- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Jómagam, amikor telefonon konzultáltam az LG ügyfélszolgálatával, akkor 1 év jótállást mondtak, valamint az interneten fellelhető összes beszerzési forrásnál "12 hónap" gyártói garancia szerepel a készüléknél, ezért tényleg különös, amit megtapasztaltál.
Ez az "1 év garancia plusz 1 év jótállás vonatkozik rá" is elég furcsa, mert ugye 1 év jótállás az, ami jogszabályilag kötelező a készülékre, és ezen kívül a gyártó vállalhat rá esetleg kiterjesztett garanciát, szóval a jótállás és garancia fogalma eléggá keverve van.
(Majd jön mindjárt psg5 kolléga, és szakmailag kifejti ezt.)
Úgy tűnik, mást mond az ügyfélszolgálat és mást a szerviz.
Viszont írásos állásfoglalást csak az ügyfélszolgálattól lehet kérni
Ezek után kértem egy írásos állásfoglalást a jótállás kérdéséről. Amint megkapom a választ, itt közzéteszem, illetve szükség esetén a téma-összefoglalót módosítani fogom. -
E2E4
aktív tag
Feltételezésem két részből tevődik össze:
- Egyrészt az, hogy a telefonod (a bootloop hibával) egyszer már produkált egy nagyon ritka fatális hibát, és ezen a másik, LG kijelzőt érintő típushiba esetén, presztízsből bevállalták neked a javítást, 1 éven túl is. (Szerintem rajtad kívül nem nagyon van olyan felhasználó, aki a V10 esetén annyira peches volt, hogy két ilyen fatális hibába is belefutott.
Egy ilyen konstelláció esélye nagyon csekély.)
- Másrészt a saját esetem a kijelző hibát illetően, aminek ismertetése egy kicsit hosszabb történet lesz... Az "ügy kivizsgálása folyamatban van" így annak lezárulta előtt azt még nem szeretném kifejteni, viszont feltételezem, hogy a szervizben az ilyen típusú hibák kezelését illetően lesz némi visszhangja.Update: (#5670) koxx
Az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés jelensége 1 éven belüli, garanciában orvosolható probléma. Teljes részletességgel a témáról később fogok itt (is) beszámolni. (Lásd. előző bekezdést.) -
MaxxDamage
félisten
Jahm, gyártói oldalon ezt találtam.
Nem is rég (garancia ideje alatt, már lejárt az 1 év) beküldtem akksit cseréltetni és kijelzőt, akksit cseréltek kijelzőt nem... és lehet kicseréltetném a kijelzőt majd!
Telefonon felhívtam a szervizt miközbe ott volt a telefon és korábbi h.sz.-be olvasható, hogy mit mondtak a kijelző cserére. Most nincs rajt garancia, de cseréltetném a kijelzőt és bármi ellenállásba ütköznék, erre a korábbi javítási munkalap előzmény és dátummal ellátott hiba leírás dokumentációra hivatkoznék (ami fel lett küldve a telefonnal és vissza is jött)MD
L -
hard74
senior tag
G4 nálam is hibátlanul teljesített 1,5évig.Se fagyás, se reboot,se melegedés aztán egyszercsak beütött a bootloop.Igaz gariban cseréltek alaplapot, sőt kérés nélkül kijelzőt keretestől, aksit, főkamerát. Így szinte egy új telefont kaptam vissza a szervízből. Lg példásan kezeli a garanciát, de mégus elváltak útjaink, egyrészt a megbízhatóság miatt.
Koxx
Nexus 5x-re gondoltam.
-
OmniaI900
tag
Rendelsz egyet interneten nem nagyon téped szét a dobozt
14 napod van a vétel elállásra .
Magyarán 14 napon belül minden indok nélkül vissza adhatod annyi hogy a posta költséget bukod ,, csak sértetlennek kell lenni a készüléknek !!
Tudom nem fer a dolog de ez is egy megoldás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest