- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1962 üzenetére
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk
Mit írtam, - de megpróbálom akkor még részletsebben elmondani - ez egyiknél (mobilkereskedes.hu) csak kiszállításos lehetőség van, tehát a postaköltség kötelező díjtétel!;
a másiknál (PartNero) van kiszállításos és személyes átvételi lehetőség is. Itt választható a személyes átvétel is, ami ingyenes. Így már világos?Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
#1943 Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.
#1946 az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Utoljára írom le, nem kell 27%-os, ÁFÁ-s számla a garanciához!
Elegendő egy sima készpénzfizetési száma is, ami lehet 0% ÁFA tartalmú is!Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
Ki fékezett le?
Csak arra lettél kérve, hogy ne terjessz olyan dolgokat, ami valótlan. (27% ÁFA)
Meg te és más is olvassa a téma-összefoglalót.Hozzászólásaid többi részre rendben van. Ha másnak szeretnél csak segíteni, az is rendben van.
(Tényleg csak zárójelben: megkért az a másik arra, hogy segíts neki? Hogy helyette felszólalj? ...)
Részemről itt ezt a témát befejeztem.
Köszönöm a figyelmet. -
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1951 üzenetére
Tehát akkor te,csak a budapesti vásárlási opciót vetted figyelembe. Vidéket nem,igy érthető. Én mondjuk vidéki vagyok,az biztosan nem számit. de Budapesten se lakik mindenki az üzlet mellett.
Hogy jön ide az, hogy egy bolt budapesti vagy vidéki? Volt ilyen kritérium?
"én mondjuk vidéki vagyok", 200 km-ről szerveztem utat oda, és ha netán bármi garanciális hiba lenne, - aminek kicsi az esélye - akkor is személyesen vinném Budapestre, az LG-be.Minden részletesen le van írva a téma-összefoglaló 4. VÁSÁRLÁS / GARANCIA fejezetben. Ez ráadásul rögtön az elején van, és egy hiperhivatkozással új lapon nyílik. A V10-en túlmenő fogyasztóvédelmi, adóhatósági és egyéb szempontok is meg vannak említve. Nem hinném, hogy sok szakmai fórumon általános lenne az ilyen szintű alaposság, még a nem éppen szakmai témában is.
Szépen megcsináltad az 1 hsz-t,ritka az a topic,ahol ilyen kreativ,de attól még a garancia terén azt hiszem el,amit a gyártó mond ,nem azt ami ide le van irva.
További jó munkát
1. Köszönöm
2. Nem 1-es hsz, hanem lenyíló TIR. Az első hozzászólás ez.
3. Felőlem azt hiszel el, amit szeretnél, nincs szándékomban elvenni a hitedet.
Ne hidd el azt sem, amikor pl. egy LG G4-es fórum társ, szintén beszkennelt papírokkal (ahogy én is) megosztotta a történetét, hogy a PartNero-s számlával (nem a garilappal) szervizeltette a telefonját. Ne hidd el más topikokban sem a megemlített LG hivatalos állásfoglalást, miszerint EU-s készülékeknél készpénzfizetési számla szükséges. Mindez a te döntésszabadságod.
Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd.
Azt sem kérem, hogy hidd el azt, amit a topik-összefoglalóban írtam, még akkor sem, ha azok döntő részét személyesen teszteltem le, jártam utána, időt és energiát nem kímélve.Megértem, ha volt 3 negatív élményed a PartNero-val. Jómagam nem fogok kampányolni a boltért, csak megosztottam a tapasztalatomat. Szuverén jogod, hogy honnan veszed a telefonodat, de ha felteszel egy kérdést, arra valaki válaszol, - amit hitelesen alá is támaszt - akkor szerinted az a megfelelő hozzáállás, hogy:
a.) elkezded az álláspontjával eltérő negatív élményedet újra és újra leírni?
b.) olyan dolgot állítasz határozottan, aminek az ellenkezője le van írva a topik-összefoklalóban, amit nem a Topikgazda talált ki.Oriipo: Ezek szerint az 1941 es hsz odban te is teleszemrtelted a topicot,már,ha nekem cimezted az irást?
Válaszolok helyette. Igen, egyszer így tette. Talán tévedett, ki tudja. Neki is felhívtam erre a figyelmét, de ő ezt azonnal megértette, és utána nem tett ezért szemrehányást. Te viszont újra és újra fel-fel hozol olyan témákat, amelyek már lerágott csontnak tűnnek. Lehetséges, hogy te is tévedtél, de ennyiszer? -
MaxxDamage
félisten
válasz
Remekelek28 #1953 üzenetére
Elhiszem! (saját tapasztalat mindig több mint a mások által mondott szó/tapasztalat személyes vásárlás esetén a bolt nem trükközik, hanem adja és teszi amit kell (legtöbb esetben)...)
Személyesen befáradva biztos más a helyzet, de ezt nem mindenki teheti meg (igaz)
Én is Zala Megyei vagyok és ha gond lenne a készülékkel, akkor LG -vel venném fel a kapcsolatot és velük intézném a garanciális javítást. (azért vettem 12 hó garral, mert elvileg LG saját maga hozza-viszi bejelentés után a garanciális javításra/ról)
(facebookon keresztül)és LG -től jött le (legközelebbi LG szerviz pontból ami 50+ km-re volt lakhelyemtől) egy szervizes munkatárs és vitte el a TV-m , majd hozta vissza javítás után (teljes kijelző csere - közel 2 hetet vártam, mert az LG vacilált azon, hogy kicseréljék-e mert inkább a teljes TV-t akarták volna cserélni egy újra, mert a kijelző csere többe fájt nekik mint a TV akkori értéke (3 év már letelt az 5 évből mint gari, így a TV kifutott széria volt) és míg beérkezett külföldről a kijelző (FHD LED 107cm) azért vártam 2 hetet mire vissza kaptam a készüléket, de megérte!) és tök ingyen... a gari idő a vissza érkezés időpontjától a teljes kijelzőre (5 év) újra indult ! Most már az LG hivatalos weboldalon be van regelve az összes LG készülékem és ha gond lenne valamelyikkel is, akkor lehet kérni (weboldalon) javítást-szervizelést adott készülékre és a bejelentést követően az LG munkatárs hív a megadott telefonszámon (a termék eredetiségét és garanciáját a bescannelt számlával lehet igazolni, regisztrálttá tenni!) én is így tettem !
/mindenhol vannak szabályok (+-), amiket jó ha a vásárló ismer és tisztába van velük, ha szűkséges, akkor azt megfelelően ki is tudja használni/
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Remekelek28 #1951 üzenetére
A mobilkereskedés -t bátran tudom ajánlani a számodra!
/12 hó garral bőven jó (hivatalos LG Hungary Gari) kapsz névre szóló számlát (27%-os áfával) , IMEI szám és telefon megnevezés is megtalálható a számlán , dátummal, pecséttel, signatureval, mindennel ! --- ja és original telefont kapsz ami vadi új (nem poros meg hasonlók...) !/Kép a számláról (nem nyilvános adatok kitakarva a képről)
L
-
válasz
Remekelek28 #1946 üzenetére
"Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk."
- De.
Ez az egyetlen módja annak, hogy ne ezerszer megválaszolt kérdésekkel legyen teleszemetelve a topic, a keresőt megtanulni használni pár perc, szánd rá az időt. Ha már valaki beleölt időt, fáradtságot hogy megírja az összefoglalót, legyen benned annyi hogy elolvasod, és csak utána kérdezel. Más topicokban is kapsz figyelmeztetést azért ha a létező összefoglalóban már leírtakat kérdezed, ez az PH-ra jellemző, jó szokás.Egy utolsó érv: ráadásul sok esetben gyorsabban is megkapod a szükséges infót
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1946 üzenetére
Ha a mobilkereskedésnél hozzácsaptad a postaköltséget,a partnerónál,miért nem?
Mert a PartNero-nál átveheted személyesen, ingyen; míg a mobilkereskedesnel ilyen opció nincs, nem rendelkeznek átvevő hellyel, kötelező posta van!Mellesleg vettem már a partnerotól,tiszta porosan kiküldték a telefont,ázsiai töltővel átalakitó nélkül.
Mellesleg vettem már a PartNero-tól, bontatlan volt a doboz, előttem bontotta fel, SIM kártyát ingyen kivágta, beletette, a V10-et beüzemelte, EU-s verzió volt, EU-s töltővel, a telefonon pedig egy porszem sem volt.Garancián még csak véletlenül se szerepelt áfa,de még,ha a váci úti LG szerviz el is fogadja,az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.
Az LG álláspontja az, hogy szabályosan kiállított számlád legyen. Ez (lsd. ÁFA törvény!) lehet 0% ÁFÁ-s is!Inkább veszek 100%ban eus telefont normális számlával,mint rizikózzak 1500 ft on.
Pontosan így voltam ezzel én is, ezért vettem a PartNero-ból meg a V10-et, normális számlával!Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk. Köszi
Az itteni közösség megtisztelt azzal, hogy felkért Topikgazdának. Mint Topikgazda, tetemes munkát öltem abba - tök ingyen, jelentős időt és munkát áldoztam az életemből arra, - hogy a téma-összefoglalót olyan szinten és szakmaisággal írjam meg, amely - többek között - alkalmas arra, hogy a topikban újra és újra visszatérő kérdések elkerülhetőek legyenek. Mindezt tettem egyebek mellett azért is, hogy a topikban drasztikusan redukálódjon a visszatérő kérdések redundanciája.
Van olyan felhasználó, aki elejétől a végéig olvassa a topikot, és nem biztos, hogy nagyon értékeli azt, ha egy kérdést 23-szor feltesznek, és mindannyiszor megadják ugyanazon választ rá. (Én is ilyen felhasználó voltam.)
Éppen ezért engedtessék már meg a Topikgazdának az, hogy (ahogyan más fórumoknál is felbukkanó módon) - de számodra VIP módon átfogalmazva:Kedves Remekelek28!
Mielőtt kérdeznél, végtelen tisztelettel és szeretettel kérem, hogy a téma-összefoglaló-t elolvasni,
illetve a topikban a kereső-t használni szíveskedj.Hálás köszönettel,
A Topikgazda -
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1943 üzenetére
Remekelek28:
- Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak.Pontosítanék. Lehet nyugodtan 0% ÁFÁ-s számlás is!
Irreleváns, hogy 27%-os ÁFÁ-s vagy 0%-os (alanyi adómentes) a számla, mivel mindkettő szabályos, és ezzel az LG márkaszerviz is tisztában van. (Topik-összefoglaló-t olvassátok már el.)Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! (3 hete vettem, akkor még 132 volt!)
Mobilkerewskedes.hu: 128 + 2,5 eFt postaköltség = 130,5 eFt.Különbözet 3,5 eFt, abból nagyjából kijön egy PowerAmp, egy L extender, és egy impedancia illesztő is. S ezekkel már ki is hozhatod a telenodból a maximumot Hi-Fi terén.
[I- ]Egy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
- Nincs, és nem is lenne szüksége rá a másodlagos kijelző miatt, ami amúgy nagyon keveset fogyaszt, (kb. 0,3 százalék és 0,8 százalék ónként.)- a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.
100%-ban egyetértek vele.Outblast:
- valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez miért van hogy a V10 Extremedigital-nál és MM-ben 200ezer míg árukereső feldob jó pár oldalt ahonnan 130-ért meg lehet venni? (minden ugyanaz rajtuk)
Nevezett két kereskedő más árréssel dolgozik és/vagy nem hajlandó követni a V10 változó piaci árát.- Esetleg van valami ajánlott oldal ahonnan érdemes megrendelni?
Esetleg ha bekukkantanál a topik-összefoglalóba, akkor nem jönne fel az ilyen kérdés újra és újra a toikban.PartNero, Mobilkereskedes.hu
OPiiPO:
- szemezgetek a V10-el, de csak dual sim-es változatban érdekelne. Milyen hátrányai lehetnek ennek a változatnak, pl. nincs belőle európai változat, ritkább szoftverfrissítés, stb.?
A V10 szemezgetése mellett, kérlek szemezgess a topik-összefoglalóban is. Megtalálod a választ a Készülék típusok fejezetben.Kedves ide látogatok!
Egyik szemem nevet, a másik sír.
Örülök, hogy egyre jobban felélénkül a topik, deMielőtt kérdeznél, olvasd el a téma-összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!Köszönettel, "Gazdátok".
-
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #320 üzenetére
standbyban, balról jobbra :
idő,dátum,időjárás(ikon..felhő nap eső .stb,)értesítések ikonjai (akár 5 féle sms,mail,faxbook, ...stb.
ha az ujjaddal balra elhúzod, hang némítás, zseblámpa,wifi ,fotó . ha még húzol rajta, pl. az aktuális utolsó zene lejátszó :ffd play backffd . kb. ezeket tudja inaktív kijelzővel . -
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #306 üzenetére
A szenzor lekapcsolja a másodlagos kijelzőt , ha a telót pofára rakod le , zsebben is így működik , a fényrőt is csökkenti/növeli .
egyébként , pl. kocsiban zene auxon , közben megy az iGo, a másodlagoson, pedig a zenét tudod kezelni , nagyon praktikus , én szeretem .. nem olyan látványos, mint Samu Edge , de .. működik.
Egy hónapja nézegetem, próbálgatom, szerintem max + 10% amivel meríti ha be van kapcsolva.. -
stemplar07
őstag
válasz
Remekelek28 #299 üzenetére
:-) a kóreai fele pedig az eu -ban landolt ..H961N ..
G4 után is nagyon szerethető teló. A HiFi része pedig ... Csodás..
.......
a DAC fix progi pedig bár frissítette a fejlesztő, sajnos kajálja az aksit . Így érdemesebb a gyári lejátszót és vagy azt az 5 playert (+tidal)használni amivel műxik a DAC .
azért így is csodásan szól rajta a DSD 64(128) .. :-) -
lalakov
senior tag
válasz
Remekelek28 #286 üzenetére
Övre fűzhető fekvő tok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #284 üzenetére
Zsebben hordom, nincs rajta semmi jelenleg, csak a gyári kijelzővédő fólia. Nekem kényelmesen elfér zsebben is, persze én szép nagy állat vagyok. Ez gyakorlatilag olyan széles, mint a G4 (3 mm a különbség a G4 javára), szóval viszonylag keskeny. Ugyanakkor mivel magas, mély zseb kell. Farzsebbe nem szívesen tenném bele úgy, hogy esetleg rá is kell ülni
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #269 üzenetére
Még pár napig megvan a Lumia, fogok csinálni összehasonlító képeket és videót is
A másodlagos kijelzőn az utolsó 5 program között lehet váltogatni (és talán mondanom sem kell, hogy nem tölt újra), olyan, mintha PC-n váltogatnád a programokat. Zseniális. Mondjuk az ki van kapcsolva, hogy zárolt kijelző mellett aktív legyen, mert meríti a telefont az IPS mivolta miatt.
Megadható neki shortcuts is, mint gyors elérés, de az nem izgat, mivel az android másból sem áll, mint ikon. Jobbnak tartom, hogy a multitasking váltó "funkcióját".
Egyébként ezeket lehet beállítani és lapozgatni köztük. Angolul írom, mert angolul használom az androidot, ver a víz a magyar androidtól
- Signature
- Recent apps
- Upcoming plans
- App shortcuts
- Music Player
- Quick contactsPár napja még szkeptikusan olvasgattam stemplar07 kommentjeit, túl lelkesen dicsérte a telefont. Aztán már értem miért. Azért, mert ezt tényleg lehet lelkesen dicsérni. G4-ről talán nem éri meg váltani, minden másról igen. Akinek viszont kell a minőségérzet, annak G4-ről is ajánlott átpártolni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Remekelek28 #265 üzenetére
Partneronál vettem, LG V10 H961N verzió, azaz dual simes.
Abba nagyon bele se mennék, hogy a Lumia 950 XL-től miben jobb, mert kamerát leszámítva mindenben. Nagyon durva ez a telefon, süt róla a minőség. Jó nehéz, mondjuk azt különösen szeretem. A másodlagos képernyő hatalmas találmány. Elsőre nem is gondoltam volna, mert elég hülyén néz ki, de multitaskinghoz elengedhetetlen. Az ablakok közti váltás így egy érintés és nem kell nyomogatni négyzet gombot (a multitasking választót). Nagyon felgyorsítja a programok közötti váltást, és itt nem csak arról van szó, hogy egy vs. két érintés, hanem ezerszer kényelmesebb is.
Sebességben is rendben van, LG G4 szinten mozog, amit eddig is etalonnak tartottam. Sok különbség nincs a két telefon között, leszámítva, hogy ez nagyobb és sokkal minőségibb. Kamerát még nem teszteltem érdemben, de nem lesz vele gond azt már látom. Egy videót azért felvettem vele, majdnem beszartam tőle. Olyan képstabilizátor van, hogy az valami fantasztikus. Nem remeg a kép, nincs rá jobb szó: marha jó.
Az akksi az még kérdéses, de szerintem egy átlagot azért hozni fog, ugyanakkor az is biztos, hogy nem kiemelkedő. Majd a 6.0-al javulni fog az biztos.
(#267) stemplar07:
-
joey04
titán
válasz
Remekelek28 #180 üzenetére
ez igaz nem hiszek az itteni userek olyan dolgokban ami nem igaz/hamis alapú (pl.: van-e értesítési led stb), hanem picit is szubjektív, mint pl az akksi. sajnos az a tapasztalat, hogy a kognitív disszonancia miatt sokan hazugságba kergetik magukat.
-
joey04
titán
válasz
Remekelek28 #178 üzenetére
Sorold a tizet, valamint olvasd el, hogy miben jobb a 808 kijelzője.
-
A guru
addikt
válasz
Remekelek28 #97 üzenetére
Műanyag még jó hogy nem törik
tokot meg így is úgyis veszel rá ha csak nem akarod hogy karcos legyen és ha tokban van már nem is törik olyan könnyen másrészt meg miért fizessek egy műanyag telefonért annyit amennyiért már üveget vagy akár fémet is kapok?
-
A guru
addikt
válasz
Remekelek28 #90 üzenetére
Jó dolog a bővíthető memória meg a 64GB de egyszerűen mínőségibb a Samsung
-
A guru
addikt
válasz
Remekelek28 #85 üzenetére
Mindkettőnél ez az alap verzió így szerintem jogos az összehasonlításom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest