- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
littlemamba #1400 üzenetére
Kapcsolatok--> Beállítások--> SIM importálása
-
nicu71
addikt
válasz
littlemamba #1398 üzenetére
A SIM névjegyzéket egész nyugodtan elfelejtheted,manapság már minden a felhőben tárolódik,bármikor bárhova leszinkronizálhatod,ami sokkalta jobb ,mintha a kártyán tárolódna.Egyébként sincs ilyen lehetőség.
-
hroberto
veterán
válasz
littlemamba #1347 üzenetére
Szerintem is jó döntés volt a WP a droid helyett. Régebben én is használtam droidot. De sosem tetszett igazán. Aztán vettem az első Lumiám, amit az első pár órában hajszál híján kihajítottam az ablakon.
De hamar rájöttem, hogy tök egyszerű az egész és így maradtam a WP-nél.
-
hroberto
veterán
válasz
littlemamba #1345 üzenetére
Adatforgalom számláló nincs, de heteken belül az Amber frissítéssel lesz. Hívás-SMS számlálóról sem tudok.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
littlemamba #1324 üzenetére
Hát, attól még valami márkás bőven lehet hibás...én is formáztam sokszor, de csak a csere segített. (Érdekes, hogy a mobiljaim látták a kártyát, de a gép sokszor nem, még olvasóba helyezve sem. Hibásnak jelezve rögtön formázni akarta.)
-
cashzoli
aktív tag
válasz
littlemamba #1321 üzenetére
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a memóriakártyák milyenségére elég érzékeny a telefon. Van egy hektikusan működő kártyám, azzal voltak problémáim, nem mindig olvasta be gépre dugva. Újat vettem helyette, azóta nincs vele gondom.
Érdemes lenne másik microsd-vel is kipróbálnod -
Lall
veterán
válasz
littlemamba #1321 üzenetére
Uhhh, ezt is tudjuk.
-
littlemamba
aktív tag
válasz
littlemamba #1320 üzenetére
Megoldás: SD kártya ki, így megy simán
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
littlemamba #1315 üzenetére
Beállítások-->névjegy-->telefon alaphelyzetbe állítása..., de előtte jó lenne megnézetni mondjuk egy nokia care-ban, vagy szogáltatónál!
Újraindítást próbáltál amúgy?
-
Lall
veterán
válasz
littlemamba #1317 üzenetére
Asztali gépen próbáltad? Másik USB portban próbáltad? Asztali gépnél nem mindig szerencsés az előlapi USB portot használni. A hordozható eszközön duplakattintásra nem jön be semmilyen ablak?
-
Lall
veterán
válasz
littlemamba #1315 üzenetére
Van a telefonon zárolási kód, amit akkor kell beírni, mikor fel akarod oldani a kijelzőt? (Beállítások, zárolás+háttér)
-
Lall
veterán
válasz
littlemamba #1309 üzenetére
A zárolva van gondolom azt jelenti, hogy van a telón zárolási kód. Az ha rádugtad fel kellene oldani, mert akkor a gép nem látja a telefont. Ha ez megvan feltelepíti szépen a driver-t és lehet használni meghajtóként.
Belső filekezelő nincs.
Skypon belül nincs olyan, hogy settings, logout?
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Ha egy jó filekezelő kell, akkor pocket file manager-t tudom ajánlani, csak meg kell venni, hogy minden funkciója működjön... ez kb 300 HUF
Skype-nál ha azt akarod, hogy jelenjenek meg a telefonkönyvben a kontaktok, akkor a kapcsolatok-->beállíás-->névjegyalbum szűrése.
Ha meg ki akarsz belőle jelentkezni, akkor vagy láthatatlanra teszed magad, vagy a prifilodra kattintva rárom pötty, és switch accounts...
-
cashzoli
aktív tag
válasz
Nekem is ugyanezt csinálta. Ezt töltsd le, és ha eddig nem jelent meg, telepítés után a Sajátgépben meg fog jelenni az Egyéb rész alatt egy telefon ikonja, windows phone vagy lumia névvel.
-
nicu71
addikt
válasz
a zune-t felejtsd el,az a régebbi wp7 telcsikhez kellett.Zárolva a telefon?lehet hogy hardreset kell neked...
egyébként,mint usb meghajtót látod a gépen?Ugyanis ez elég is lenne.
belső fájlkezelő nincs.
fogalmam sincs hova teszi a bt küldött zenét...de szerintem a bt belül van ez beállitva,ha meg nem ,akkor a zenékhez teszi?soha nem küldök zenét bt-n
töröld le a skype-t,ha nem kell.De miért baj hogy beszinkronizálja?Másnak pont az ellenkezője tette be a kaput régebben./skype-t sem használok...de akkor minek írok...
egyébként is a skype asztalin is képes erre,azt hiszem alapból,is ha a windows live azonosítóval lépsz be.
,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest