- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
Bocsi nagyon nemértek hozzá, de arra gondoltam, hogy hány voltot képes átvinni.. Pl ha az autós töltőm (eredeti HTC) USB kábelét az asztali adapterbe dugom és úgy töltöm a telót akkor jóval lassabban töltődik mint az alap kábellel.
@kaciokos: igen valami hasonlóra gondoltam, azthittem ez jelölve van a kábeleken és nem mindegy hogy milyet veszek. De ezek szerint akkor igen..?
-
kaciokos
őstag
Még annyi, hogy ha nagyon kispórolták belőle az anyagot, akkor lehet, hogy nem tudja azt az áramerősséget átvinni, ami a maximális töltési gyorsasághoz kell. Erre utalhat, ha a kábel túl vékony, de ez sem tuti, mert nem feltétlen van arányban a kábel külsejének és a benne levő drótnak az átmérője.
-
Krisztián156
tag
A CM11-es romokkal olyan 200-300 MB szabad ramom volt és nagyon gyors volt a telefon egyszerü letisztult sima google kezelőfelület... A miui v5-is nagyon jó még talánn egy kicsit jobb is mint a CM... De nekem valamiért nem működik a GPS mióta feltettem a CM11-et
Aztán megpróbáltam a miuit, azzal sem megy
Most visszaraktam a ViperS 5.1.0-át, ezzel kb 150MB ram van szabad.. Ez is elég gyors és stabil rom...
Senki nem tud megoldást a GPS problémára? -
roxan
senior tag
Na, múltkor nem szántam rá magam, mert nem mentettem még le mindent, de naponta 4-5x van kényszerem földhöz vágni, annyira lassú már. Valamit muszáj lépnem.
Lehet, mégis megpróbálnék egy Sense nélküli Rom-ot, ha az érezhetően gyorsabb. Abból melyiket érdemes feltenni, melyik stabil, működőképes?
Köszi, Rox
-
kaciokos
őstag
A nyitás nem rak fel új ROM-ot, igazából ráérsz a nyitás után is felmásolni.
Lehet húzni mindkettővel, Inspiration még telepítés közben rákérdez, Revelation-t nem tudom, de szerintem az is, meg persze utólag is lehet módosítani. Persze minél jobban pörög a proci, annál gyorsabban merül az akku, ezt is érdemes figyelembe venni. Nálam az XE standard-jával fut a CPU (1526 MHz, ha jól emlékszem), grafikus proci 2D-ben és 3D-ben is húzva van kicsit, igazából hagytam azok a default-on, amit az Inspiration felajánlott.
-
kaciokos
őstag
-
Morgal
aktív tag
hát ez elég nagy baj
az ilyen műveletekhez a HTC driver alapfeltétel. továbbá kell egy fastboot.exe, egy adb.exe és a AdbWinApi.dll. ezt a három fájlt belerakod egy android mappába mondjuk (pl c:\android) és miután rendszergazdaként nyitottál egy cmd.exe parancssort és beléptél a fájlokat tartalmazó mappába mehetnek a parancsok. amit meg az előbb írtál a csak töltés mód egyébként jó! ezt azért olvasd el előtte
-
kaciokos
őstag
Persze, az ICS és a JB egy csomó dologban különbözik, esetleg olvasd át ennek a cikknek az ide vonatkozó részét.
A "nem annyira stabil" azt jelenti, hogy a felhasználók egy részénél előfordulnak hibák, pl. tipikus az, amikor bizonyos körülmények között fényképezés hatására újraindul a telefon. Persze van, aki soha nem fut bele az adott hibába, és aki igen, az is csak néha.
-
kaciokos
őstag
Ha Sense-est szeretnél, a gyárihoz legközelebb az Inspiration (ICS alapú) és a Revelation (JB alapú) állnak, ezek a legstabilabbak. Sokan használják még a ViperS-t, aminek több verziója is elérhető, és ugyan nem annyira stabil, mint az előző kettő de még azért elég stabil napi használatra, és nagymértékben testreszabható.
-
hav
tag
Remek gondolat a gyártótól
(az 50% kicsit túlzás volt nálam, nem néztem meg pontosan mennyin van..), viszont az érdekes, hogy restart után 2 kép erejéig jó, és aztán megint nem
A másik érdekesség, hogy reggel amikor ébreszt az Extrem Alarm Clock 2 percig nem tudom elhúzni a gyűrűt, hogy feloldjam a zárat. Reagál a felső gombra, le tudom húzni a felső sávot, de a gyűrű marad. El telik 2 perc és minden rendbe jön. Erre ötlete valakinek? Az EAC csinálhatja? DHD-n használtam több, mint egy évig és remek volt.
-
nimfas
addikt
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nekem nincs t-emailem...de eddig ment a freemail... ha újra rájövök,hogy hogyan csináltam akkor majd beírom ide.De egyre inkább a freemail kidobásán gondolkozok,mert túl sok a szívás vele.Csak vagy ezer helyre vagyok azzal a maillel regelve.S nem akarom mindenhová azt a gmailest megadni amit használok.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Szia!
nekem nem akar sikerülni a freemail beállítás.Ezek a beállításaim:
bejövő beállítások:
-protokollOP
-e-mail cím: valami@freemail.hu
-felhasználónév:valami(ide ugye nem kell a @freemail.hu?)
-jelszó:jelszavam
-POP kiszolgáló:freemail.hu
-biztonsági típus:nincs
-kiszolgáló port:110
ez idáig gondolom rendben van,mert megkapom a maileket wifin és 3G-n is
de mi a helyzet a kimenő oldalon?
nálam így néz ki és nem tudok küldeni se wifin se 3gn mailt:
-felhasználónév:valami(ugye ide se kell a @freemail.hu?)
-jelszó:jelszavam
-SMTP kiszolgáló:mai.t-email.hu
-biztonsági típusincs
-kiszolgáló port:25
Mi lehet a probléma? -
enginev3.0
félisten
Feloldást meg lehet oldani elvileg
3G és GPS nem igazán lesz használva, bár 3G szeptembertől lehet be lesz iktatva -
SpinDoktor
csendes tag
Nagyon OFF, de azért leírom:
roxan, ezt az aláírásodban láttam: "bár, amíg népszerű híradósok a TV-ben is G-vel mondják! Hááát!"
Ne haragudj, de ezt azért mondjuk így, mert a fonetikai szabályrendszerünk így követeli meg - ergo ez szóbeli használat esetén nem róható fel hibának, csak írásban (a K zöngésedik és így lesz belőle G). -
-
Iomega
addikt
Amikor a csengőhangoknál vagy, akkor görgess a lap tetejére, és ott van az, hogy [Új csengőhang], arra bökj rá, és onnan válassz ki egyet.
Egyébként különös, mert nekem mindegy honnan rakok be hangfájlt, minden esetben megtartja.
Az ICS frissítése után ilyen, vagy a GB-del is ilyen volt? -
T0rnad0
addikt
Nem tudom milyen romot használsz, de nekem IC-nél volt ez...Ha beállítottam a gmail fiókomat, eltűnt ez az opció. A megoldás: factory reset, a kezdeti beállításoknak ne állíts be semmilyen fiókot, majd a menüben kipipálni a fentebb említett opciót és utána jöhet a gmail beállítása...
-
scisco
csendes tag
Tegnap pont ezt beszéltuk Iomega-val, nem fogja elfogadni, mert nem tudok hozzá magyar címet megadni. Neki atkuldtem a fotót is...ugye a kartyadnal kellenek a lakcìmadatok. Na ott nem enged országot választani. Én arra gondolok, hogy ip alapján van blpkkolva. Mármint mikor nyitottam az accountot, az akkori ip-m és címadataim alapjan blokkolhatott...vagy mert a főkártyám USA kártya...passz.
-
mumk1
addikt
Root nélkül, tudod menteni pl. az appokat a mybackup-al, csak hozzá a beállításokat nem. SMS-t, kontaktokat szintén tudod menteni, millió app van rá. SD-hez nem nyúl hozzá, a marketes fizetős appok természetesen megmaradnak, visszatehetők, nem kell még egyszer megvenni.
Az RUU működik S-ON-ba is, de első körben csak a factory resetet próbáld meg.Jó azaz ICS, hidd el, sokan végig próbálták itt a topicban az első januári béta óta.
-
mumk1
addikt
Első körben csak az segíthet. Mivel minden alkalmazás+beállítás megmaradt a frissítés után, könnyen lehetnek ilyen és hasonló anomáliák. Akinek még ez sem oldja meg a gondjait, érdemes ráereszteni egy RUU-t is. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy nagy frissítés volt, Android főverzió + új Sense, egészségesebb egy factory resettel kezdeni, persze amit lehet érdemes lementeni előtte.
-
Something_
őstag
Nem szeretem az ilyen lehúzós, túlforgalmazásos netcsomagokat. Inkább el sem mondom a véleményem.
Amúgy ha jól tudom, simán kikerülhető ez, azzal, hogy pl 600 ft-ért a legkisebb netet megrendeli az ember, ami díjmentes, így akkor úgy mond "korlátlan" lesz, nem számolnak fel többet.
600 ft túlforgalmazási díjban hány mb? 10-20? -
Malwoon
csendes tag
Nekem ezt körülbelül vásárlás után 2 héttel kezdte, hogy recsegett ropogott. A jobb alsó sarka mintha lifegett volna a hátlapban volt egy kis holtjátéka, és ha nyomkodtam nyekergett. Ezt csinálta néhány hétig, utána nem tudom, hogy a sok zsebben hordástól, vagy mástól, de öngyógyult...
-
Iomega
addikt
Ez a töltő konkrétan a világító HTC logós. Ahogy a képen is látszik itt 1A-esnek van feltüntetve, ami nekem van, azon meg 2A van írva.
Hgabor89 válaszát várom ez ügyben, mert neki is ilyen van. Csak le kellene olvasni a töltő oldaláról, hogy neki mennyi van ráírva.
Arra gondolok, hogy esetleg a 2A-es kinyírja az aksit hamar, az meg nem lenne szerencsés eset.
Van egy Hama 1A-es, és az fel is tölti gyönyörűen az aksit, még akkor is, ha folyamatosan megy max fényerővel a navigáció. Tehát az 1A-es töltő bőven elegendő. Így lehetséges, hogy a dupla akkora amperes töltő tényleg károsítja az aksit.
Lehet, hogy a telefonnak se tesz jót, sőt jelenleg nem is merem rácsatlakoztatni, nehogy tönkretegye. -
-
dropopi
aktív tag
Szerintem úgy akarta kérdezni a kollega, hogy hogyan, a két db h-ból kiindulva. Véleményem szerint átmásolod a régiről mondjuk szgépre az összes adatot/a teljes tartalmat, majd onnan vissza az új kártyára, s mehet is vissza a telefonba. Ha tévednék, akkor javítsatok ki.
-
mumk1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest