- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissc
csendes tag
No úgy tűnik, hogy a probléma megoldódni látszik:
Felsőbb utasítás alapján csak Androidos készülék választható, estemben Galaxy Ace 3.
Öröm az ürömben, hogy az viszont egy fillérembe nem kerül.
Ismeri valaki személyesen is a típust?
Illetve van-e androidra hasonló térkép és office mint ami a wp-re érhető el?
Gondolom át kell költözzek a megfelelő fórumba... -
kissc
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #3608 üzenetére
720-ra már nincs lehetőség, nincs benne a listában.
A kinézet túlzottan nem érdekel, megbízható működésre van szükségem.
A nyomógombosokkal nem volt tokozási gond, bírták az ütődést, leejtést is. Egyébként egy Sonim XP1-esről váltok, az bírta ha a terepjáró áthajtott rajta.
Nyilván egy okostelefon nem viseli el a töredékét sem, éppen ezért akarom ezektől a behatásoktól védeni. A cargo zsebbe illetve övre akasztva beférnek a peli tokok is.
Felmerült még az Evolveo okostelefonja, de az nincs a szolgáltatói listában bár árban hasonlóan kapnám meg. -
kissc
csendes tag
Köszönöm a véleményeket.
Ugye nagy eltérésre ne számítsak a 620-hoz képest melyet volt alkalmam egy hétig kipróbálni?
Gondolom lehet ugyanazt az outlook-os regisztrációt használni majd ehhez is.A memória bővíthetetlensége lehet hogy hiányozni fog, illetve kicsit nagynak tűnik nekem.
Amúgy milyen tok javasolt az ilyen készülékhez (csak hagyományos nyomógombosom volt eddig)?
A fényképezőmet egy ilyenben tartom és jó szolgálatot tesz a terepi munkák során:
http://peli.com/en/cases/1015-micro-case-5Létezik gyárilag ilyen kaliberű tok, vagy vegyek egy peli-t és vágassam méretre bele a szivacsot?
-
kissc
csendes tag
Szervusztok!
Végre eljutottunk odáig, hogy a tulajdonosi joggyakorló megkötötte az új szerződést és lehet 2 év hűségre készüléket rendelni.
Mostanra viszont nagyon úgy tűnik, hogy a kedvezményes 720 beszerzés már elúszott, 34e körül lett volna (bruttó).
Helyette lenne Lumia 925 55e (br) körül.
Érdemes lenne azt választani inkább? (Nem feltétlen akartam volna még egy 20e-t ráverni.)
Van még 625 és 1320 is.
Viszont várni meg nem tudok, mert akkor meg kifutunk a szűkös 2 év hűség határidőből.
Javaslatokat előre is köszönöm! -
kissc
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, sikerült beállítanom.
Közben megpróbáltam biztonsági mentést készíteni a beállításokról és programokról, melyet pozitív eredménnyel nyugtázott.
Viszont hol találom meg? A OneDrive-on nem látom. -
kissc
csendes tag
Üdv!
Egy hétre kaptam egy Lumia 920-as készüléket kipróbálás céljából.
Alapvetően szokatlan a készülék egy nyomógombosról átállva, de az eddigi benyomások pozitívak.
Munkára jól tudom használni, word, excell, pdg gond nélkül megnyitható vele. Viszont a levelezés szinkronizálásával nem boldogulok.
Egyedül a Gmail fiókomat frissíti, az újonnan készített outlook.com-osat nem, az alábbit írja ki:Probléma lépett fel a kiszolgálóval (dub.403-m.hotmail.com) történő szinkronizálás közben.
Hibakód: 86000C0AIlletve valahogy eltüntettem az össznépi email-es értesítő csempét a kezdőképernyőről és csak a gmail-es fiók jelenik meg most.
Asztali Outlook naptárat hogyan tudom szinkronizálni vele? A régi Nokia 7230-ast bluetooth-on keresztül tudtam.
PIN kód cserélhető?
A segítséget előre is köszönöm.
-
kissc
csendes tag
Üdv!
No lassan eljutok oda, hogy engedélyezi a tulajdonosi kör az ágazat részére a hűségidőre történő készülék vásárlást. Még októberben érdeklődtem először itt a 720 felől, nem is akarnék tágítani mellőle.
Egyetlen szépséghiba a dologban, hogy valószínűleg szolgáltatót váltunk.. Ott viszont nincs 720-as készülék.
Kérdem, hogy érdemes-e 820-at venni, vagy GSM boltban keressek 720-ast inkább? Vagy kezdhetek mindent előről? -
kissc
csendes tag
Üdv!
A Nokia Lumiákon található Here Maps-el kapcsolatban lenne két kérdésem:
- Fogok-e tudni vele pontot felmérni; legalább az EOV / WGS koordinátákat txt-ben elmenteni az aktuális pozíciómról?
- Lehet-e egyedi térképréteget szerkeszteni rá; meg tud-e nyitni ilyeneket valamilyen formátumban?Mindezt abból a célból, hogy a terepi adatrögzítő PDA-t kiváltsam. A program Windows Mobile CE-n fut amit erre nem lehet fölrakni (elvileg).
Az ArcGIS-nek van WP8-ra íródott prgramja, de az csak folyamatos net kapcsolat mellett működik, ami meg erdőben nem mindig biztosított.
(Hallottam Android emulátorról is. Az létezik rá, mert akkor nem lenne gond.)Javaslat, tipp nyugodtan jöhet; más programokra is nyitott vagyok, fizetős is lehet.
u.i: Igo 8-at át tudom rá rakni?
-
kissc
csendes tag
válasz
razzorr #2436 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Csináltam egy outlook.hu fiókot a későbbi szinkronizáláshoz. Ez eleddig nekem egy gmail-nek tűnik csak kékben. Hol fogom találni a frissítést illetve a Nokia Lumia 720 beállításait itt? Ezen keresztül tudom csak az asztali gépem Outlook fiókját a telefonra tölteni, vagy lehet azt közvetlenül is a PC-ről?
-
kissc
csendes tag
Üdv!
Pár hónapja kértem tőletek tanácsot, hogy a 720 illetve a 820 közül melyiket válasszam (munkára kell; a 720-at javasoltátok) és írtam, hogy csak decemberben lesz esedékes (vállalati szerződés megújítás, stb.).
A hónap közeledtével ismét segítséget kérnék, egész pontosan abban, hogy mik lesznek a teendők az új készülékem üzembehelyezésével, milyen programokat javasolnátok feltelepíteni/megvásárolni, a régi gombos készülékről átmenteni a névjegyzékeket, sms-eket.
Követtem a fórumot és írtatok program változásokat, frissítéseket, rádió telepítését, optimalizálásokat, MS fiók létrehozását(???), stb.
Úgy tudom, hogy utóbbi használatával lehet csak programokat telepíteni a készülékre.Ehhez kapcsolódó másik kérdésem, hogy feltöltőkártyával lehet-e onnan vásárolni programokat, ugyanis van egy raklapnyi céges feltöltőkártya melyeken 900 forintok vannak, de lejárnak félévente. Ezeket gondoltam felhasználni, hogy ne menjenek kárba. Lehetséges? Boltban lehet intézni, vagy csak interneten?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kissc
csendes tag
Üdv!
Tudnátok-e információval szolgálni azzal kapcsolatban, hogy a Windows Phone 8-as Office Excell-ben van e visual basic?
-
kissc
csendes tag
A szolgáltatónál állította az ügyintéző, hogy a W8 programok ugyanúgy futtathatóak konvertálás után a WP8-as telefonokon, mert mindkettő csempés, de ahogy olvasom akkor ez nem így van.
Gondolom a kérdéses program sem fut el a telefonon. (így megspórolhattam volna a PDA-t)
A régiek Windows CE-n futottak, de az újak csak Windows Mobile rendszeren.
A WP8 az? -
kissc
csendes tag
A legfontosabb kimaradt:
Az alábbi rendszerkövetelményekkel rendelkező terepi adatrögzítő programot lehet-e futtatni valamelyiken:
Asztali számítógépek
Windows 8, Pro, Enterprise, Home Premium (32-bit és 64-bit)
Windows 7 Ultimate, Enterprise, Professional, Home Premium (32-bit és 64-bit SP1)
Windows Vista verziók (32-bit és 64-bit)
Windows XP / XP Tablet PC Edition
Microsoft ActiveSync, Mobile Device Center
AMD vagy Intel 200 MHz-től
Minimum 32 MB RAM
Minimum 50 MB szabad merevlemez területKézi számítógépek
Támogatot CPU chip: ARM alapú processzorok 200 MHz-től
Minimum 64 MB RAMAz igaz, hogy minden asztali Windows 8-as program futtatható a WP8-as telefonokon?
Elvileg futna rajta? -
kissc
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1334 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valószínűleg csak én nem boldogultam a forgatással, de lényeg hogy lehet.
Online nem feltétlen akarnám a céges adatokat kezelni/föltölteni.
A multitask max az említett esetekben merül ki, de nem rendszeresen; csak alkalmanként.Még itt nézelődtem sokat:
[link]Gyakorlatilag egy szinten van a 820-szal, egyedül a dupla RAM-ban jobb? Megéri azt választani emiatt?
Ennek ellenére miért kapott jobb pontszámot a 720? Csak a kamera miatt?A készülék csere csak decemberben lesz aktuális, de időben el akartam kezdeni az utánajárást.
Addig akár mérséklődhet mindkettő ára, bár nem ez a legfontosabb szempont jelenleg.u.i:
A téli fagyot mennyire bírják, hogyan változik az üzemidejük? -
kissc
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni okostelefonokkal kapcsolatban.
Ezidáig hagyományos nyomógombos készülékeim voltak; telefonálásra, sms küldésre használtam, a jelenlegin már zenét is tudnék hallgatni, de azt is csak ritkán teszem.
Azonban munkaköröm bővülése miatt a terepi munkák közben szükséges lehet az irodai állományom elérése.Elsősorban Word, Excell és PDF állományok futtatására van szükségem, valamint asztali gépem Outlook fiókjának elérhetőségére (Windows 7-es rendszer).
A telefon operációs rendszerét ez gondolom behatárolja a WP8-ra. Androidra ha van is Office csomag gondolom nem érdemes azt választani.
Az eddig utánajárt készülékek körét a Lumia 520, 620, 720, 820-as modellekre szűkítettem.
Személy szerint én a 720 felé hajlok.
Összességében az lenne a kérdésem, hogy irodai munkára megfelelő-e a készülék, elég-e a RAM benne.
Multitask címén tudok-e futtatni excel-t pdf-et és egy böngészőt egyidejűleg?
Fényképezés, játék nem érdekel.Előre is köszönöm!
u.i:
Szolgáltatónál volt alkalmam kipróbálni egy 520-as készüléket (a 720-at nem tudták épp bekapcsolni) és az Excell programmal meg voltam elégedve, bár csak egy teszt file volt rajta, nem tudom, hogy nagyobb pár ezer soros munkafüzeteket tudna-e kezelni.
Mekkora méretű PDF állományokat tud megnyitni?Amit nagyban hiányoltam és melyre nem tudtak válaszolni, hogy miért nem tudtam az 520-ason elforgatni az Excell táblát vízszintes helyzetbe, úgy sokkal szélesebb lenne és jobban használható (Word-ben ugyanez a helyzet.). Egyáltalán nem lehet semelyik WP8-ason?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest