- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #1748 üzenetére
Már miért lenne a fehér nőies?
Számomra például alap, hogy a telefon színe a fehér. Minden telefonomat ebben a színben rendelem, mert sokkal racionálisabb választás a feketénél, és egy igazi férfit csak ez érdekel. -
E2E4
aktív tag
válasz
Kiegészítés:
"EZ viszont viszi a prímet !"Előlapon V10 esetén a színek a kijelző feletti sávban (a legnagyobb távolság 8 mm) illetve a kijelző alatt (a legnagyobb távolság 13 mm) térnek el. A kijelző borítása mindegyik színnél azonos.
Még feketénél sem gyűjti az ujjlenyomatokat ez a két kis sáv, ha pedig arra a kis helyre rá is szállna pár porszem, az-az összképet nagyjából nulla mértékben rontja.
A fekete duraskin hátlapon pedig - kék és fekete előlapi sávok esetén is fekete színű a hátlap - maximum egy sas láthatná a porszemeket, de az is csak max. egy méterről. (Pl. ha a V10-et egy sasfészekbe dobnánk, és a hátlap lenne felül.
)
-
k5.20
senior tag
válasz
A 4G/LTE témát keresővel megtalálod, itt a beszélgetésben, nézd is át, nehogy csalódás érjen!
-
válasz
Amikor én vettem akkor volt minden színből, feketét választottam. Nem látszik rajt a kosz, ha ez megnyugtat.
Semmiben, dual sim és dupla belső tárhely, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest