- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
válasz
iamdoki #3851 üzenetére
Nos, pár hét használat után észrevettem pár apró bugot.
-A gyári böngésző néha beakad 10-15 másodpercre, szerencsére ritkán csinálja.
-A lassított felvétel kicsit sötét.
-Ha sok program fut a háttérben, és a home gombbal visszatérek a kezdőképernyőre, olyan, mint ha hot rebootolna a készülék, 2-3 másodpercig a Flyme logo forog, aztán minden okés.Ezeken kívül nem tapasztaltam semmi más bugot. Szerintem így is bőven az egyik legjobb készülék és rendszer, amit valaha használtam, pedig járt a kezeim közt jópár készülék.
-
bandisk0224
csendes tag
válasz
iamdoki #3593 üzenetére
Szia!
Én azt csináltam, hogy ugyebár felraktam a 2.0.2-t.. majd megteszed azt, hogy a beállitásokban, kitörlöd a profilt.. a gmail-t.. majd ott hozzáadod megint.. plusz töröltem az adatokat (clear data) a google alkalmazásoknak.. (Alkalmazás menüben), utána újraindtottam a telefont.. megnyitottam a google play áruházat, és már jó is volt nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest