- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJC
csendes tag
válasz
cashzoli #1192 üzenetére
Mi is voltunk kirándulni, autóval. IGO bekapcsol és tűz (szokás szerint) legújabb térkép, biztos ami biztos. Egy körforgalomban teljesen összekavart, rossz irányba küldött, felhúztam magam, félreálltam, elő a 720-as: cím keresés, beállítás, pillanatok alatt és már mutatta is a helyes irányt. Nem a 3. kijáraton, hanem a 2.-on kellett elhagyni a körforgalmat. Legszívesebben kivágtam volna a PNA-t az ablakon. Hazafelé Dunaföldvárnál megint megviccelt az IGO és megint a 720-as húzott ki a sz*arból, de akkor már csak röhögtem az egészen.
-
DJC
csendes tag
Persze, hogy a negatív tapasztalat van több a fórumon, akinek tökéletesen működik az nem írogat ide, hisz ez a természetes, ez várható el egy ilyen készüléktől. Nekem is voltak nehézségeim, de sikerült megoldanom mindet. Első akku töltés után például rendesen rám ilyesztett, mert úgy merült le 10 óra alatt, hogy otthon hagytam az asztalon, míg dolgozni mentem, senki még a képernyőt sem oldotta fel és teljesen lemerűlt. Most meg állandóan bekapcsolt WIFI-vel és 3G-vel átlagos használat mellet (Wifi, mobilnet és még kicsi GPS is) 3. napja megy és még 30% maradt, de ma este tölteni fogom, éjszakára repülőmódba kapcsolom mindig. Fagyásom még nem volt és ma telepítettem a 75. alkalmazást rá. Az e-mailt push-ra állítottam, (a freemail fiókomat is átirányítottam a gmailre) azonnal megkapom a maileket és jelez is. Whats up-om nincs, Skype és Viber van, de nem használtam még. Connection Tiles-t használok én is. Nem használok screen lock progit, és a képernyőképem is az eredeti, viszont rengeteg csempét használok, melyek rendesen frissülnek is( naptár, névnapok, Battery Widget, Gismeteo, frissítések értesítő, e-mail levelesládák).
Napfényben is jól látható, szuper gyors a GPS, és a mobilnet is jól használható (Telenor), a WIFI érzékenysége döbbenetes, ha hazaérek szó nélkül csatlakozik és azt használja (Ismert hálózatok között szerepel a routerem) Negatívumok: a bekapcsoló gomb túl érzékeny, a fényképező fókuszálhatna gyorsabban (bár ez szinte a legtöbb fényképezőgépre is rámondható) Ja és imádom, hogy olyan vékony, szerintem a 720 a legjobb lumia most. kivéva a 928-at. Nekem fekete van, így utólag már örülök, hogy nem színes, mert nagyon elegáns így feketében. -
DJC
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #1025 üzenetére
Szia!
Leellenőríznéd ezen az oldalon az IMEI számmal, hogy érvényes-e a garanciája a telódnak:
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/warrantychecker/Mert az enyémre azt írja: Nem érvényes ebben az országban. Én 65-ért vettem és hibátlan amúgy.
-
DJC
csendes tag
válasz
Pttypang #1009 üzenetére
Nem nagy szám a mobilnet ára egy ezres havonta 100MB, ha nem töltesz le mp3-at meg videókat, akkor bőven elég, hogy naprakész legyen az időjárás, az e-mailek, menetrend, elolvashatod a híreket, böngészhetsz egy kicsit. Ha meg kevésnek érzed 2000Ft egy 500MB-os csomag. Minden szolgáltatónál ez van, mert összebeszélnek nincs verseny köztük.
-
DJC
csendes tag
Előjött az első hiba: töltőre raktam és egy idő után folyton kikapcsolja a wifi magát, bekepcsolom, otthagyom, nézem: megint kikapcsolt.
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #968 üzenetére
Nekem egy 16GB-os Samsung sd van benne, most próbáltam villámgyorsan menti a képeket fotózáskor a kártyára. Class6-os
-
DJC
csendes tag
válasz
meszipeti #955 üzenetére
Ha wifin keresztűl akarsz küldeni akkor meg az nem fog működni!
Viszont találtam valamit:Mit tegyek, ha gyári, vagy másik klienst használok, és abban nem tudok portcímeket megadni?
Ebben az esetben a POP és az SMTP címek után kell beírni a portcímet kettősponttal elválasztva, tehát például:
SMTP cím: smtp.gmail.com:465
Ilyen módon még a mobilok gyári email kliensében is beállítható minden szükséges beállítás.lehet, hogy ez lesz a megoldás!
majd holnap kipróbálom. -
DJC
csendes tag
Lehet, hogy a saját levelezőjéből nem is lehet küldeni, csak fogadni lehet a bejövő e-maileket. Valahol olvastam, hogy más sem tudta beállítani, így csak levél fogadásra használja, küldeni meg webes felületről szokta.
A Microsoft saját hotmailes fiókjából sem tudok küldeni, látszólag elmegy, de nem kapják meg. Eltűnt a levelem a világűrben. Azért ez elég gáz.
A neten is csak kérdéseket találok ezzel kapcsoladban, de érdemi válaszokat nem. -
DJC
csendes tag
Egész nap nyomkodom, telepítem az új Lumia 720-asomat, keresgélek az appok között. Eddig messze ez életem legjobb telója!
Csak az e-mail fiókomat nem tudom beállítani, freemailes vagyok és a kimenő smtp-re nem emlékszem mit kell beírni. Valahogy a gmail-es smtp-t kellet annó beállítani, de már nem emlékszem hogyan.
-
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #945 üzenetére
Én viszont nem örlődök tovább, mert megvettem a kicsikét. Jó nagy hülyeséget csináltam, mert végül függetlent vettem itthoni garancia nélkül. De hibátlanul működik.
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #939 üzenetére
Nem! A 10%-os kedvezményt a cetelem hitelkártya első használatakor kapja, vagyis a hitelkártyáról vonják le az összeget, amit 12 hónap alatt egyenlő részletekben kell törlesztenie.
89 ezer 40%-a, az kb 40 ezer. Én csak kerekítettem.
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #933 üzenetére
A sebességkorlátozás a vitamaxos internetre is igaz, vagy csak az előfizusra?
Erről nem találtam semmit a voda honlapján, és elfelejtettem megkérdezni. -
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #928 üzenetére
Hitelkártyára? +40% THM, gondolom elolvastad! Nekem biztos nem érné meg, de te tudod! 89+40=130 ezer
-
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #927 üzenetére
T-mobilos vagyok, de azon nincs internet és nem is lehet rá kérni. Telenor kártyával szoktam netezni 5Ft/1MB, és nincs korlát, csak amennyi a feltöltött egyenleg enged. Vodánál csak csomagok vannak, amit, ha elhasználnék nincs tovább az adott hónapban, viszont, ha egy dekát sem netezek, akkor is levonják a csomag díját. Ez így nem igazán jó!
-
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #923 üzenetére
Csak vigyázz azzal a Nokia garival, mert az itthoni szervizekre nem biztos, hogy jó. Ez még nem európa.
Itt lehet ellenőrízni:
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/warrantychecker/Én még mindig nem mertem venni, pedig a pénzem meg van rá és tuti, hogy 720-as lesz, de nem találok megbízható boltot, csak a vodafone-t. de lehet az lesz Vitamaxban aztán 20-ért függetlenítik hivatalosan az 97 ezer összesen és tuti a gari.
Julius 1 után +1GB net jár az új vitamax csomaghoz ajándékba. -
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #881 üzenetére
2400 ft /2GB??? ez melyik csomag? Gondolom nekem nem lehetne ilyet kérni, még sosem voltam Vodás!
Ja én is gratulálok, igen mondhatjuk úgy, hogy nem jártál rosszul! -
DJC
csendes tag
válasz
Napfénysüti #877 üzenetére
-Sufni GSM boltokban 65-73 ezer a független külföldről behozott (garancia bizonytalan) de legalább van szinválaszték
-Hivatalos független 110 ezer fekete szinű
-Vodafone 77 ezer fekete szinűkb. ennyi, ez Magyarország: éljen a "szürkeimport"
-
DJC
csendes tag
válasz
crosser51 #851 üzenetére
Na ezek a hibák nem jönnek elő csak használat közben. A kínaiak igyekeznek mindegyiket egyformán összerakni, de nem tesztelik le. Persze lehet szállítás közben is gikszer pl. kimozdul egy csatlakozó és míg az aksi fesz meg nem szünik nem tud újraindulni. Jó ötlet volt, hogy lemerítetted, mert az olyan mintha kivetted volna az aksit. (Mélykisülés előtt az akksi belső védelme lekapcsolja magát).
Amúgy hol vetted, gondolom nem a Vodafone-nál?
-
DJC
csendes tag
Esetleg volt már valakinek garanciális viszonya a B-Tel-lel?
Tegnap voltam a vodánál, megnyomkodtam a 720-at elég meggyőző volt. Kérdeztem mennyiért függetlenítenék, azt mondták ők nem függetlenítik, ha pedig GSM boltban csináltatom meg, akkor bukta a garancia.
A Telenorhoz is benéztem, volt ott egy 620-as, gondoltam megpróbázom azt is, hát szerintem ég és föld. A 620 érzéketlenebb jobban meg kell nyomni a képernyőjét mint a 720-nak. Fényképezésnél meg vagy ötödik lenyomásra tudtam egy képet csinálni, mindig csak fókuszált, aztán már olyan erőssen nyomtam a szerencsétlen gombját, hogy majd belyukadt az ujjam. A 720-nál nem volt ilyen. Azonnal készült a fotó.
Úgyhogy nagyon beleszerettem a 720-ba, csak hát keserű pirula, hogy csak a vodánál lehet kapni. -
DJC
csendes tag
válasz
Flashback #848 üzenetére
A futárral küldött fusi-GSM-es szürke importos garanciátlan webáruházakat nem merem bevállalni, annyira nem megbízható a gyártás. ill. a gyártás utáni próbaüzem szerintem teljesen kimarad a Nokiánál manapság, ezért van annyi selejt (gyárihibás) készülék, bár sok hét használat is kellhet, hogy kijöjjenek a hibák. Jó esetben külföldön gariztatják ami 2 hónapig is eltarthat. És még frissíteni sem tudom házilag a rendszert rajta, azért is küldhetném vissza a boltnak. Szerintem nem jó megoldás.
-
DJC
csendes tag
Lassan 4 hónapja, hogy megjelent a Lumia 720-as, és nem tudok venni egyet magamnak. Vodánál lenne 77ezerért, de nekem független, vagy T-Mobile-os kellene és ne feketében könyörgöm! Edigitalnál 110 ezerért Vicc, és még az is fekete! Nem értem a Nokia hova gyártja a szines 720-asokat? A szlovákoknak? Egyre valószínűbb, hogy a T nem fogja árulni, úgy hogy arra kár várnom (plussz tuti, hogy csak feketében lesz!).
Eléggé el vagyok keseredve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest