- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2079 üzenetére
Sajnálom hogy el kell foszlatnom állmaid, de egy ie7 re koroket ver egy vsonic vsd2 is.7000ft. De... tevedj be a "milyen fulhallgatot vegyek" szakmai topicba , es ereszd el ezt a mondatod. Ha nem tudnad a sennheser fulhallgatokban a beka s@gge alatt van, nem fejlesztenek, le vannak maradva mindenkjtol. Az ie8 volt talan hallgathato ANNO de a vsd2 annal is jobb mar. Fejhallgatokban eleg jo a SH hd600 stb. Ezert mondtam hiaba csinalsz ott barmit is, minosegi fules nelkul meghalt az egesz rendszer. De kerdezni nem szegyen hidd el, es jobb mint az okoskodas.
-
malphitee
senior tag
Én fejemben kell rendet tenni?
Na tegyünk akkor egy próbát ,csillogtassatok meg ó nagy tudasotokat. Lehet irni a HIFI szakmai topicba , e remek mokolasi dolgaitokkal az impedanciarol. Hajrá, készitem a popcornt
Luimapeiz sajnos nem elvezhette sokaig, azt a ragyogo elmét ami ráaggadtatok, gyorsan szerte foszlották azt.
Persze tudom sose foglak ott latni, nem akarod gondolom mások fejét megtisztitani ó nagy tudásoddal, nincs erre időd.
-
malphitee
senior tag
Elhiszem v10 nagyúr. Ezeket az okosságokat írd már be a szakmai fórumba, kíváncsi vagyok mennyi idő alatt teszik rendbe fejedbe a dolgokat.
"" a véleményem, hogy engedd el ezt a kimeneti impedancia dolgot.
ahogy sheratan is leírta félreértelmezed a telefonod funkcióját.
azért van benne olyan, mert ha van egy fejesed most, amit mindenképpen a telefonról akarnál hajtani akkor legyen lehetőséged (több-kevesebb kompromisszummal) nem azért, mert ez a másiknál egy JOBB mód.
amit most csinálsz, attól csak az lesz, hogy nem a telefonod veszi gyengébbre a jelet default, hanem egy ellenállás lecsökkenti az erősebb jelet. de utána a fülesedig pont ugyan annyi fog eljutni. hogy az elejétől 10 egység megy át, vagy a telefonból 20 megy ki és az adaptered után csökken 10-re szerinted min változtat? "" -
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2053 üzenetére
Az a baj nagyon nem érted még mindig. Olvasd el 5x amit irtam, es ha akkor se akkor mindeggy is
tdk 0
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #2040 üzenetére
Ahogy írták, érvekkel alátámasztották a hifi szakmai topikban, semmit nem ér a barkácsolâs az impadenciával. Ha jobb hangot szeretnél, cseréld le az ideje múlt, gyenge minőségű ie7 fülhallgatod, mert a mostaniak 5000ft ert tudják ugyan azt. Egy yamaha eph 100 fülessel orgazmusod is leehet akár. Poweramp - eq nélkül, flac zene, radugod a fülest es elvezkedsz. Nem kell semmi mas butasagokkal foglalkozni.
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Lehet elvileg itt 1 es 2 ev gyartoi garival venni? 127k most 1 evvel elvileg.
-
malphitee
senior tag
Hi. A telefon nagyon erdekel g3 rol valtanek. Legfokeppen a sabre dac amp miatt. Van itthon par komoly fules,fejes. Kerdesem az lenne fulessel is dijamikus low gainen? Nem kell semmit tenni csak feltenni poweramp es hifi mod bekapcsolasa, v10fix app nelkul, hogy a max hangot kjhozzuk belole?
Valaki hallott mar meizu pro5,6 ot? Annak eleg durva hangja van elvileg.
Amj erdekel meg hifi mod bekapcsolasakor akkor is dolgozik a sabre ic pl ha youtubon hallgatok zenet vagy sporify,soundcloud? Milyen hangerore kepes ? Automatan hogy talalja kj milyen uzemmodba kapcsoljon low vag high gain? Valaki hasznalt dapot elotte? Minimum dx50 vagy fiio x3ii? Ha igen melyiknek jobb a hangja?
Dap ot szeretnek, de olvastam valahol errol a v10 rol es nem tudom mi legyen.
Az jo h 1 eszkoz van nalad mindig ,nem kell kettot hurcolni, meg ha mukodik vele yt,spoty. Meg persze a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest