- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krapulax76
tag
válasz
Space marine #1590 üzenetére
Igen, én is pont arra pályáztam
. Gondoltam, akkor legyen az LG 4x, amit nulláért hoztam volna el, de kértek 20 papír előleget, úgyhogy otthagytam őket. Augusztus végén, nyaralás után ne kérjenek tőlem előleget... Inkább várok, és veszek egy 720-at
meszipeti: valahol én úgy olvastam, hogy 720-ra szeptemberben jön...
-
Lall
veterán
válasz
Space marine #1590 üzenetére
Úgy látszik, ismét a beragadt készleteket akarják kisöpörni. Miért nem lepődöm meg.
Egyedül talán a L620, ami említést érdemel. A BB Z10 115.000 Ft ára (XS) és a 2 kifutó WP HTC modell meg egyenesen a vicc kategória 2 év rabsággal.
Viszont bekerült a listába a L625 és szerintem nem is rossz áron kezd majd.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Space marine #1573 üzenetére
Én is mindig legalább 2 évre veszek telefont. Ha időtállóbbat akarsz mondjuk és belefér a keretbe akkor szerintem a 925-öt venném.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Space marine #1571 üzenetére
Az már egy picit más liga.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Space marine #1569 üzenetére
Minket ezek szerint már nem nagyon fog érinteni.
-
Lall
veterán
válasz
Space marine #1561 üzenetére
Úgy tudom minden telefon benne lesz ezekkel a feltételekkel.
"A kedvezmény értéke nem a leadott készülék típusától és állapotától függ, hanem az új készülékhez választott tarifa kategóriájának függvényében sávosan változik: XS kategória esetében 15 000 Ft, S kategória esetében 20 000 Ft, M-L kategória esetében 25 000 Ft, XL-XXL kategória esetében 30 000 Ft. "
-
Kyller
senior tag
válasz
Space marine #1559 üzenetére
El.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Space marine #1176 üzenetére
Én igen! Korrektek! Telefonom nem romlott el, de mikor voltam vásárolni, beszélgettem egy órát az eladóval... Szidtuk kicsit a HTCket, közben 2 htct is behoztak garis ügyintézésre, szóval működni látszik a dolog... Plusz nekem az áfatartalom is fontos volt, mert itt vissza lehet kapni, nem úgy mint a többi sufnigsmben...
-
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #945 üzenetére
Én viszont nem örlődök tovább, mert megvettem a kicsikét. Jó nagy hülyeséget csináltam, mert végül függetlent vettem itthoni garancia nélkül. De hibátlanul működik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Space marine #945 üzenetére
Első benyomásom nekem is az volt mikor a csaj odaadta hogy húú ez nagyobb mint gondoltam. Eddig 3,8-as telefonom volt ahhoz képest mikor mellé tettem bizony van különbség. De kezdem már megszokni. Bezzeg a doboza olyan pici hogy éppen elfér benne.
Egyébként nálam mielőtt megvettem a 720-ast pont az volt a helyzet hogy maximum egy 4,3-as telefont tudtam volna elképzelni. Ez még belefér mert nincs nagy kezem. Viszont az tény hogy netezni, játszani meg jobb rajta mint az előzőn. -
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #928 üzenetére
Hitelkártyára? +40% THM, gondolom elolvastad! Nekem biztos nem érné meg, de te tudod! 89+40=130 ezer
-
DJC
csendes tag
válasz
Space marine #923 üzenetére
Csak vigyázz azzal a Nokia garival, mert az itthoni szervizekre nem biztos, hogy jó. Ez még nem európa.
Itt lehet ellenőrízni:
http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/warrantychecker/Én még mindig nem mertem venni, pedig a pénzem meg van rá és tuti, hogy 720-as lesz, de nem találok megbízható boltot, csak a vodafone-t. de lehet az lesz Vitamaxban aztán 20-ért függetlenítik hivatalosan az 97 ezer összesen és tuti a gari.
Julius 1 után +1GB net jár az új vitamax csomaghoz ajándékba. -
hroberto
veterán
válasz
Space marine #923 üzenetére
Ha kártyafüggetlen és új, akkor szerintem igen.
-
Partyface007
őstag
válasz
Space marine #726 üzenetére
edigitalnál rendes nokia garancia van?
-
no1r
őstag
válasz
Space marine #726 üzenetére
rohadt életbe de megörültem hogy a trémobilhoz visz a link...
más: kékszínű cuccról van már valakinek infója? nem kérdeztétek meg a boltokat mikorra várható?
-
tomkom1969
tag
válasz
Space marine #431 üzenetére
Azt sem tudom, jövő héten kezdjük el gyártani, hogy itthon mikor jelenik meg elképzelésem sincs.
-
tomkom1969
tag
válasz
Space marine #428 üzenetére
Szia,
Nem tudom milyen alkalmazások kerülnek fel a telókra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest