- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia! Hát ne haragudj meg de akkor én is nyers leszek! A listából a premium megjelenést valamint az optimalizált rendszert hozza az OP3 is ezt nyugodtan kihúzhatod! Az meg,hogy lenéző stílusban azt írod,hogy ha egy kínai csodára cserélem a V10-et akkor nem nekem való sztem igen erős! El tudom dönteni,hogy mi való nekem és mi nem hidd el! Többször mondtam már sajnos telefononb.zi vagyok sűrűn cserélgetem a telefonomat viszont a V10 az egyik legkorrektebb készülék amit használtam és egyáltalán nem biztos,hogy nem az marad! De ez a lenéző kínai csoda megjegyzés téged minősít! Volt már a kezedben OP3 láttad nyomogattad? Sok gyártó megirigyelhetné a minőségét! A hifi résszel tisztában vagyok,az OP3 kamera része pedig nem is rossz! Nincs annyi beállítás manual módban mint V10-nél de a lényeges beállítások megvannak! Úgy gondolom igen elfogult vagy a V10-el kapcsolatban de mint mondtam nagyon nagyon jó készülék de kissé elvakultnak tűnsz! Úgy mondasz ítéletet egy másik telefonról ,hogy talán még csak nem is láttad!
A 110e pedig szerintem sem reális ár ebben a formában!
OPiiPO: egyáltalán nem gerjesztek semmit semmiféle vitát nem szeretnék! Írtam egy hsz-t amiben szerintem egyik készüléket sem helyeztem a másik fölé!
Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Gitáros topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest