- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Hogy mit irtál?
"Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! (3 hete vettem, akkor még 132 volt!)
Mobilkerewskedes.hu: 128 + 2,5 eFt postaköltség = 130,5 eFt.
Különbözet 3,5 eFt"
Ez csak abban az esetben állja meg a helyét,ha tudod,tudjuk,hogy a kérdező budapesti.. De még ez esetben is érte kell mennie.Mivel a partneroról volt szó irtam,hogy tőlük még csak 0%-os számlát se kaptam...Amit te úgy irsz le ide,mintha egy üzlet csak 27%-os,meg 0%-os számlát adhatna. Holott van a sima jótállási jegy is melyet nem fogad el az LG..
Ez esetben vállalod a felelősséget,ha a kérdezőnek ajánlod a partnerot,,vagy egyéb számla nélküli helyeket és csődbe megy a bolt?
ezért is kezdtem rögtön a mobilkereskedést ajánlani,amit meg is erősitettek.. A partnero ellenében,melyre te ezt irtad "Kiegészíteném: Pl. PartNero-nál már csak 127 eFt! "Szóval elhiszem,hogy 0%,meg 27,de az én esetemben nem láttam ilyen számlákat a partnerotól átvéve a telefont.
Itt a vége
üdv -
Remekelek28
őstag
"Csak arra kérlek, (csak kérés!) hogy ezt a - valótlan hitedet - ne itt terjeszd."
Ezt még kifejthetnéd kicsit,hol irtam valótlanságot..ha nem tudod igazolni akkor......Lumiapeiz:Jelenleg nem én akarom venni,egy fentebbi kérdezőnek próbáltam segiteni,csak lefékeztek...
-
Remekelek28
őstag
Úgy jön ide,hogy mindkét emlitett bolt budapesti. És Te az egyiknél felszámoltad a postaköltséget a másiknál nem De tudod ezt már kitárgyaltuk
Tudok róla,hogy hogy áfás számlával elfogadja az LG,nem kell már többször leirnod,megtettem én is. Kb 3x irtam le.
De mint irtam a gond ott kezdődik,ha az ügyfél ázsiai régióst kap számla nélkül. Ahogy én is jártam. Itt nincs LG gari. A partnero ilyet is árul,eztvis leirtam,hátha megérted egyszer.
Az meg tök jó dolog,hogy plusz költségek nélkül tudsz utazni pestre 200 km t,hogy megspórolj 3500 ft ot,de ez más vidékinek ez nem nagyon jön össze. -
Remekelek28
őstag
válasz
malphitee #1956 üzenetére
Igen lehet 2 évvel is venni,5000 ft felárért,de ott a második évben már nem az LG hez kell vonned,hanem a monilket futár megy érte,majd vissza is viszi. Az a veszély viszont fenn áll,nem csak itt,hanem bármely gsm üzletnél,hogy becsődöl a bolt,igy ugrik a 2. év garancia. Az első év viszont teljes,akármi is történik.
-
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #1954 üzenetére
Igy van,igazad van. Az LG-nek elvileg elég jó a hozzáállása garancia ügyben.
Nekem ezért se mindegy,hogy honnan veszem,milyen papirokkal.
Hamarosan én is viszem garoztatni a telefonom egy kis illesztési hibával,remélem készségesek lesznek. -
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Pont ezt irtam én is. A mobilkertől én is ilyen számlát kaptam. A partnerona a nevem cimem se szerepelt. Nem hiába küldették velem vissza a partnerohoz a meghibásodásnál. Ja és a visszaszállitásnál nem rakták bele a dobozba a garanciajegyet,többszöri felszólitásra küldték csak le. Erről emailem is vsn a hitetlenkedőknek.
Ja meg jó tudni,hogy az LG,csak eus telefont szervizel gariban,a partnero nagyrészt hongkongi singapuri taiwani telefonokat is forgalmaz. Ki tudja milyet küldenek.
Inkább veszem olyan helyről,ahol csak eus telefont adnak. -
Remekelek28
őstag
Tehát akkor te,csak a budapesti vásárlási opciót vetted figyelembe. Vidéket nem,igy érthető. Én mondjuk vidéki vagyok,az biztosan nem számit. de Budapesten se lakik mindenki az üzlet mellett.
Én értem,hogy csak az az eset számit,amit te hozol fel példának,hidd el én amit vettem a partnerotól,tiszta porosan jött kivül belül,illetve a számlaszerűségen,még csak a nevem se szerepelt. A garanciális javitásnál pedig fel kellett küldenem 2000 ft ért pestre,illetve vissza 2000 ft ért tudtam átvenni.
De biztosan csak velem csinálták ezt. 3x vettem tőlük telefont.Szépen megcsináltad az 1 hsz-t,ritka az a topic,ahol ilyen kreativ,de attól még a garancia terén azt hiszem el,amit a gyártó mond ,nem azt ami ide le van irva.
További jó munkátOriipo: Ezek szerint az 1941 es hsz odban te is teleszemrtelted a topicot,már,ha nekem cimezted az irást?
-
Remekelek28
őstag
Ha a mobilkereskedésnél hozzácsaptad a postaköltséget,a partnerónál,miért nem? Ha jól tudom ők is vagy 2000 ft ért postáznak. Mellesleg vettem már a partnerotól,tiszta porosan kiküldték a telefont,ázsiai töltővel átalakitó nélkül. Garancián még csak véletlenül se szerepelt áfa,de még,ha a váci úti LG szerviz el is fogadja,az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe. A vidéki LG szervizek pedig nem biztos,hogy elfogadják,ők a telemaxhoz küldik vagy a cordonhoz. Már,ha a postaköltségről beszéltünk.
Inkább veszek 100%ban eus telefont normális számlával,mint rizikózzak 1500 ft on.
Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk. Köszi -
Remekelek28
őstag
válasz
Outblast #1936 üzenetére
Nincs semmi különbség,veheted nyugodtan az olcsóbb helyről is,a lényeg,hogy 27%os áfás számlát adjanak. Igy 1 évig bármely LG szervizbe viheted. Pl a mibilkereskedés ajánlott.
Ott 130 körül van és csak eu-st adnakEgy kérdésem lenne. Itt a v20 be,van aleays on funkció? Csak azért kérdem,mert sok promoképen ezzel reklámozzák.
Zoleeno
a V10 ben nem sima GG 4 van,hanem flexibilis,melyet az LG erősitett meg. Kb 30%al rugalmasabb,mint az átlag GG4. Ettől függetlenül törhet. De láttam olyan videót,ahol 10x vágták földhöz és nem lett baja. Szerintem ezvazca telefon melyre felesleges üvegfóliát venni. Meg egyéb bazárságokat.
-
Remekelek28
őstag
válasz
stemplar07 #313 üzenetére
Köszi ez lett volna a kérdésem lényege
gondoltam,hogy az érzékelő is közrejátszik,ha zsebre,v táskába tesszük.
Viszont,ha be van kapcsolva a kis kijelző és pl az asztalon van a tel,akkor alap allapotban mit mutat?
És ha közbe jön egy üzenet akkor mivel jelzi,ha pl később nézek rá a telefonra? -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #305 üzenetére
Ha zsebre teszed,akkor is aktiv a kijelző.?
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #297 üzenetére
Usában már 450 ezer fogyott. több mint Koreában.
[link] -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #285 üzenetére
Én pont amiatt félek ilyen nagy telefont venni,mert nem vagyok egy nagydarab,igy pl farmerben nehéz lenne hordani. Ez a G4s épp jó. Csak sajnos nem csúcs. Irigylem a g4,v10 fotós videós képességeit.
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #283 üzenetére
Várjuk a tesztet
Azt megkérdezhetem,hogy miben hordod? Zsebbe elfér? Tok kell rá? -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #276 üzenetére
Jók lettek. Az autofókusz sokkal jobb a v10 ben. Én is úgy veszem észre a g4s ben,hogy az a lézeres fókusz nem csak disz
Szinte minden kép elsőre sikerül. -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #270 üzenetére
Várom az összehasonlitó képeket,jöhet nappali esti is.
A másodlagos kijelzőn le tudsz bonyolitani egy hivást? Ha pl téged hivnak és a nem fogadottat hogy jelzi ? -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #268 üzenetére
Köszi,ha megvan még a lumia,egykét összehasonlitó k€pet tudsz feltenni?
Igen a videonál az ois tól nekem is leesett az állam.
Milyen appokat lehet kitenni a masodlagos kijelzőhöz? Vagy kérheted azt is,hogy a legutóbb megnyitott dolgok sorakozzanak,ezért könnyebb a multitasking? -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory #264 üzenetére
Miben jobb?
Illetve honnan vetted? -
Remekelek28
őstag
Ő nem hisz neked,ha tizen irnátok,hogy jobb az üzemideje,mint az S6-nak,a mindennapi használatban,akkor is a papir számit
ilyen tesztek alapján döntik el,hogy jobb egy telefon kijelzője,mint egy másik?Ahol a G4-et megelőzi a Nokia 808 PureView (360x640)... A számok lehet,hogy jobbak,de a kijelzője sose lesz jobb..
-
Remekelek28
őstag
Külföldről,hogy lehetne beszerezni Eus garanciával,amit itthon is elfogadnak? Jó áron
Expansysnál még nincs. Vagy nem is lesz az euba? -
Remekelek28
őstag
Még egy kis kiegészités a minőségre utalva:
az oldalkeret ugyanis 316L típusú rozsdamentes acélból készült, a hátlap pedig DuraSkin, ez egy speciális műanyag, viszont az átlagos plasztiknál kétszer erősebb, olyannyira, hogy a phablet ütésálló, megkapta a MIL-STD-810G minősítést is, ami a nem specifikusan ilyen célra készült mobiloknál elég ritka és dicséretes tulajdonság. Az összeszerelésért csillagos ötös jár a gyártónak, prémium kialakítás, semmi recsegést nem lehet hallani, és összeillesztési hibák sincsenek. -
Remekelek28
őstag
Olyannyira minőségi az S6 edge,hogyha kicsit rosszabbul esik az átlagnál,[link]rögtön törhet eleje hátulja.V10 kicsit jobban birja.
A hátsó üveg biztos háromszor drágább,mint a V10 hátlapja.. de lehet keveset irtam.
a guru: Mi köze a G4-nek a V10-hez? Spawn-nak mindkét telefon ott van a kezébe V10 S6 edge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest