- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramrit
tag
válasz
Vassili_Zait #2657 üzenetére
Ja megspóroltál 2 oldalnyi hozzászólást, most meg ha benéz valaki a fórumba, csak annyit lát, hogy halott az egész, ergo biztos nem olyan jó telefon ez, ha senki sem beszél róla. Oké, akkor ne beszéljünk semmiről, mert valószínű, hogy már mindent kitárgyaltak valamelyik topikban.
(#2658) Bingisz
Hangerő le+bekapcs gomb kb 10mp-ig, utána el kell induljon, ha akkor sem, akkor vissza az eladóhoz. -
ramrit
tag
Na végre megérkezett nekem is a kütyü. Még csak keveset tudtam foglalkozni vele, de eddig sokkal finomabb, átláthatóbb és sokkal kellemesebb a használata, mint a droidnak
A minősége 1.osztályú, szép a kijelző, talán a gombok kicsit puhák, de lehet csak az sgs utánViszont az exchange mailem nem nagyon akarja az igazát, nem sikerült sehogy se beállítani. Valakinek volt ilyen?
Majd jövök én is egy hosszabb beszámolóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest