- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1401 üzenetére
Sziasztok, van ajánlott kemény tok típus/márka?
@(#1401) Vassili_Zait: Köszi, ezt megtaláltam korábban, de ezeket csak akkor mutatja, ha hozzácsatolom az importálás helyét. Önmagában nem volt elég.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
frissült néhány app a telefonon és eltűntek a sim névjegyek. Hogyan tudom előhozni? (Egyelőre úgy oldottam meg, hogy szinkronizáltam mail fiókba, majd azt beállítottam),de jobban szeretném eleve a sim névjegyzéket látni, mi a megoldás? Köszi
-
littlemamba
aktív tag
válasz
hroberto #1346 üzenetére
Hmm ez sajnálatos részben, viszont az infót köszönöm újra
(Egészen szimpatikus ez a telefon, most hogy pár napig nyomkodtam, Édesanyámé amúgy valójában, az első okostelefonja. Igazából örülök, hogy nem androidot adtam a kezébe, pedig nagyon sokat agyaltam rajta, hiszen abban mondhatni otthonosan mozgok, itt amint látjátok, azért akadnak kérdéseim.) -
littlemamba
aktív tag
Srácok, tud ajánlani valaki mobil adatforgalom számlálót és hívás&sms számlálót? Olyasmire gondolok, mint droidon a call meter 3g.
-
littlemamba
aktív tag
válasz
littlemamba #1320 üzenetére
Megoldás: SD kártya ki, így megy simán
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Vassili_Zait #1313 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a sok választ, a névjegyeket sikerült megszűrni köszönöm.
Az asztali verziót leszedtem, próbáltam win7-en és win8-on is, mindkettő gépen ezt a zárolás dolgot írta ki.
Ha rárakom a telefon a gépre, akkor pittyen egyet a telefon, a gép a hordozható eszközök közé teszi, de nem férek a meghajtóhoz.@nicu71: Köszi Zune-t töröltem :-)
Ha nem oldódik meg a hard resetet hogy is kell?
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok! Help me!
Én androidos nevelkedett lány vagyok, viszont bekerült a családba egy Lumia 720-as. Akut problémáim:
Zune és a windows Phone alkalmazás sem érzékeli, ha usb-n rátolom a telefont. Utóbbinál kiírja win8 alkalmazásnál, hogy indítsam újra a telefont, mert nem rendesen csatlakozik, de ez nem oldja meg a gondot. Az asztali változatnál azt írja zárolva van a telefon. Hogyan rendesen hozzákötni a pc-hez? Mit csináljak?
Van-e belső fájlkezelő? Hol találom ha van?
Bluetooton átküldött zene hová kerül? Hogyan tudom kitörölni?
Skype telepítés után azonnal beszinkronizálta a névjegyzékbe a skype kapcsolatokat? Ezt hogyan lehet megszüntetni onnan? Hogy lehet kijelentkezni a skypeból?
Hálás köszönet, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest