- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L4mie
veterán
200 at tévedtél
ez a 720 nem a 920 topic
-
Mozby
csendes tag
Üdv!
Here Maps-el ilyeneket sajnos nem tudsz csinálni, nem tudom van-e valamilyen külsős térkép program, amire lehet egyedi térképet berakni.
Viszont az Outdoor Navigation pl tud betölteni és rétegként rárakni a térképre gpx-et. De ez is csak a fok, perc... rendszert ismer, EOV-t biztosan nem. És track-et és pontot is csak gpx-ben, vagy kml-ben tud menteni. Nem tudom pontosan mire szeretnéd használni.
A másik lehetőség, hogy openstreetmaps-et szerkeszted, és azt rakod be térképnek.De ez elég kerülő út.
Maga a hardver egyébként ideális lenne a feladatra. Nekem egy 8-9 órás folyamatos track-elés mellett szokott lemerülni 40-50%-ra, és villámgyorsan és gps-hez mérten pontosan találja meg a helyzetet.
Igo 8 helyett pedig ott van a Here Drive.
-
razzorr
őstag
Amikor a telefonon először kéri hogy állítsd be az alapértelmezett Microsoft fiókodat,akkor beállítod az általad létrehozott mail címet, utána megy minden magától. Tárolja a kontaktjaidat, a beállításaidat stb. Nem kell PC hozzá.
Amióta én is áttértem outlook.com/hotmail.com-ra, és huzamosan PC-n is írok maileket,azóta utálom a gmail-emet használni, át is irányítottam a gmail-t,hogy látni se lassamNem bonyolult ez, hamar bele lehet jönni
-
razzorr
őstag
Mindkét telefon jó, a 720 előnye a hosszabb üzemidő, szukjektíve szebb kinézet, jobb fotós teljesítmény. A 820 előnye az 1GB ram, ami alkalmazás váltáskor tud hasznos lenni, ergo nem tölt be újra a weboldal ha mondjuk elteszed win gombbal a háttérbe az Explorert és 10perc mulva meg akarod újból nézni, valamint a beállításokban is gyorsan történik minden. Ha 1GB ram lenne a 720ban, nem is javasolnám a 820at. De te tudod, hogy neked mi a fontosabb.
A többihez, ha van egy outlook.com-os ( vagy hotmail) mail címed, gond egy szál se. Bejelentkezel amikor kéri a telefon. Utána a beállításokban a szoft.frissítésre nyomsz, utána érdemes csak belakni a telót.
Az Adatátvitellel tudod majd a kontaktokat átvinni a régi nyomógombosodról Bluetooth segítségével.
Egyéb progik, amiket pl.én használok és szerintem beváltak:- audio recorder (hangfelvétel)
- bing időjárás
- box (felhőszolgáltatás)
- easy connect (wifi,mobilnet,BT,repcsi mód gyors váltása)
- endomondo (futáshoz, biciklizéshez)
- facebook
- flashlight pro+ (zseblámpa)
- here drive (navi)
- here maps (térkép)
- magyar szótár
- műsorújság, tv24 (TV műsor)
- parkoló óra (mobil parkoláshoz hasznos)
- PDF reader (PDF olvasó)
- shazam (zenefelismerő)
- skydrive (microsoft saját felhője)
- skype, viber (csevegés)
- sysapp pusher (megkeresi a nokiás progik frissítéseit)
- translator (fordító)
- youtube hd
- és a nokia programok közül mind jóBiztos van még pár hasznos app, a többiek majd kiegészítik. Nekem ezek váltak be.
Ha van kérdésed, nyugodtan írd le, megpróbálunk segíteni. -
Vassili_Zait
senior tag
WP8-as telefonok a legjobbak erre a célra, Excell és a word is elfordul, nem értem neked mért nem fordult...
Nekem 720-am van, a kamera és az akksi miatt nem a 820-as lett, de neked azt ajánlanám, mivel ha a multitasking is fontos, illetve a gyors váltás az alkalmaások között, akkor az 1gb ram sokkal előnyösebb!
Én office 365 fiókot is összekapcsoltam a telefonnal, nagyon frankó, sharepoint tök jól teszi a dolgát!
Pdf állományokat is jól kezeli, csak mindig meg kell várni még teljesen betölti őket, mert ha töltés közben erőlteted, akkor ritka eseben kifagyhat a PDF reader... de nekem eddig csak 2szer volt ilyen...
de ha Vodafone-os vagy akkor a 720 sokkal olcsóbb, ez is sokat nyom a latban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest