- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2723 üzenetére
No akkor nem rugózom tovább, ha nincs régiók közti különbség. Rendelem és kész a feketét sufniból (na hogy ilyen is van, hogy én ilyen helyről rendeljek...csak nehogy megbánjam
Jah még egy valami: egyszer valahol olvastam, hogy a nexus stock droidhoz képest a Samsung Wiztouch és az LGui is nagyon sok szemetet tud összegyűjteni a rendszerbe ami lassíthatja és factory resetre szükség lehet egy idő után. Nálatok ilyen már volt? Mármint lassulás és FR, hogy jó legyen újra?
Nyilván arra vagyok kíváncsi aki régóta használja. -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2718 üzenetére
Amúgy egyfolytában próbálnám kérdezni egyébként az okát (amúgy tuti ott is a magyar és más európai terület közti különbség miatt van ám differencia, mert ott van a cikkszám mögöt,, hogy "eu" vagy "ma"..) csakhogy most hívtam 10-dszer őket de élő hanggal esély nincs kapcsolatba kerülni...e-mail-re már tegnap előtt óta nem reagálnak...így elég nehéz vásárolni
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2713 üzenetére
Sajnos nem jobb a másodlagos kijelző a LED-nél, de ezt is többször kitárgyaltuk már. Több méterről nem látható a "2nd screen"-en lévő "hangyatöknyi" ikonka. Gyakorlatilag ez a V10 egyetlen, s legnagyobb hiányossága.
Reméljük lesz olyan modifikált Android rendszer, ahol nagy, színes "felületek" villognak majd a kis kijelzőn, s akkor ez a hiányosság is a múlté lesz. Kvázi értesítési LED-ként is funkcionálhatna a másodlagos kijelző egy része.
Ez pedig szoftvetesen megvalósítható lenne...
-
a.sebi
őstag
válasz
MaxxDamage #2699 üzenetére
Jah azt hittem hogy tudtok valami árat ...
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2709 üzenetére
Köszi. Remélem ott már lesz fekete
Értesítési led ugye nincs, de a másodlagos kijelző kiváltja azt?
Valamint B20 azért a 960A-s verzióknál ugye van? -
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2676 üzenetére
Igen, azt hiszem. A hivatalos képen 5 szín volt (fehér, bézs, fekete, sötétkék, világoskék). Ez nagyon dög lenne...
-
válasz
MaxxDamage #2681 üzenetére
másfél méterről pontosan a sarkára esett betonra, és lett a pici karc (nem zavaró, másnak fel sem tűnik, csak én tudom hogy ott van), de most azon gondolkodok, hogy lehet olcsóbb félévente oldalsó fémcsíkot cserélni, mint egy jó Verus tok ami kb. 10eft
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2678 üzenetére
Bár nem adom fel, ha már eldőlt, de azért megpróbálom (hiába a leírásod
, nem "valahol" megvenni
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2676 üzenetére
Persze, hogy kérdezek...
már az ötödik boltot. telefonon azt mondják van, rendeléskor kiderül, hogy nincs, hiába írja az árukereső...
ahova e-mailt küldtem, ott meg még nem válaszoltak... -
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2668 üzenetére
Én türelmes vagyok... Bár eredetileg a sötétebb kék lett volna a favorit (indigókék?), de az nem európai, ha nem tévedek.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2668 üzenetére
Rendelném a smartshoptól, de most látom, hogy már csak fehér van...
Mi történhet a fekete színnel? Ez már nálam a második hely ahol nincs fekete, pedig nemrég volt és ahogy olvasom Lite fórumtárs is így járt... -
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Korai volt az öröm. Tegnap még volt, mikor beszéltem velük, ma meg hívnak, hogy csak fehéret tudnak adni...
Mondtam, hogy maradok a feketénél... Jól kezdődik. -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2665 üzenetére
Köszi!
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Hallgatva Rád és felhívva a boltot, volt fekete. Le is csaptam rá... Ha minden igaz, hétfőn én is klubtag leszek...
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #2623 üzenetére
Na gyerekek bár 1 év igen kevésnek tűnik egyre több minden szol az mellett hogy ezt a telot vegyem. Köszi garis válaszaitokat!
Ha telefon egész nap megy wifivel ill. Mobilnettrl, net surin hasznalva, de sem játék sem nagy igényi alkalmazások nem mennek rajt akkor is csak egy napot birhat az aksi? -
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #2572 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2540 üzenetére
Ez olyan, mint az orosz rulett kínai verziója.
Így képen jól néz ki, de a valóság kérdéses.Szerintem szívleld meg zoleeno1 fórumtárs tanácsát.
A BangGood az első olyan kínai webshop, amit én is mindenkikben ajánlok, a BlitzWolf meg agy olyan márka, amit szintén.(Konkréten egy hibás BlitzWolf autós szivargyújtó helyett olyan példaértékűen küldtek egy drágább modellt, hogy az összes kínai pénzlehúzó webshop tanulhatna belőle. Azóta is örömmel használom a QI kimenettel is megáldott szivargyújtó töltőt.)
USB kábelnek pl. ezzel te is jól járhatsz. (Én most rendeltem meg a QI töltőhöz, mert amit adtak a QI töltőhöz, az elég rövid volt. 2 méter már kényelmesen elhelyezhető.
Mellesleg a BlitzWolf kábelét mindkét irányból be lehet dugni, és valószínűleg a 2,1 Amperes áramerősség átvitele nem csak kamu. Persze az ár 1500 Ft körül van, de ebben van is anyag. A 18 hónapos garancia pedig elég jól hangzik egy kábel esetében is...)
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2540 üzenetére
Ez egy hulladek, en nem dugnam ra a telomat
blitzwolf, amit irtam, bangoodon pl
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #2536 üzenetére
Blitzwolf kabel, bangood
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2529 üzenetére
Mindenekelőtt az kell látni, hogy a micro USB csatlakozó nem azért áll stabilan a telefonban, mert az apró kontaktusok ott tartják, hanem a csatlakozó kialakítása folytán, ez pedig olyan, hogy elég stabilan képes tartani a micro USB csatlakozót a telefonban, és nehezen képzelhető el az, hogy egyszeri párnáról való lecsúszás folytán annyira kilazul, hogy nem tart már erősen.
Szerintem ez így nem garanciális probléma, (pláne, hogy a kontóakt tökéletes maradt) de mivel az LG-ről van szó, simán lehetséges, hogy kicserélik neked. Javaslom, hogy hívd fel telefonon őket, és beszéld meg velük ezt a problémát.
A V10 kitűnő optimalizálása folytán adódó remek akkumulátor idejét már többször kitárgyaltuk, és a legtöbb felhasználó simán képes átlag 4-6 óra SOT megtapasztalására (sőt, ez még akár 8 órára is adódhat.)
Ezt mi, fórum lakók, és V10 tulajdonosok már jól tudjuk, tehát nem szükséges újabb screenshot-okkal díszíteni a fórumot, ahogyan ez más helyeken is - konkrétan pl. a G4 fórumában - vissza-vissza térő felhasználói szokás. (Persze ha lelkesedésből megtetted, felőlem maradhat.)
[hajnali filozofálás on]
Ennek ellenére más fórumotokon (pl. a V20 bejelentésekor is) nagy elánnal hangoztatják a V10 "gyenge üzemidejét", s amikor leírom, hogy mik a valós felhasználói tapasztalatok, hogy a gyenge üzemidő valótlan állítás, sőt, még azt is bátorkodom megemlíteni, hogy innen jöttem, mi több, ezen fórum topikgazdája vagyok (aki megírta a TIR-t, és ezt is alaposan letesztelte) akkor erre a legtöbbször támadó visszajelzést kapok, amiken én már tényleg csak nevetni tudok. Amikor a tényekkel szemben valaki váltig állítja azt, amit hallott valakiről, akinek valaki mondta, hogy a V10 üzemideje gyenge, ami egy akkora igazság, amit nem cáfolhatnak meg holmi tények.
El kell fogadnom, hogy a MobilaArena fórumain sok esetben nem szakmai az értekezés, sokszor nem a valós tények hangoztatása folyik, hanem mindenféle mende-monda, amihez néhány fórumtárs úgy ragaszkodik, mint a kis óvodás (Vér Pistike) a lopott homokozólapáthoz. S bár a valós tulajdonos váltig állítja, hogy a lapát nem Vér Pitikéjé, s már kis tula apukája is közbe lép, hogy szó szerint kitépje Pistike kezéből a műanyag lapátot, hogy visszaadhassa a kisfiának, Vér Pistike továbbra is görcsösen szorítja kezeit, s hangosan ordítja mindenkinek azt, hogy "Márpedig az az én lapátom!"
Nem szeretnék az ilyen esetben sem pszichológus, sem tanító szerepébe kerülni, inkább csak mosolygok ezen, megpróbálva már le sem reagálni azt, s egyben ismét meglátom, hogy a sok embertársunk bár biológiailag felnőtt testben van, mégsem nőtt fel önmagában, s csak egy 7 évesnél fiatalabb, sértődött kisgyerek vezérli életét. Ez pedig nem csak a fórumokon, de ez élet más területein is tetten érhető.
Ide lenne felnőnünk![hajnali filozofálás off]
-
válasz
MaxxDamage #2437 üzenetére
"Nekem az eszköz nagyon bevált ami 50 Ohm feletti gyárilag" = tehát eleve 50 Ohm fölötti fejhallgatót vettél?
( küldtem privátot ) -
válasz
MaxxDamage #2435 üzenetére
azt már olvastam rég, szoftveres jobban tetszene ha létezik megbízható root nélküli megoldás
-
válasz
MaxxDamage #2431 üzenetére
A high-gain bekapcsolására 50 Ohm alatti fejhallgatóknál nincs valami szoftveres okosság esetleg?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2367 üzenetére
sziasztok,tegnap megjött a nyuszi
telefonja
Valóban HATALMAS és nagyon nagyon szépséges.
Fehér, a Nillkin tok pedig szinte megegyezik az oldalcsík színével.
Mert én azért tettem rá tokot (tudom,topicgazda, mi erről a véleményed de na)
meg amit ajánlottatok,olyan üvegfóliát is.
Én nem frissítettem, áprilisi kiadás, a német piacra szánt darab.
Eredeti garijegy nincs hozzá, hanem ÁFA-s számla az IMEI számmal meg bolti gari papír .
Belaktam, amennyire én beszoktam.
Rendkívül mutatós egy darab, és a tok tökéletesen passzol rá,nem zavaró
most 55 %-on van, megy a WIFI, mobilnet, egy csomót telefonáltam, bár meló mellett nezetni nem igen van időm.Mivel otthon nem megy a bluetooth-, a mobilnet, wi-fit alvóhelyzetben letiltom, így szerintem egy napnál
nekem többet bír.
HIFI-t én nem próbáltam, az nem játszik nekem,-bocsi topicgazda- zenét fülhallgatóval sosem hallgatok.
Valóban nagyon gyors, pikk pakk vált, és a fényképezője , naaaaa az tényleg remek, de még kell idő,mire kiismerem,mire is képes.
Nálam ez volt a fő szempont. Meg hogy olyan nagyon széééééép!
Szééép
szééép...... -
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
láttam, remélem most nem viszik el egy-két nap alatt . . .
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Ez jól hangzik... Köszönöm!
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
Köszönöm!
És itt minden stimmelt? Adtak maguktól mindent, vagy azért rájuk kellett szólni...? -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2369 üzenetére
E2E4: Most már érzem a HiFi DAC nyújtotta előnyöket !
Átalakító sem kell (Impedance Adapter és Extender) , mert a kis füles ezt (50-600 Ohm) alapból tudja !L
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2359 üzenetére
Az EQ panelnél, a bal oldali 31 Hz-es csúszkától balra: "Erősítés" felirattal prezentált egy csúszka.
Ezzel +/- néhány dB korrekció elérhető, tehát erősíteni is lehet a kimeneti hangot.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2357 üzenetére
Ó, ha csak ez a probléma, akkor ajánlanám a HD 700-at, annak már csak 150 Ohm az impedanciája, amit tuti, hogy meghajt a V10. (Amúgy is ezt akartam az előbb ajánlani, csak valamiért megcsúszott a copy-paste.
)
Amúgy a HD 600-as 300 Ohmos impedanciája sem lehet olyan vészes.
Legutóbb egy gyors próba erejéig kipróbáltam egy 600 Ohm-os fejhallgatót (egy régi AKG-t) a V10-el. Természetesen maximális (75/75) hangerőn nagyon nem szakította ki a dobhártyámat, de egy körülbelül közepes hangerősséggel képes volt meghajtani a nagy impedanciás "hangerőművet". Ha pedig még szükség lenne némi hangerő többletre, akkor a Poweramp "Erősítés" (virtuális) potmétere még mimig ott van, bevetésre készen... -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2344 üzenetére
Szerintem ez nem V10 specifikus anomália.
Két eshetőség állhat fenn:
1. anatómiai probléma (nem hallod a hangosabb hangot) : Ettől tekintsünk el.
2. Az általad használt SE IE7 fülhallgató megérett a cserére...Határozottan a figyelmedbe ajánlom a FÜLhallgató topic ez irányú felkeresését, valamin a TIR-ben olvasható Nem ajánlott márkák alfejezetet. "Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)" ("Mondom" ezt AKG-t használva, amikor ahhoz is hasonló van írva. Ezt nem is szeretném megkérdőjelezni, de legalább az általam próbált 2 db alacsony impedenciás (32 Ohm) AKG-nál, (fej- és fülhallgató) hallható szignifikáns különbség van a low és high gain között, és nem csak a hangerő terén...)
Ha továbbra is a Sennheiser-nél szeretnél maradni, ajánlanék egy FEJhallgatót.
De a fentebb jelzett helyen, valamint a FEJhallgató topik-ban optimálisabb ajánlást is kaphatsz. -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2342 üzenetére
Hogy normális -e vagy sem, azt nem szeretném megítélni, mindenesetre ha egy (alapból low-gain erősítésen meghajtott) alacsony impedanciás fül/fejhallgató high-gain megnövelt kimeneti erősítéssel van meghajtva, akkor az nagyobb hangerővel szól.
-
dalek
tag
válasz
MaxxDamage #2307 üzenetére
Használat közben lefagy /semmire sem reagál/ vagy csak simán nem lehet kioldani a képernyőzárat, és egy régebbi időpontot mutat az óra.
Akku ki-be segít csak rajta. -
Taci
addikt
válasz
MaxxDamage #2220 üzenetére
A munkadíjra 24 hónap garancia van? Jó tudni.
Vagy rosszul fordították, vagy én nem értem.Mit akar ez jelenteni?
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2212 üzenetére
Nem. Ha azzal használid a fülest, nagyon kevés lesz a meghajtás, tehát pont az ellenkezőjét éred el.
Várd meg az L-Exendert, mert csak azzal megy a high-gain trükk!
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2091 üzenetére
Ez a G5-ről szól. Hiba azonosak a Sabre IC-k, más az áramkör, más a felépítés (G5-nél külön van csatlakoztatva, van egy kontaktus a jel láncban, ami nem válik előnyére.)
Ez meg is mutatkozik a minőségben:
"akár 120 dB dinamikus tartománnyal, és - 102dB a teljes harmonikus torzítás", ellebben a V10-el, aminél:
A dinamikus tartomány: akár 127 dB;
a THD + N (teljes harmonikus torzítás plusz zaj) pedig: -120 dB. (lsd. téma-összefoglalót, ami hajnalban frissült.) -
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2079 üzenetére
Sajnálom hogy el kell foszlatnom állmaid, de egy ie7 re koroket ver egy vsonic vsd2 is.7000ft. De... tevedj be a "milyen fulhallgatot vegyek" szakmai topicba , es ereszd el ezt a mondatod. Ha nem tudnad a sennheser fulhallgatokban a beka s@gge alatt van, nem fejlesztenek, le vannak maradva mindenkjtol. Az ie8 volt talan hallgathato ANNO de a vsd2 annal is jobb mar. Fejhallgatokban eleg jo a SH hd600 stb. Ezert mondtam hiaba csinalsz ott barmit is, minosegi fules nelkul meghalt az egesz rendszer. De kerdezni nem szegyen hidd el, es jobb mint az okoskodas.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2055 üzenetére
Figyu!
Szeretném neked tisztázni, hogy most akkor miről is van szó.
A helyzet az , hogy ha a high gain trükkel akarsz zenét hallgatni, akkor ne vegyél 50ohm fölötti fülest.
A lényeg az , hogy az extenderrel és az impedancia növelő adapterrel átvered a rendszert és a kissebb ellenállásu füles sokkal jobban szól.
Én például február óta használok egy 16ohm ellenállásu fülest, ami a trükknek köszönhetően sokkal hangosabban, nagyobb dinamikával tolja az agyamba a muzsikát és torzulás nélkül.
A 75ohm csak addig kell amíg a v10 átáll nagy ellenállásu cuccra, utána ki kell húznod és a telefon ugy marad. Ezután rátolod a mondjuk (az én esetemben)a 16ohmmal rendelkezeő fülest és TÁDÁÁÁM!
Remélem érthető voltam, megpróbáltam egyszerűen fogalmazni, de ha nem világos akkor kérdezz bátran. -
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2053 üzenetére
Az a baj nagyon nem érted még mindig. Olvasd el 5x amit irtam, es ha akkor se akkor mindeggy is
tdk 0
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2040 üzenetére
Ahogy írták, érvekkel alátámasztották a hifi szakmai topikban, semmit nem ér a barkácsolâs az impadenciával. Ha jobb hangot szeretnél, cseréld le az ideje múlt, gyenge minőségű ie7 fülhallgatod, mert a mostaniak 5000ft ert tudják ugyan azt. Egy yamaha eph 100 fülessel orgazmusod is leehet akár. Poweramp - eq nélkül, flac zene, radugod a fülest es elvezkedsz. Nem kell semmi mas butasagokkal foglalkozni.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2048 üzenetére
Biztonság\Általános\Ujjlenyomatok és biztonság:
Ismetetlen források: legyen bepipálva, és akkor "the show must go on..."
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2045 üzenetére
Mit gondolsz?
Természetesen telepíteni, mint apk-t. (Előtte persze engedélyezni a külső forrásból származó apk-k telepítését.)
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #2040 üzenetére
Szia bocs lehet hülyén írtam! Poweramp is a music player! Tehát beírni annyit kell player. Nekem így ment. Bocs hülyén írtam
-
válasz
MaxxDamage #2036 üzenetére
Igen. A Lollipop-on is bekapcsolt, csak épp nem működött, ha rossz lejátszót választottál.
Úgy lehetett tesztelni, hogy ki-be kapcsoltad manuálisan, és ha hallottál változást, akkor nyerő volt a lejátszód, ha nem, akkor bukó.
A Marshmellow-nál már ez nem fordul elő, ha kisebb impedanciájú cuccost csatlakoztatsz, akkor Hi-Fi a kiírás, ha nagyot, akkor Hi-Gain. Bár ez utóbbihoz még nem volt szerencsém, de ami késik, az nem siet, úton van az adapter a tengeren... -
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #2037 üzenetére
music player
-
válasz
MaxxDamage #2031 üzenetére
A topicgazda azt mondaná, hogy olvasd el az összefoglalót, de én csak megerősítem, hogy fölösleges.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2010 üzenetére
Akkor elvileg az IE7-hez nekem elegendő lenne a 75 Ohmos (vagy 150-es) impedancia illesztő ?
Igen, valamint egy Extender, ahogy le van írva a téma-összefoglalóban.Külön nézek "gyári" 75+ Ohm-os fülhallgatót is, kíváncsi vagyok, találok-e spec alapján
(és mennyiért) bár, ha az IE-7 az említett illesztővel tudja, akkor tök felesleges egy vagyont kidobni új fülesre....
Nem értem, miért néznél.
Azt hiszem, hogy fogalom zavarban vagy:Tök mindegy, hogy a fej/fülhallgató 50 Ohm alatti, vagy 50 - 600 Ohm közötti impedanciájú. A különbség csak annyi, hogy első esetben low gain-en, a második esetben pedig high gain-en hajtja a meg a V10-ben lévő ESS Sabre 9602C fejhallgató erősítő.
A nagyobb impedanciájú fej/fülhallgatót nyilván azért hajtja meg nagyobb erősítéssel, hogy szóljon úgy, mint az alacsonyabb impedanciájú fej/fülhallgató, alacsonyabb meghajtással.A trükk az, hogy az alacsony impedanciájú fej/fülhallgató nem az automatikus low gain-el lesz meghajtva, hanem a nagyobb erősítésű high gain-el, mivel az "átverés" miatt az AMP úgy érzékeli, mint ha magas impedanciájú audio eszköz lenne csatlakozva.
Így nagyobb hangerő, jobb dinamika, teltebb magas-közép-mély hallható.Ha te egy nagyobb impedanciájú fej/fülhallgatót kötsz a V10-re, az egyből megkapja a high gain erősítést, amit tovább már nem tudnál növelni. Tehát a trükk csak alacsony impedanciájú fej/fülhallgatóval működik! Így - leegyszerűsítve és elméletileg - az alacsonyabb fej/fülhallgató hangosabban fog szólni high gain meghajtással, mint az eleve high gain meghajtást igénylő, magas impedanciájú fej/fülhallgató.
Így már világos?
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2008 üzenetére
"neves és k*rva drága Sennheiser IE-7 a legelső kategoriába tartozik HiFi imp.-be ! "
És, mi van akkor?/mi van akkor, ha 150 Ohm-os vennék?
/
Semmi, akkor is átkapcsolna high-gain-be.Másik két termék linkjét kérlek javítsd, Köszönöm!
Javítanám, de nincs mit javítani rajta. Mindkét link tökéletesen felhozza az e-bay oldalakat. (A kedvedért most kipróbáltam megint, és újra csak ezt tudom mondani.) Szóval a kiválasztott L-Extenderek a linkekről közvetlenül megrendelhetőek.
(Megjegyzem, ez a linkelősdi csak kényelmi és időt spóroló szolgáltatás a téma-összefoglalót olvasóknak.) -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1954 üzenetére
Az LG termékregisztráció valóban egy kitűnő lehetőség.
Azt hiszem, hogy a téma-összefoglaló 4. fejezettében - amint lesz rá időm - írni fogok bővebben erről a remek opcióról.Köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmünket.
[MOD] Mivel ez egy fontos információ lehet, ezért - utólagos engedelmeddel - OFF topkról, ON topikra moderáltam ezt a közérdekű bejegyzésedet.
-
válasz
az LG honlapon történő regisztrálás az egy okos ötlet
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Lehet elvileg itt 1 es 2 ev gyartoi garival venni? 127k most 1 evvel elvileg.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Igy van,igazad van. Az LG-nek elvileg elég jó a hozzáállása garancia ügyben.
Nekem ezért se mindegy,hogy honnan veszem,milyen papirokkal.
Hamarosan én is viszem garoztatni a telefonom egy kis illesztési hibával,remélem készségesek lesznek. -
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Pont ezt irtam én is. A mobilkertől én is ilyen számlát kaptam. A partnerona a nevem cimem se szerepelt. Nem hiába küldették velem vissza a partnerohoz a meghibásodásnál. Ja és a visszaszállitásnál nem rakták bele a dobozba a garanciajegyet,többszöri felszólitásra küldték csak le. Erről emailem is vsn a hitetlenkedőknek.
Ja meg jó tudni,hogy az LG,csak eus telefont szervizel gariban,a partnero nagyrészt hongkongi singapuri taiwani telefonokat is forgalmaz. Ki tudja milyet küldenek.
Inkább veszem olyan helyről,ahol csak eus telefont adnak. -
válasz
MaxxDamage #1928 üzenetére
A magon írd be a keresőbe hogy ,,sacd" és megjelennek. Mondjuk nincs túl nagy választék.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1930 üzenetére
tányér = mély"sugárzó", hangszóró: Még nem hallottam ezt a speciális Hi-Fi megnevezést
Szerinted tök felesleges a 9H üveg?
Igen, ez a nézőpontom.Hosszú lenen a sztori, helyette egy kép, ami mindent elmond...
Nillkin fólia esete a kalapáccsal. A háttérben a csomagolással, mely csak az üvegfólia láthatóságát biztosítja.A történet végén, amikor a teszt kedvéért a burkoló lapon feküdt a "kínai csoda" (Nillkin = Made in China!) nem ütöttem rá nagyot, csak szeretetből bekopogtattam nála a kalapáccsal. Oszt' ő meg ilyen lett.
Részemről erről ennyit.
Nekem nem jött be. Pont.zozzzzzzzzzz fórumtárs:
Ha nálad, a 20 km/h-s autóból esős teszt után ez a helyzet, akkor én bátran fogom használni a V10-et marhabőr tokjában, és ezután marha lennék rá venni üveg-óvszert.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1928 üzenetére
Mit jelentenek számodra a tányérok, mint Hi-Fi elem?
Nekem ma pár másodpercig volt fenn a 9H üveg, utána le is vettem. (Tán' kifejtem majd, minek.)
Teszteltem is utána járólapon, kalapáccsal.
Szerintem tök felesleges rá az üveg, én már bánom, hogy 2,5 eFt-ot pár perc alatt eltapsoltam a semmire.
Úgy érzem, egy PowerAmp jobban megér 1 eFt-ot, mint az a sz.. két és félezret. Konzultáltam ez ügyben mással, és hát' többen vagyunk így. A Gorilla Glass védelem még a prémium igényű felhasználóknak is elégségesnek bizonyult.Emellett számomra elég hiteles volt zozzzzzzzzzz fórumtárs írása arról, hogy éles helyzetben szükség van -e a telefonra külön megvett üvegfóliára, tokra, és egyéb ehhez hasonló védelmi dolgokra. Jómagam hasznosabbnak tartom inkább dobállni ezeket az összegeket egy perselybe, és ha kigyűlt a pénz, akkor egy minőségi fej- vagy fülhallgató az, amivel meg lehet kínálni a V10-et, s így lehet kényeztetni a fület.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1925 üzenetére
Amúgy .flac -nél van jobb? (quality)
Igen, el lehet menni a csillagos égig. A legfényesebb csillag jelen esetben a natív 32 bit DSD (SACD).
Hívő vagyok, így elhiszem, hogy van tapasztalatod Hi-Fi terén, de akkor költő kérdés:
Mégis mi a szent tehénnek kapcsoltad be a "tiszta térhatás" nevű "torzítót"?U.S.A.tányérok?
S azon finomabb volt az étel?
Egy szóval sem írtam azt, hogy a V10 lenne a világ legjobb zenei lejátszója, viszont "a világ legjobb hangminőségű okostelefonja".
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1923 üzenetére
"(hang effekt vagy hangszínszabályozásnál a "tiszta térhatás" van használatban)"
(Emóció szemléltető kép.)
Ha gyári lejátszót használod, akkor:
Első lépés: Kapcsold ki a "tiszta térhatás" nevű "torzítót". Igen, jól írtam: torzítót. (Nem részletezném jobban.)
Második lépés: Hangszínszabályzó: legyen "Normál"-nál
Harmadik lépés: más "effektet" se adj a zenéhez.
Negyedik lépés: próbálj meg minőségi zenefájlokat hallgatni. (Nem szeretnék konkrét zenei repertoárt ajánlani, de pl. azokat a számokat, amiket a fórumbeli első [mese on] írásban írtam, kipróbálhatod."ja és BT eszközzel is közel ugyanaz a szint hallható"! BT-n nem is működik a Hi-Fi üzemmód, tehát emiatt, valamint a technológia miatti átvitel következtében más minőséget kellene hallani, még ha a kimeneti jelszintet közel azonosnak is hallod.
A többi 3 kérdés megválaszolásával az összefoglaló FAQ/GYIK része hamarosan kiegészítésre fog kerülni.
Ha van még kérdés, tedd fel bátran, hiszen aki nem a Hi-Fi szerel-[mese], az nem biztos, hogy mindenre rá fog jönni azonnal. Erre való ez a szakmai fórum. A FAQ/GYIK fejezte is szépen hízni fog legalább...
kentucky és zoleeno1: Köszönöm elismerő szavaitokat. - Esetleg ti, vagy bármely felebarátom, ki ezt olvassa: beajánlhatnátok a Mobilaréna tesztelői csapatába.
...
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1904 üzenetére
Tényleg azt hittem, hogy poénkodsz.
Az a "kristálytiszta" lehet az a "digitális torzítás" is, ami magas hangfrekvencián van, egyfajta fémes hangzás, amikor a kimondott "s" "sz"-nek hallható. Kikapcsolat Hi-Fi üzemmódnál hallhatod is, vagy bármilyen más, sztenderd audio eszköznél, akár másik okostelefonnál is.
Hi-Fi bekapcsolásakor, a kimeneti erősítés már low-gain-ben is magasabb, mint kikapcsolt esetben. Ezt hallani lehet.
Bekapcsolt „Hi-Fi” esetben, (...) - füllel hallhatóan - egy másik minőségi dimenzió ”nyílik meg”.*
Amúgy milyen hangfájlt hallgattál?
Tömörítetlen, veszteségesen tömörítette, veszteségmentesen tömörített?
Milyen paraméterekkel?Milyen zenét?
Milyen masteringgel?
Kellene hallani a különbséget, (Kivétel ez alól pl. a dinamikakompresszorral éppen a dinamikától megfosztott, szétmasteringelt „zene”, amin már ez se segíthet.*)
Van a forrás CD borítón "digitally re-mastered" felirat? Nem minden esetben, de akkor már kezdhetsz gyanakodni.Próbálj több zenei forrást, mint fájlban, mind zenében.
*(by topik-összefoglaló
)
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1904 üzenetére
Pedig van különbség, még olyan viszonylag olcsó fejessel is, mint ami nekem van.
-
válasz
MaxxDamage #1882 üzenetére
125900 volt, gondolom +áfa ha kell számla.
Nem megy a mobilker weboldala, ott mennyit kérnek érte? Gondolom rendes garival és számlával adják. -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1836 üzenetére
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1814 üzenetére
luimapeiz
#1 tok
Miért pont a Verus High-Pro Shield Hybrid Dual Layer Slim-re esett a választásod?
A fém oldalkerete és a V10 oldalkerete között van kellő párnázás?
Nem fogja csikarni a telefon oldalkeretét?
A két fém közé bekerülő apró porszemek nem fogják csikarni a telefon oldalkeretét?#2 van erről a típusú üvegfóliáról (iVoler?) tapasztalatod? (A fórumon még nem láttam felbukkanni ezt a típust.)
#3 Miért is kell egy nano SIM adapter a V10-hez? (Mármint ugye a V10-hez nano SIM kártya kell, ha az meg van, milyen céllel kellene azt növelni?)
sixpak
Jelenleg már csak az utolsó fejezet hiányzik. (Tervezett cím: BUHERA (mélyvíz a „mókolóknak”))
Bár, - ahogy írtátok - "főzelék" híján lehet, hogy a víz annyira lesz csak mély, hogy a két éves unokaöcsipók is pancsolhatna benne.A Hi-Fi audio fejezethez szeretném megvárni az L extendert és az impedancia illesztőt is, mert ezekről még tervezek tesztet írni.
A küldemények beérkezési ideje június 29 és július 18 között várható.
Ám döntsön a "nép":
Várjam meg a kütyüket, vagy élesítsem hamarabb az addig elkészülő összefoglalót? -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1764 üzenetére
Jó választás!
A szín és a V10 is ütős - lesz.Átérzem az izgatott várakozásodat, mivel jómagam is átéltem már ezt. Amikor még nem néztem meg alaposabban a V10-et, bevallom, kissé meglepő volt számomra az, hogy a V10 tulajok milyen emocionális reakciókat adnak. Aztán amikor a kezembe vettem és később a hangját leteszteltem, hirtelen egy gyorsított kvázi "megvilágosodás intenzív" kurzust éltem meg.
[B]Litván Zongora A maszkulin szót amúgy csak azért használtam, mert előtte Pityukaka fórumtárs is így jellemezte a fekete V10-ét, és nem hagyhattam mi a leírt szarkasztikus poént. Persze, hogy ettől senki nem lesz alfa hím, meg a
farkapénisze sem fog fizikailag megnőni."Stílszerűen rozéarany színben, mely választást részéről imádni valónak tartok, bár én bottal se piszkálnám.
"
Hát' erre is céloztam az előző hozzászólásban a "kevés igen válasz érkezne. S nem csak a méret miatt." mondatrésszel.
gretzky77 Így van. Rám használat közben is "más benyomást tesz" a fekete.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1757 üzenetére
Kedden hozza a futár a V10 -et (Space Black)
Izgatottan várom!L
-
válasz
MaxxDamage #1748 üzenetére
Már miért lenne a fehér nőies?
Számomra például alap, hogy a telefon színe a fehér. Minden telefonomat ebben a színben rendelem, mert sokkal racionálisabb választás a feketénél, és egy igazi férfit csak ez érdekel. -
E2E4
aktív tag
válasz
Kiegészítés:
"EZ viszont viszi a prímet !"Előlapon V10 esetén a színek a kijelző feletti sávban (a legnagyobb távolság 8 mm) illetve a kijelző alatt (a legnagyobb távolság 13 mm) térnek el. A kijelző borítása mindegyik színnél azonos.
Még feketénél sem gyűjti az ujjlenyomatokat ez a két kis sáv, ha pedig arra a kis helyre rá is szállna pár porszem, az-az összképet nagyjából nulla mértékben rontja.
A fekete duraskin hátlapon pedig - kék és fekete előlapi sávok esetén is fekete színű a hátlap - maximum egy sas láthatná a porszemeket, de az is csak max. egy méterről. (Pl. ha a V10-et egy sasfészekbe dobnánk, és a hátlap lenne felül.
)
-
k5.20
senior tag
válasz
A 4G/LTE témát keresővel megtalálod, itt a beszélgetésben, nézd is át, nehogy csalódás érjen!
-
sixpak
nagyúr
válasz
Amikor én vettem akkor volt minden színből, feketét választottam. Nem látszik rajt a kosz, ha ez megnyugtat.
Semmiben, dual sim és dupla belső tárhely, ennyi.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1746 üzenetére
Feletted pont erről megy az eszmecsere....
Lesz...ha valaki megcsinálja. -
Doller
tag
válasz
MaxxDamage #1678 üzenetére
Az a baj, hogy nincs a fehérhez igazán illő tok. Az átlátszó karcokkal nem nagyon állna jól rajta. Pedig, ha lenne olyan, akkor a rendelésben a színt is megváltoztatnám.
-
Doller
tag
válasz
MaxxDamage #1673 üzenetére
-
Nagytoll
senior tag
válasz
MaxxDamage #1673 üzenetére
Amit előbbre linkeltél olyat ne vegyél, van egy itthon mate 8-ra, és nagyon gagyi műanyag, olyan vékony, hogy ha erősen megfogod kettétörik
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1623 üzenetére
Nincs mit
Úgy nézem mobilkereskedes.hu-n most jó áron van és raktáron is a H960A. Nem rábeszélni akarlak, csak hamar elfogySok sikert.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1621 üzenetére
Használhatónak használható, de e szerint ez sem tudja a B20-at, ami nálunk elterjedt LTE sáv: [link]
Vagyis csak roottal tudod előcsalogatni. Most nem tudok utána nézni xda-n, hogy ehhez a H962 verzsönhöz milyen root és egyéb nyalánkság létezik, de nem egy elterjedt verzió, szal járd körül mielőtt bele vágsz -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #1618 üzenetére
Mert nálunk ezek mennek a legjobban
Mit értesz az alatt, hogy "ki lehetne e használni?"(személyes vélemény, lehet akármennyi pozitív, én ebayről nem mernék mobilt rendelni
)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1618 üzenetére
Ezt ki lehetne használni itt MO.-n?
[link] vagy [link] (ez jobban bejön color)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1595 üzenetére
Mobilkernél (meg amúgy is MO-n) miért csak White és Black -be kapható?
(nekem kékbe kellene)
L
-
Taci
addikt
válasz
MaxxDamage #1592 üzenetére
Szerintem kb. bármelyiknél lehet (PartneroGSM-nél biztosan láttam), de 64 GB-os csak a dual SIM-esből van.
Idézve E2E4 fórumtárs leírásából:
H961N: 64 GB flash memória, 2 SIM (dual standby), rádiónál felvételi lehetőség, hivatalosan nem támogatja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát (rootolás után mókolható bele), EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos LG garancia (csupán bolti "no komment" kategóriás)
H960A: 32 GB flash memória, 1 SIM, rádiónál felvételi lehetőség nincs (vélhetően EU-s szerzői jogok miatt), tudja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát, EU-ban forgalmazott, van rá hivatalos LG garancia 1 évig, személyesen is lehet vinni az LG központ márkaszervizébe
-
k5.20
senior tag
válasz
MaxxDamage #1592 üzenetére
Igen, arra gondolt.
A 64-esnél mérlegeld, hogy B20 LTE-t csak root utáni belepiszkálással fog tudni.
A 6.0-a pedig az olyan típusú készüléken nem rootolható. (az 5.1.1 még igen) -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1583 üzenetére
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1583 üzenetére
Hi.
Pont emiatt van a second screen...nincs szükség a notification ledre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest