- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowDragon
csendes tag
válasz
ShadowDragon #5848 üzenetére
Hát nem sikerült meggyőznöm a telefonom, hogy nem a legfrissebb szoftver verzió van rajta. Így nekem egy darabig marad a 6.0.
-
ShadowDragon
csendes tag
Sziasztok!
Vasárnap (07.16) megnéztem én is a frissítési lehetőségeket a telefonon, de nekem a 6.0-hoz ajánlott egy februári frissítést. Ezt fel is tettem. Mikor kész lett jött egy értesítés, hogy van új verzió (ez már a Nougat volt), de elnyomtam mert már fáradt voltam, gondoltam majd másnap felrakom. Azóta viszont a frissítés ellenőrzésekor a telefon mindig az: "A jelenlegi operációs rendszer változat legfrissebb szoftver változatát használja.", az LG Bridge pedig az: "A telefon frissítése naprakész." szöveggel ráz le.
Van valakinek ötlete, hogy lehetne meggyőzni, hogy téved?
(Kikapcsolás, újraindítás volt. A telefon egy LG-H960A típus. Android verzió: 6.0, Android biztonsági javítási szint: 2017-02-01, Szoftver verzió: V20e-EUR-XX)
Előre is köszönöm. -
ShadowDragon
csendes tag
Sziasztok!
Hatos androidra való frissítés után, szükség esetén vissza lehet térni az ötösre? Ha igen, hogyan?
-
ShadowDragon
csendes tag
Sziasztok!
Bő egy hete beszereztem az első androidos telefonom, egy V10 "személyében", és most lenne pár kérdésem.
- Milyen előnyökkel jár, ha regisztrálom a telefont az LG oldalán?
- Azok akik mindkét rendszert használták, találkoztak e olyan dologgal ami az elődben benne volt, de a Marshmallowban nincs, és hiányzik? Illetve van e olyan dolog, amiben a hatos rosszabb mint az ötös? (A szubjektív vélemények is érdekelnek.)
- Mire érdemes figyelni/mit érdemes megtenni frissítés előtt? Frissítés után, hogy lehet visszatérni a régi rendszerre, szükség esetén?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ShadowDragon
csendes tag
(#1403) zoleeno1, (#1404) Ixion77, (#1405) zozzzzzzzzzz: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát.
-
ShadowDragon
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
Gondolkodom én is, egy ilyen szépség beszerzésén.
Elsősorban azokhoz lenne pár kérdésem, akik a mobilkereskedes.hu-ról, vagy a mobilvarazs.hu-ról rendeltek.
-Fülhallgató volt e a dobozban, és bontatlanul érkezett e a doboz?
-Alapértelmezetten 27%-os áfás, IMEI számot tartalmazó számlát adnak, vagy ezt külön kérni kell?
-Valakinek van e tapasztalata arról, hogy a mobilkereskedésnél érdemes e a "24 hó teljes körű gyártói + forg. garanciával" opciót választani? Értem ezalatt, hogy korrekt, minőségi javítást végez(tet)nek e a 2. évben? (Természetesen a tapasztalatot nem a V10-el kapcsolatban gondolom.)
-Volt e valami problémája valakinek az említett boltokkal?Van e esetleg más, ajánlott bolt?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest