-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
namilegyen #3971 üzenetére
Nagyon köszönöm,inkább egy alaplap kellene,mert biztosan én toltam el valamit.A kijelzőm korábban működött.Ha esetleg valakinek van egy törött komplett telefonja az érdekelne.
-
paulkaresz
aktív tag
Ez kakukk,ha valakinek kell szóljon.
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz #3955 üzenetére
Azt elfelejtettem leírni hogy folyamatosan kifagy,alig tudok kezdeni vele valamit.
-
paulkaresz
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,mert úgy tűnik elrontottam valamit.A-ból method 1-el I-t csináltam,hogy a G romot feltegyem.Azóta a telefon mákos képernyővel indul,még a recovery-t sem látom annyira képhibás.Létezik itt valami fastboot rom hogy tiszta telepítést csináljak mint a miui-nél?Esteleg valakinek ötlete?
Próbáltam fájlkezelőből is frissíteni más romokra(pipa be hogy töröljön is),vagy teljes visszaállítást alaphelyzetbe,de a hibás képernyő nem szűnik meg.Recowery-ből meg nem tudok wipe-t csinálni hiszen nem látom a menüt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest