- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Én pont ezért vettem GSM boltban... vodagarival már nagyon sokszor beszoptam... és éveket öregedtem... mikor flegmáztak velem az eladók... meg megalázóakat szóltak be... egyszer azt írták bele a szervízlapba, hogy szoftverfrissítés... máskor meg hogy romcsere... mikor mondtam, hogy ez a kettő ugyan az és cseréljék ki, akkor én voltam a pofátlan... hogy kioktatom őket...
-
razzorr
őstag
Én is csak ajánlani tudom a telót. Majd ha lesz időm,meg egy kicsit több ideig használom, én is írok egy hosszabb összefoglalót. De összességében most annyit mondhatok, hogy ezek után a droid elmehet a búsba
Végre öröm használni egy telefont. Anno az SE k750nél éreztem ezt.
Ma pl.nyomogattam az utcán és hallottam,hogy két figura beszélte,hogy milyen jól néz ki ez az xperia Z. Mondom haha ez Nokia,kikérem mindkettőnk nevében -
DJC
csendes tag
Persze, hogy a negatív tapasztalat van több a fórumon, akinek tökéletesen működik az nem írogat ide, hisz ez a természetes, ez várható el egy ilyen készüléktől. Nekem is voltak nehézségeim, de sikerült megoldanom mindet. Első akku töltés után például rendesen rám ilyesztett, mert úgy merült le 10 óra alatt, hogy otthon hagytam az asztalon, míg dolgozni mentem, senki még a képernyőt sem oldotta fel és teljesen lemerűlt. Most meg állandóan bekapcsolt WIFI-vel és 3G-vel átlagos használat mellet (Wifi, mobilnet és még kicsi GPS is) 3. napja megy és még 30% maradt, de ma este tölteni fogom, éjszakára repülőmódba kapcsolom mindig. Fagyásom még nem volt és ma telepítettem a 75. alkalmazást rá. Az e-mailt push-ra állítottam, (a freemail fiókomat is átirányítottam a gmailre) azonnal megkapom a maileket és jelez is. Whats up-om nincs, Skype és Viber van, de nem használtam még. Connection Tiles-t használok én is. Nem használok screen lock progit, és a képernyőképem is az eredeti, viszont rengeteg csempét használok, melyek rendesen frissülnek is( naptár, névnapok, Battery Widget, Gismeteo, frissítések értesítő, e-mail levelesládák).
Napfényben is jól látható, szuper gyors a GPS, és a mobilnet is jól használható (Telenor), a WIFI érzékenysége döbbenetes, ha hazaérek szó nélkül csatlakozik és azt használja (Ismert hálózatok között szerepel a routerem) Negatívumok: a bekapcsoló gomb túl érzékeny, a fényképező fókuszálhatna gyorsabban (bár ez szinte a legtöbb fényképezőgépre is rámondható) Ja és imádom, hogy olyan vékony, szerintem a 720 a legjobb lumia most. kivéva a 928-at. Nekem fekete van, így utólag már örülök, hogy nem színes, mert nagyon elegáns így feketében. -
Napfénysüti
nagyúr
Lekopogom de nekem eddig nagyon tetszik és örülök hogy ezt vettem. Főleg ha az árát is nézem hogy mibe került. Az akksija például kellemes meglepetés, tényleg jobban bírja mint az átlag. A kijelző is szép, ez az IPS panel telitalálat. Eddig még az 512 Mb ram hátrányát se érzem bár ilyen über játékokkal nem szoktam telefonon játszani.
Ha teheted szerintem próbáld ki valahol a két készüléket és utána döntsd el melyik a szimpatikusabb. -
hroberto
veterán
Jelenleg HERE Maps-nak hívják, és ez működik rendesen. A korlátozás a HERE Drive nevű navigációnál van, ami jelen formájában csak abban az országban navigál, ahol aktiváltad a készüléket. Ez 520-on és 720-on is korlátozott.
Tudtommal csak az "erősebb" játékok nem működnek 512 RAM-on, a többi app-al nincsen gond.
Szerintem nem kerül dupla annyiba a 720, mint az 520. De a felárban benne van egy szép unibody ház, egy sokkal jobb kamera, a kijelzőről nem is beszélve.
Az akkumulátor meg tényleg nagy jól teljesít, igaz 520-am nem volt, de valószínűleg sokkal tovább bírja a 720 akksija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest