legyen nyoma. Ez nem túl nagy igény szerintem. Bár nézőpont kérdése. A fogyasztói társadalomban ilyen strapabíróságnak helye nincs.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #2389 üzenetére
Én a 3310-est bánom kicsit, hogy eladtam. Illetve hogy a 3210-est odaadtam exemnek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2386 üzenetére
A hangszórónál az a kis szövet bizbasz koszolódik el, azt valóban takarítani kell néha emiatt ugrottam be anno egyszer szervizbe. Még talán annyi volt hogy picit mozgott a hátlapja, ez tényleg lehetett volna jobb. Nálam ezeken kívül más dolog 2 év alatt nem jött elő. A mai napig a legkedvesebb telefonom számomra bár már eladtam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2382 üzenetére
E51 törik, karcolódik? nekem olyanom volt sokáig és nem történt vele semmi ilyesmi. A kijelzőn lett egy karc összesen. Mondjuk én vigyázok a telefonokra. Annak a telefonnak egyébként szerintem pont az anyagminősége volt az egyik erőssége.
-
Daffni2
addikt
válasz
Vassili_Zait #2346 üzenetére
Pont azt szeretném elkerülni.Egy belakott telefont újra előről kezdeni................
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2335 üzenetére
Feldobtam én is nem volt vészes manőver. Egyelőre a program bezárást vettem csak észre.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2339 üzenetére
Igen, írja is a korábban linkelt leírás:
"Ezzel alapvetően semmilyen hátrányba nem kerülünk, semmilyen működésbeli rendellenességet nem okoz, pusztán a Nokiák esetében a Bittersweet shimmer névre hallgató csomag marad ki, de ez természetesen később, a frissítés hivatalos megjelenésekor elérhető lesz. "
Azt hiszem este teszek egy próbát, azt hittem kicsit mókolósabb a dolog, de ez így egyszerűnek tűnik...
Köszönöm az infót MINDENKINEK -
gu007
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2312 üzenetére
Reménytelen. Gondolom attól működnie kellene, hogy németben vettem.
-
gu007
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2307 üzenetére
Újraraktam de semmi. Olyan mint volt. Mondjuk a skype sem jelzett ha üzenetet kapok. Csak bekapcsol a kijelző és annyi
-
El Gringo
senior tag
válasz
Vassili_Zait #2244 üzenetére
ne beszéld rá, én se akartam, csak kicsit jópofáskodtam, bár így szövegesen nem jön át
de mondjuk tényleg az teszi fel, aki jószívből felvállalja, hogy esetleg valami megfagy benne, mondjuk gmail szinkron vagy FBszinkron, vagy akármi (telefon tuti nem). Illetve tényleg nagyon szívja az aksit. Lehet még én sem raknám fel, még akkor sem, ha nagyon szívná az akkut, pedig van kb 5 telefonom tartaléknak, ha úgy alakulna.
Ota ide vagy oda (na ez jól hangzik)Amúgy valakinek akkuösszehasonlító tapasztalata gdr2 vs gdr3? szerintem mindenki erre vár
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2220 üzenetére
Nekem is felment... a glance screen is bár az nem működik (és nem tudom törölni)
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2220 üzenetére
10 k alatt van parszaz forinttal a Drive+, az egy fullos naviert nem sok szerintem.
Azert az 1 GB RAM, meg a 720p-s kijelzo miatt en most is a 8X-et vennem, de en elvagyok a Nokias alkalmazasok nelkul
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #2218 üzenetére
Locations nincs WP8-ra,pedig WP7-en szerettem. Drive megveheto, meg van CoPilot es Navigon ha navigacio kell.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2182 üzenetére
Nálam egy Aperture Science logó van
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2182 üzenetére
Mióta fent van (egy napja) lemerült a telefon, pedig máskor simán ment két napot egy töltéssel. Amúgy úgy van beállítva, hogy nem megy állandóan, csak néhány másodpercig, azután csak akkor megy, ha a közelség érzékelő érzékel.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #2178 üzenetére
Hát én nem az áruházból töltöm le, külön app van ezek keresésére: nokiaupdates a neve, így egyben.
De az, hogy felmegy-e nálad nem tudom. És Nokia fiókra szükséged lesz hozzá.Apropó, aki egy kis Symbian-feelingre vágyik, háttérkép is betehető a glance screen-hez. Színesen vagy monokrómban, nagyon jól néz ki
-
Az-X
őstag
válasz
Vassili_Zait #2038 üzenetére
A Nokia a céges telóm. Értelem szerűen a céges telómra a céges kontaktokat illetve a céges naptárat szeretném szinkronizálni, a céges PC-mmel. A privát telóm (androidos) szinkronizálva van a saját laptopommal.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1945 üzenetére
Nem mentettem el az oldal címét...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1945 üzenetére
A google- ban kerestem rá. De azt hiszem, a wpcentral-on is van leírás, de az mobilon nekem nyílt meg. Egyébként gyors és egyszerű. Olyan oldalt keress, ahol van QR kód.
-
tevike
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1946 üzenetére
És van benne rendes multitask? Szóval a megnyitott ablakokat ki lehet "X"-elni? Mert szép dolog h megnyomom hosszan a gombot, kiadja az ablakokat, de nem tudom bezárni külön őket...(Vagy nem jöttem még rá)..csak vissza lépkedéssel
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1907 üzenetére
Na az a netmegszakítós frissítés tényleg a no comment kategória volt anno.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1894 üzenetére
Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Nem tudom miből jött le az hogy én itt sírok, keress vissza sosem írtam hogy nekem hiányzik az amber frissítés. Majd jön amikor jön. Kókányolni meg nem állok neki, azért is jöttem át androidról.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1901 üzenetére
Annyira nem is a programok miatt azokat vissza tudom keresni inkább a kontaktjaimért aggódom. Mikor a HTC Trophy-ról átálltam a 720-asra valami rejtélyes oknál fogva jó pár kontaktomnál eltűntek a telefonszámok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1894 üzenetére
Engem nem zavar annyira attól hogy ma megjegyeztem majd jön amikor jön. Viszont azért megvárnám a hivatalos frissítést pont ezen a rendszeren nem akarok mókolni.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1869 üzenetére
Sötétben én egyébként sem várnám el a tuti minőséget, arra még néha egy alap fényképező sem képes, nemhogy egy telefon!
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1837 üzenetére
Nekem is 00002-es van fenn, és benne van a data sense, de az enyém független.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1837 üzenetére
Vodás vagy? A 0003 verzióban nincs Data Sense.
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #1820 üzenetére
Hardverhiba, tehát szervíz.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1782 üzenetére
Nálam 1 mail fiók, wifi csak akkor megy ha nem vagyok gépközelben, semmi fbchat, viber, stb csak ha nem vagyok szintén gépnél. Ma is több mint 1 óra beszélgetési időm van már, baszogtatom a store-t mert rendes ébresztőt keresek, fogorvosnál míg kint ültem végig ment a Dredd vs Zombies és most fogom majd tölteni pedig most esett 30% alá. Jó nekem is van mikor 1 nap alatt KO mert annyit buzerálom de nem ez a szokványos hanem a 2,5 - 3 nap.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Nálam se szokta kihúzni három napig, sokszor még kettőig se.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1784 üzenetére
Igen, kinyomtam. Tényleg, hülyén fogalmaztam...
-
Kyller
senior tag
válasz
Nyílván használattól függ, meg szokásoktól. Amikor az enyém egy hetet kibírt, akkor valóban csak telefonálásra és sms-re használtam, meg néha ránéztem a fb-ra. Kinyomtam a Wifit és az adatforgalmat, 3g maradt. Azért mert az új Nexus 7-emet nyüstöltem, ezért nem akartam, hogy a telón menyjen feleslegesen a net. De azért jó tudni, hogy ha a sivatagban, ahol nincs 3g, meg wifi, szóval semmi netezésre alkalmas hálózat, el tudsz lenni vele elég sok napot töltés nélkül
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1621 üzenetére
Veletlen. 8S is kesobb jott mint a 8X, megis egyszerre jott a GDR2. A Microsoft reszerol szuksegtelenul nagy beruhazast jelentene biztositani a zokkenomentes frissitesi procedurahoz szukseges eroforrasokat, inkabb kitoljak szep fokozatosan masfel honap alatt. A lenyeg hogy mindenki megkapja a frissitest elobb-utobb
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1518 üzenetére
Mivel a Vodafone a szervizben csak logisztikai szerepet vállal, ordítozhatsz reggelig maximum a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki ezzel... előrébb nem leszel vele. Első körben én is a Nokiát javaslom ha nem fontos a csere teló.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1518 üzenetére
Az milyen már hogy csak szifonosok kapnak okostelefont cserekészüléknek? Mondjuk tudom hogy ők külön faj de akkor is
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1500 üzenetére
Nekem ezzel sosem volt gondom. Mindent appot tudtam, hogy hanyadik oldalon van, egyből megtaláltam amit kerestem
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1500 üzenetére
Dettó ez a halálom. Páromnak droidos telefonja meg tabletje van és bakker alig találom meg az oldalak ikonrengetegjében amit keresek.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1493 üzenetére
És ezt valahogy nem lehet megkerülni? Számomra nagyon zavaró és elég ocsmány is. Tegnap jött elő először, akkor töröltem egy appot és visszaállt magától de ma már ez nem jött be.
Szerk.: Jelenleg csak 24 app van fenn, ahhoz meg elég buta ez az elrendezés szerintem.
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1401 üzenetére
Sziasztok, van ajánlott kemény tok típus/márka?
@(#1401) Vassili_Zait: Köszi, ezt megtaláltam korábban, de ezeket csak akkor mutatja, ha hozzácsatolom az importálás helyét. Önmagában nem volt elég.
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1394 üzenetére
Akkor a garancia egy kalap szar, a kérdező meg kössön biztosítást. Problem solved
-
trassher
addikt
válasz
Vassili_Zait #1389 üzenetére
Ha van rá garancia akkor miért nem viszitek oda?
Nem épp ilyen esetekre van garancia egy telefonon?
-
babo91
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1391 üzenetére
Köszi az infót
-
kissc
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1334 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valószínűleg csak én nem boldogultam a forgatással, de lényeg hogy lehet.
Online nem feltétlen akarnám a céges adatokat kezelni/föltölteni.
A multitask max az említett esetekben merül ki, de nem rendszeresen; csak alkalmanként.Még itt nézelődtem sokat:
[link]Gyakorlatilag egy szinten van a 820-szal, egyedül a dupla RAM-ban jobb? Megéri azt választani emiatt?
Ennek ellenére miért kapott jobb pontszámot a 720? Csak a kamera miatt?A készülék csere csak decemberben lesz aktuális, de időben el akartam kezdeni az utánajárást.
Addig akár mérséklődhet mindkettő ára, bár nem ez a legfontosabb szempont jelenleg.u.i:
A téli fagyot mennyire bírják, hogyan változik az üzemidejük? -
littlemamba
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1313 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ, a névjegyeket sikerült megszűrni köszönöm.
Az asztali verziót leszedtem, próbáltam win7-en és win8-on is, mindkettő gépen ezt a zárolás dolgot írta ki.
Ha rárakom a telefon a gépre, akkor pittyen egyet a telefon, a gép a hordozható eszközök közé teszi, de nem férek a meghajtóhoz.@nicu71: Köszi Zune-t töröltem :-)
Ha nem oldódik meg a hard resetet hogy is kell?
-
pushalias
addikt
válasz
Vassili_Zait #1304 üzenetére
Önreklám ( a büdös): szerintem ez a teszt is jó.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1293 üzenetére
Hétvégén futás közben pont egy Sony MDR-EX50-el próbáltam ki a 720-ast és egész korrekt volt ez a páros pedig az csak egy 5000-es fülhallgató.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1274 üzenetére
Köszi az ötletet. Most a facebook beta-val próbálkozom, hátha.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1217 üzenetére
a Vodánál csak fekete van? akkor végülis mindegy..eleve feketét akartam, de mondom fehér telefonom még nem volt..egy próbát megérne, de így akkor mindegy.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1209 üzenetére
minden telómmal egyszer-egyszer voltam szervízben az utóbbi 3-4 évben, mondjuk Tmobilnál, szerencsére nekem sosem volt ezzel problémám, mindig korrektek voltak velem. Remélem, nagyon remélem korrektek lesznek a Vodánál is. Eléggé tartok tőle hogy hibás darabok kapok ezen pechsorozatom után, és nincs kedvem már szaladgálni egy telefon miatt ennyit...
(sőt úgy 2 éve bevittem az LG arénám még pont garanciális volt, és mondtam a gyereknek hogy szerencsétlenkedik az érintője, legyenek kedvesek cserélni...mondta természetesen rendben van, mondom még garanciális megjavíttatom mondom neki el akarom adni és felrakom MA ra eladni, kérdezte menyi kérek érte mondom egy 20asé itt helyben a tiéd...nézegeti nézegeti várjál csak kihoz egy 20-ast és ott helyben még rossz állapotban meg is vette a cimbi
Gondolom miután már az övé ugye és garanciális kicseréltette az egész telefont vadiújra
)
BTW ki használ fehér-fekete 720 at? Most erősen elgondolkodtam látván a fehéret is, mennyire koszolódik?
-
papeti01
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1208 üzenetére
-
Space marine
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1177 üzenetére
Köszönöm az infót
-
saiyajin
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1174 üzenetére
Ez anno nekem is csak par honap utan tunt fel.
-
Tybee21
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1171 üzenetére
Rájöttem, csak idő kellett hozzá!
Mondjuk melóztam közben, nem volt sok időm ezen agyalni.
-
meszipeti
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1171 üzenetére
Ezt nem is tudtam, köszi.
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1152 üzenetére
Enyém is az
-
Kyller
senior tag
válasz
Vassili_Zait #1148 üzenetére
Nálam automatán a fény mennyiségétől függően világít vagy nem világít. Ha sok fény van, akkor nem világít, ha sötétebb akkor már igen...
-
Воланд
titán
válasz
Vassili_Zait #1148 üzenetére
sehol, 520-on ott nincs vilagitas.
-
Intru
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1071 üzenetére
Sajna csak pár nap után találtam meg az xpress-t, meg a sok alkalmazás is rajatszott... Kár hogy rossz a Facebook alapú chat mert jó ötlet és hasznos... Talk.to-t kipróbálom hátha...
-
DJC
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1025 üzenetére
Szia!
Leellenőríznéd ezen az oldalon az IMEI számmal, hogy érvényes-e a garanciája a telódnak:
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/warrantychecker/Mert az enyémre azt írja: Nem érvényes ebben az országban. Én 65-ért vettem és hibátlan amúgy.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #1025 üzenetére
Mennyiért sikerült venni, illetve gyári garanciás?
mukibuci: szerintem a 820 van inkább túlárazva a720 ára még elmegy. Flottás net mellé meg egész jó. Azt nem tartom normálisnak hogy 55k a 720 és ugyanezen konstrukció mellé a 820 109k! Mondjuk olyan 75-80k-ért még reálisnak tartanám.
-
btudos
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #958 üzenetére
Én simán bejelentkeztem Sharepoint-ra pár napja, nem okozott problémát.
-
Phreetsie
tag
válasz
Vassili_Zait #921 üzenetére
gondolom akkor az is megy
-
Phreetsie
tag
válasz
Vassili_Zait #916 üzenetére
volt nekem mar wp.. lumia 710 meg 800. de mindig az volt a gondom, hogy a viber 20 percenkent jelez. most mar itt orvosolva van a multitasking? jo tudom elv igen. de gyakorlatban?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Vassili_Zait #899 üzenetére
Már olvastam csak valaki kért véleményt és így fél nap használat után ez az első hiányosság ami a Trophy után szembeötlött. Mondjuk ezzel bőven együtt tudok élni inkább kényelmi funkciója lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest