- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
Hát sokan írnak jó dolgokat is. Eszméletlen az az akkuidő
emiatt tetszik a legjobban a telefon...mondjuk nem mintha ne lenne hol tölteni munkahely-otthon, de akkor is kimagasló amiket írnak egyesek...3nap. Rég nem hallottam ilyent érintős telóról. Nekem is kizárólag feketében jöhet szóba, remélem így aug elejére mérséklődik még egy picit az ára, úgy mindenképp a 720 lesz a befutó. A méret miatt kicsit parázok, nem volt 3.7 nél nagyobb telefonom. (érintősbe 3-3.5-3-7) Persze használtam már nagyobbat, de zsebre sosem vágtam még, sosem volt nálam huzamosabb ideig, zseb-kabát akármi. Tokot semmiképp nem vennék hozzá, nem tudom amúgy használ e valaki tokot hozzá? anélkül nagyon karcolódik a műanyag? Gondolom kijelzőre nem kell venni fóliát.
-
DJC
csendes tag
Lehet, hogy a saját levelezőjéből nem is lehet küldeni, csak fogadni lehet a bejövő e-maileket. Valahol olvastam, hogy más sem tudta beállítani, így csak levél fogadásra használja, küldeni meg webes felületről szokta.
A Microsoft saját hotmailes fiókjából sem tudok küldeni, látszólag elmegy, de nem kapják meg. Eltűnt a levelem a világűrben. Azért ez elég gáz.
A neten is csak kérdéseket találok ezzel kapcsoladban, de érdemi válaszokat nem. -
Napfénysüti
nagyúr
Önmagában a csomag az lehet hogy publikus vagy van hozzá hasonló csak elvileg mellé a telefon flottás ára nem ilyen. De őszintén szólva nem néztem még körbe Vodánál nekem náluk már vagy 3 éve van flottás előfizetésem.
Mondjuk ma néztem nagyot mikor a mellettem vásároló fiatal hölgynek mondta a csaj az üzletben hogy 47 Ft-os percdíja van.
Mod: mukibuci: azaz én a flotta Surf Maximalistába váltottam.
Eddig a tudatosom volt de előfordult hogy átléptem az 500Mb-ot. Meg ugye a nagyobb net csomaghoz olcsóbban kaptam a Lumiát és asszem így 1 évre valami 6k-val többre jött ki összesen a nagy nettel mintha akisebbel vettem volna ugyanezt a készüléket. Annyit meg szerintem bőven megért.
-
suomin
csendes tag
Nekem a Vodafone SmartStore-ban a Deák térnél azt mondták, hogy az első évben 20.000-ért függetlenítenek, 2. évben 10.000-ért, a 2. év lejárta után pedig emlékeim szerint 2500-ért. Ha az összegek nem is lennének pontosan helyesek azért elnézést kérek. A lényeg, hogy hivatalosan függetleníthető a kártyás készülék is (bár ezzel biztos nem mondtam újat). Viszont ők is fogták a fejüket, amikor kérdeztem hogy lehet-e függetleníteni a kártyás készüléket
Én a hivatalos útra gondoltam, ők az első pillanatban nem
Az eddig kialakult véleményem továbbra is pozitív, egyáltalán nem bántam meg a vásárlást.közben látom, hogy más is válaszolt
-
Halfer
tag
Melyik voda üzletben voltál? Én az Allee-ban, ahol két 720 van kiállítva, egyiket nem tudják bekapcsolni a másikon pedig a kijelző szellemképes. Közelről sem kell nézni, hogy lássa az ember, hogy nincs valami rendben a szövegek és képek széleivel. Ilyet látott már valaki?
A Deák téri Smart Store-ban mondták hogy frissen vásárolt készüléket függetlenítenek ők 20k-ért, ha eltelt 1 év a vásárlástól, akkor olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest