Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia én is arra szavaznék,hadd szóljon! A hi-fi része gondolom sokkal kevesebb fórumtársat érdekel ilyen komoly szinten,de ha vállalod a topikgazda dolgot akkor bármikor kiegészitheted az első hsz-t vele és én is kíváncsian várom az összefoglalót!

Előre is köszönjük a ráfordított idődet!
-
#1 tok --> ajánlották (majd kiderül)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#2 --> próba (remélem jó lesz)
#3 --> G4 -hez pl. kell. (vagy bármi máshoz, ha nanoSIM -re váltok miCroSIM-ről (T-be be kell mennem Hétfőn és kicseréltetnem a SIM-em nano-ra)
Ám döntsön a "nép":
Várjam meg a kütyüket, vagy élesítsem hamarabb az addig elkészülő összefoglalót?
--> ne siesd el!
(vagy közben szerkesztheted is, akár!) - kérelmezd a "topikgazda" jogot és ez kivitelezhető könnyedén...!L
-
zoleeno1
veterán
Szerintem elesitsd elotte is, kiegesziteni\valtoztatni barmikor lehet. Meg en mar kivancsi vagyok

Adaptert amugy en is rendeltem cirka 200 ft-ert ebayrol, nem a dragassszaghoz (V10), csak, ha ne adj Isten masik teloba kell rakni vmiert a simet. Jelenleg pl csak olyan van itthon, ami micro-s. Gondolom neki is ezert kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)