Hirdetés
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
2 órát folyamatosan bekapcsolva a képernyő??? Akkor szerintem az teljesen normális hogy ilyen extrém igénybevétel esetén tönkremegy, nem is csoda . . .
Amióta megvettem egyszer nem ment 10percnél többet folyamatosan. Alapvetően azt szeretem, ha sötétben van, zenehallgatás közben is, és ha történik valami kommunikáció, akkor adjon visszajelzést. Nálam 2percre van beállítva az időlimit, auto a fényerő, arccal lefele ha zenét hallgatok.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nálam - lekopogom - semmi ilyen jelenség nem tapasztalható. Összefüggésben lehet a használattal, mert az enyém mindig lekapcsolja a kepernyőt, hacsak lehet, auto fényerőt használok, és ha huzamosabb időre (15 perc felett) leteszem, akkor arccal lefelé teszem, hogy a másodlagos is kikapcsoljon. Csak remélni tudom, hogy ez elegendő védelem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Kompakt vízhűtés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest