- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokoládé13
tag
Nekem Black óta látványosan nagyot nőtt a készenléti fogyasztás. Van hogy egy éjszaka alatt repülő üzemmódban(!) 10-12%-ot esik az akkuidő. Korábban ez max 1% volt.
De tesóm 520-ának üzemidejét ugyanilyen módon a Black vágta haza.
GDR3-ral nem volt gond, feltettem a Blacket, érezhetően gyorsabb lett a telefon, de az üzemidő is visszaesett, ugyanolyan használattal legalább egy napot. -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Nektek változott valamit az üzemidő, amióta feltettétek a Blacket?
Mert nekem repülő üzemmódban óránként 1, míg 2G-n óránként 2%-ot merül... Már csináltam HR-t is, de semmit nem javult a helyzet.
Van esetleg valami app, amivel lehet figyelni, mi mennyire szívja az akkut?Előre is köszi a segítséget!
-
csokoládé13
tag
Kösz srácok a segítséget!
Közben meg tudtam nézni a fehéret, és azt hiszem azt is fogom megrendelni. Ellenvélemény? -
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy Budapesten hol nézhetném meg a telót élőben?
Mert a 12 Telenor és Vodafone üzletben, ahol ma jártam sehol nem volt, de még a nyamvadt sufnisoknál sem!
Mégsem merem úgy megrendelni, hogy egyszer sem fogtam a kezemben...Köszi!
-
csokoládé13
tag
válasz
Vassili_Zait #2577 üzenetére
Igazából most egy 6,5 éves 6300-val vagyogatok domino csomagban, szóval előfizetésre tervezek váltani, úgy pedig 25-35-ért megkapnám a telót. Ami tök jó, leszámítva a rabságot... meg hogy csak fekete és fehér szín van.
Ha tényleg van 50-ért gyári garis, akkor megfontolom. Ha valaki tud, akkor linkelhetne!És köszi megint, hogy ilyen segítőkészek vagytok!
-
csokoládé13
tag
Nyilván pirosat vennék, de szolgáltatónál veszem a telefont, ahol sajna csak fekete és fehér van.
A tok nem tetszik annyira, de azért köszi a tanácsot.A kérdésemre visszatérve: otthon ki tudom cserélni saját magamnak a hátlapot, vagy sem? Ha nem, akkor hol érdemes próbálkozni?
-
csokoládé13
tag
Sziasztok!
Azt hiszem, Karácsonyra meglepem magam egy ilyen telóval. Arra gondoltam, hogy megveszem fehérben és veszek hozzá egy piros hátlapot. Jól sejtem, hogy ezt én nem tudnám kicserélni magamnak?
Hova kell vinni, ha garanciavesztés és sérülések nélkül szeretnék egy hátlapcserét?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest