- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
válasz
iamdoki #3851 üzenetére
Nos, pár hét használat után észrevettem pár apró bugot.
-A gyári böngésző néha beakad 10-15 másodpercre, szerencsére ritkán csinálja.
-A lassított felvétel kicsit sötét.
-Ha sok program fut a háttérben, és a home gombbal visszatérek a kezdőképernyőre, olyan, mint ha hot rebootolna a készülék, 2-3 másodpercig a Flyme logo forog, aztán minden okés.Ezeken kívül nem tapasztaltam semmi más bugot. Szerintem így is bőven az egyik legjobb készülék és rendszer, amit valaha használtam, pedig járt a kezeim közt jópár készülék.
-
iamdoki
tag
Sziasztok! Na lassan az ideg kinyír ezzel a telefonnal...elkelne egy kis segítség.
lejött ma egy frissítés, aminek a telepítése után egy csomó appból kettö lett. Csináltam egy gyári visszaállítást, hogy ez megoldódjon, ez eddig be is vált, de most a Google Play-t sehogy sem tudom feltelepíteni. Felraktam a google installert, de a play áruház nem megy fel sehogy sem. Próbáltam netröl is leszedni a google play apk-t, felmegy, de be sem tudok lépni. Segítsen valaki, mert lemegyek a tóra kacsázni a telefonnal egyet lassan -
iamdoki
tag
Köszi a segítséget! Szerencsére tegnap éjjel meg tudtam oldani, csak le kellett porolni a régi androidos emlékeket
-
iamdoki
tag
válasz
bandisk0224 #3592 üzenetére
Sziasztok! Ma cseréltem le a Lumia 640-em egy ilyen csodára. Lefrissült a legfrissebb romra, majd találtam megoldást a Google Szolgáltatásokra. Sajnos a Play áruházból semmit sem tudok letölteni. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest