- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny70
tag
válasz
Sawyer_ #4379 üzenetére
Nekem is ez a bajom, kb. 2 hete, a múltkori kánikula óta, csak még nem volt időm szervizbe vinni. Nekem 2 dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy tartóban volt a kocsiban a teló, és mivel elég sokat érte a nap közvetlenül a melegtől az autofókusz elszállt. A másik, hogy előtte 2-3 nappal jött egy Lumia Camera frissítés....
(ja és a harmadik, bár szerintem ennek semmi köze, hogy szintén pár nappal előtte feltettem a re-focust).
A 720-nak van olyan szerviz menüje amiben meg lehetne nézni a kamera működését? -
L4mie
veterán
válasz
Sawyer_ #4231 üzenetére
Pont most gondolkoztam el, rajta, hogy abszolúte elégedett vagyok a telefonommal, jó anyagminőség, nem fagy nem lassúlt be szerintem! vétel óta, jó hangminőség és kamera, szép kijelző. max az 512 ram lehet problémás.
Barátnőmnek éppen telót nézünk alsó kategóriában. 530 tetszik neki méretre, alakra színre, viszont nincs vaku ezért nem lesz új telefonja...droidot meg nem akarok neki adni mert 20-30 között csak olyant kapni ami 3 hónap múlva kb. fagy, akad, lassú fos. :S
szóval várunk valami 5xx es lumiára ami vakus is. -
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Sawyer_ #4018 üzenetére
Facebook appon belül beállítások és ott van valami hülye nevű menü, ott tudod szinkronizálni a képeket és a tevékenységeket vagy rámész a kapcsolatra és megvárod míg magától frissíti.
Más, feleségemnek vennék 720-at a hosszú üzemidő miatt (920-hoz képesti), mik azok a gyári hibák melyekre figyelni kell vásárláskor?
-
razzorr
őstag
válasz
Sawyer_ #4018 üzenetére
Én pl.úgy vagyok vele, hogy az internet explorert szerintem úgy elb@szarintották, hogy utálom használni, lassan vált a lapok között és sok oldal megfekteti, holott a "régi"verzióval jobban elvoltam.
Az igaz hogy az általános sebesség javult, nincs olyan sok "betöltés, várakozás" felirat, de cserébe laggzik a főképernyő és az action center lehúzása is hagy némi kivetnivalót maga után.
Az üzemidő is picit rosszabb lett, úgyhogy én nem vagyok felhőtlenül boldog. -
razzorr
őstag
válasz
Sawyer_ #3971 üzenetére
Valószínűleg azért mert rosszkor, túl későn jött ki a 720. Addigra már a Lumiára éhezők megvettek valami más modellt. Ez meg mint valami mostohagyerek itt ragadt
Emlékszem, én is majdnem megvettem a 620-at. De jobb hogy vártam. Ezután meg nagyon elgondolkodok majd hogy a 730 vagy a 830 legyen. Az fog dönteni,hogy melyik lesz a Voda flottámban.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Sawyer_ #3237 üzenetére
Attól függ mennyit böngészel? Mert ha nagyon sokat meg mobilnettel,akkor érthető... Én pl egy átlavos napomon 30-40%-ra merítem, de be van kapcsolva a 3g meg a wifi is... Plusz folyamat megy a glace... És elég sokat böngészek... Plusz 2 push email... Meg mindenféle üzenő appok... Reggel 8kor szoktam levenni a töltőről...
-
t.imi
addikt
válasz
Sawyer_ #3079 üzenetére
Itt a rendszer nem optimalizálásával van a gond szerintem. De, én nem értek hozzá
Ami haver huawei p6-án tökéletes, itt egy röhej. Jó, abban 2g ram van.Most néztem a nokia 1320 tesztet. Kb ugyanolyan gyors, mint egy droid 4 maggal. Kevesebb animáció az is rengeteget számit, de hogy egy közel asztali gép erejű telefon akad az esetek 70%-ban.....
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Sawyer_ #3039 üzenetére
Nem kapcsolgatja, hanem az a GPS- csak ilyen hülyén lett lemagyarítva...
Forwardolni úgy kell, hogy választ nyomsz, és ott a továbbítást választod, elég hülye módszer, de így találták ki... googletől azért nem kell teljesen megszabadulni, mert, ha bedől a wp akkor vissza tudj térni droidra
meg azért az emberek nagy része jobban szereti a gmailt, mint az outlookot...
-
L4mie
veterán
válasz
Sawyer_ #3041 üzenetére
IS-en is GG volt elvileg, ott 1 év után fedeztem fel az első pici karcokat....addigra a ház alu részéről már lekopott a fekete festék... oké itt van egy domborulata a kijelzőnek, sebaj rendeltem rá tokot meg "matricát" a kijelzőre
e-bay ftw: 1200 ból megvan a kettő a kérdés a minőség lesz.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Sawyer_ #2874 üzenetére
Kicsit sarkítva írtam a dolgokat természetesen... De attól még igaz... Úgy hogy megjelenésekkor vettem a telefont, nagyon jó vételnek tartom... Jobban ajánlom mint akármelyik driodos telefont... De a wp ligában jelenleg több olyan telefon van ami hasonló áron jobb... Lumia 820, htc 8x ativ s... Még talán a 625 is jobb bolt... Ha valaki most vesz ne tervezzen vele 2 vagy több évre... Inkább csak 1-re...
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
Sawyer_ #2844 üzenetére
Pff... na, ez így vicces, mikor húgom 8s-éhez rendeltem a kijelzőt akkor még biztos hogy volt nokia ilyen árban, mert megnéztem(nekem ugye 720-am van), de most tényleg horror árban lehet csak találni... jó ezt tudni... úgy vigyázok rá ezentúl, mint a szemem fényére...
Mondjuk lassan csereérett lesz...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- iPad topik
- Synology NAS
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest