- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowDragon
csendes tag
válasz
ShadowDragon #5848 üzenetére
Hát nem sikerült meggyőznöm a telefonom, hogy nem a legfrissebb szoftver verzió van rajta. Így nekem egy darabig marad a 6.0.
-
sixpak
nagyúr
válasz
ShadowDragon #5850 üzenetére
Akkor próbáld frissíteni a Bridge-t, ha nem engedi, akkor reinstall.
-
sixpak
nagyúr
válasz
ShadowDragon #5848 üzenetére
LG Bridge, pc-ről....menni fog.
-
Ralfi
csendes tag
válasz
ShadowDragon #2041 üzenetére
Szia ShadowDragon !
Garancia időn belül díjmentesen visszarakja az LG szerviz , egyébként meg kb.1900ft ért.
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
ShadowDragon #1402 üzenetére
Szia
Nekem mobilkeres H960A van, imei-es, 27%-os számlával, minden gyári tartozékkal. Gyorsan is hozták.
-
Ixion77
addikt
válasz
smartshop.hu
Előnyök: Kérés nélkül is 27%-os Áfás, IMEI-s számla. Fülhallgató, minden egyéb megvolt. Bontatlan csomagolás, kedves, korrekt kiszolgálás. 9 éve létező bolt, lehetőség személyes átvételre Bp. beváros.
Hátrány: Ahogy látom, az elmúlt 4 hétben 10eFt-vel emelkedett az ár. A fekete kicsit drágább mint a fehér. Mondjuk az utóbbi szerintem szebb, de bevállalósabbnak kell lenni hozzá.(#1403) zoleeno1: Én meg nagyobb méretű fontot a dátum/idő kijelzéséhez. El nem tudom képzelni miért ilyen kicsi. LCD lévén a fogyasztásra úgysincs hatással.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Üdv,
Mobilkereskedésről nem tudok nyilatkozni, mert amikor én rendeltem nemrég, nem volt náluk raktáron.
Nekem mobilvarázsból jött, minden gyári tartozékával (teló, töltőfej, usb, fülhallgató, papírok), bontatlanul.
27%-os számlát kaptam, EU modellt (H960A), IMEI rajta a számlán, számlához csatolva egy kitöltött, lepecsételt garancia jegy. De volt itt olyan is, aki nullás számlával kapta, én külön rákérdeztem, hogy engem csak így érdekel, nem tudom ezért, vagy egyébként is, de 27-el jött. Telefonon felhívtam őket a rendelés előtt, ezeket mindent tisztáztam, 2 nap múlva hozta a futár a telót(#1400) sixpak: még annyi, hogy amit én nagyon el tudnék képzelni a second screen-en, hogy ha kapok pl egy sms-t, akkor ne csak az értesíti ikon jelenjen meg, hanem fusson rajta az sms tartalma, maga a szöveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest