- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabatt
csendes tag
válasz
saddybaddy #5803 üzenetére
Hát akkor ideje visszavinnem mégegyszer
-
Gabatt
csendes tag
Végülis lehetne abban ráció amit mondasz, de leírom hogy történt:
Áprilisban bootloop hiba, szervíz azonnal javít no question asked..
Kb 1 hónapja kezdte produkálni a beégéses hibát a telcsi, először el akartam adni így, mivel egy éves elmúlt májusban, de gondoltam, hogy nem "szúrok ki" az új tulajjal inkább utána járok, szóval felhívtam a központi szervízt és ott a telefonban mondta a hölgy, hogy amennyiben EU készülék, és rendes ÁFÁs számla megvan, akkor 1 év garancia plusz 1 év jótállás vonatkozik rá. Örültem és vártam, hogy ráérjek leadni a telefont.
Múlt hétfőn szabin voltam, bementem, mutattam a beégést, szerelő srác mondta, hogy ki tudják cserélni a kijelzőt, remélhetőleg jobb lesz. Mondtam, hogy legyen akkor, rendeljék be a kijelzőt. Ekkor még nem kértek semmilyen számlát, nem ellenőrizte IMEI alapján, sem a készülék korát. Másnap bevittem, akkor csinált munkalapot, mondtam, hogy több mint egy éves a telcsi, mondta, hogy nem baj mert EU és 2 év jótállás és már ütötte is fel a rendszerbe, mikor látta az előzményeket kérdezte is egyböl, hogy volt-e alaplap csere a telefonban..Szal igazából vagy emlékezett rám a srác még áprilisból(nem hiszem), vagy tényleg csak simán 2 év jótállás van. Nem kellett veszekednem (pedig szeretek
), nem kellett fenyegetőzni (azt is szeretek
.
-
Gabatt
csendes tag
válasz
MaxxDamage #5642 üzenetére
Május elején volt egy éves az enyém, és tegnap kicserélték a kijelzőt, szóval igen
EU-n belül 2év jótállás van rá asszem, és valami ilyesmit is mondott a srác bent. -
Gabatt
csendes tag
A bootloop után utolért a beégés probléma is..
LG központi szerviz előtt le a kalappal, egyrészt gyorsak voltak, másrészt az enyém elmúlt 1 éves, de azt mondták EU-n belül 2év jótállás így cserélték.Ugyanitt V10 eladó
-
Gabatt
csendes tag
Sziasztok,
Bootloop hiba utolért engem is, tavaly májusi a telefon, még garis. Pénteken vittem be az LG szervizbe, és ma már meg is kaptam. Elég gyorsak voltak
Ugyanitt eladó egy fekete V10..
-
Gabatt
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon, de jó lenne látni, megfogni kicsit. Nem tudjátok, valahol meg lehet már fogdosni?
Nem tudok dönteni az S6 Edge+ és a V10 között, jó lenne nem látatlanban venniKöszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest