- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mindig flac-ben rakom föl a 24 bites cuccaimat. Mivel ezeket én veszem föl Cubase-ben 24 bitben (főleg dob-basszus alap meg szinti/gitár-kíséretek koncertekre -, és fontos a minél élethűbb minőség, sosem konvertálok, nem akarok bevállalni semmiféle esetleges veszteséget.
A tárhely kérdését pedig megoldottam egy Samsung 128 Gb-os SD-vel. Eleve mp3-ból 50 Gb felett tartok állandóan a telefonon, úgyhogy ez amúgy sem volt kérdés.
Egyébként nagyon elégedett vagyok a zenei minőséggel, egyértelműen tisztábban, jobb térrel szólnak a dolgok, mint az előd telefonon, vagy bármi máson eddig. -
Ixion77
addikt
Gyors, valós tárhelyméret, olcsó, V10-zel általam tesztelve tökéletesen működik (zárójelben a V10-zel mért sebességadatok):
Netac P500
64Gb 3500Ft (írás 86 Mbps / olvasás 26 Mbps)
128Gb 8800Ft (írás 71 Mbps / olvasás 22 Mbps)
Szállítás kb. 2 hét.Én a 128-asat használom, és másolás ügyben a konvertálás nélkülre szavazok. Jó fejhallgatón akár hallható is lehet a különbség, de rossz fejhallgatón is felesleges a minőséget rögtön forrásszinten rontani... (Persze a Trabant is elvisz A-ból B-be, és mindenkinek akinek van az is, joga van úgy dönteni hogy inkább azzal akar utazni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OTP Bank topic
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest