- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Netfone
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remekelek28 #1953 üzenetére
Elhiszem! (saját tapasztalat mindig több mint a mások által mondott szó/tapasztalat személyes vásárlás esetén a bolt nem trükközik, hanem adja és teszi amit kell (legtöbb esetben)...)
Személyesen befáradva biztos más a helyzet, de ezt nem mindenki teheti meg (igaz)
Én is Zala Megyei vagyok és ha gond lenne a készülékkel, akkor LG -vel venném fel a kapcsolatot és velük intézném a garanciális javítást. (azért vettem 12 hó garral, mert elvileg LG saját maga hozza-viszi bejelentés után a garanciális javításra/ról)
(facebookon keresztül)és LG -től jött le (legközelebbi LG szerviz pontból ami 50+ km-re volt lakhelyemtől) egy szervizes munkatárs és vitte el a TV-m , majd hozta vissza javítás után (teljes kijelző csere - közel 2 hetet vártam, mert az LG vacilált azon, hogy kicseréljék-e mert inkább a teljes TV-t akarták volna cserélni egy újra, mert a kijelző csere többe fájt nekik mint a TV akkori értéke (3 év már letelt az 5 évből mint gari, így a TV kifutott széria volt) és míg beérkezett külföldről a kijelző (FHD LED 107cm) azért vártam 2 hetet mire vissza kaptam a készüléket, de megérte!) és tök ingyen... a gari idő a vissza érkezés időpontjától a teljes kijelzőre (5 év) újra indult ! Most már az LG hivatalos weboldalon be van regelve az összes LG készülékem és ha gond lenne valamelyikkel is, akkor lehet kérni (weboldalon) javítást-szervizelést adott készülékre és a bejelentést követően az LG munkatárs hív a megadott telefonszámon (a termék eredetiségét és garanciáját a bescannelt számlával lehet igazolni, regisztrálttá tenni!) én is így tettem !
/mindenhol vannak szabályok (+-), amiket jó ha a vásárló ismer és tisztába van velük, ha szűkséges, akkor azt megfelelően ki is tudja használni/
L
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest