- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
A Sensationöm előlapi hangszórója recseg hívás közben. Hol és mennyiért lehetne kicserélni?
Köszi a segítséget!
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lett mobilnetem a telefonra. Szoktam figyelni hogy melyik app mennyi adatot fogyaszt, és a google play háttérben 4 nap alatt 30 megát elfogyasztott, úgy, hogy meg se nyitottam és az auto update is ki van kapcsolva. Mit kéne beállítanom? Most egyszerűen letiltottam a programot, de valami szofisztikáltabb módszer jobb lenneValakinek ötlet?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25437 üzenetére
Próbáltam ezt is. A HTC tudástárban nem találtam infót arról hogy kell e zárni a bootloadert. Délután megpróbálom úgy, ha nem megy akkor hagyom. Szerintem az a gond, hogy tavaly amikor S-offról visszacsináltam a telót akkor a legújabbat raktam fel, és ezért ezt nem lehet frissíteni, csak ha megint S-offra csinálnám..:\
Ha újra nyitni szeretném a bootloadert akkor emlékeznem kéne a kódra amit a HTC küldött akkor, vagy újra el tudom küldetni magamnak? -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25434 üzenetére
HTC_032
Lehet, hogy vissza kéne zárnom a bootloadert? -
PTomi92
aktív tag
-
PTomi92
aktív tag
Feltettem a CM11-et, sajnos nem javult meg. Gondoltam visszateszem a gyárit, de folyamatosan valami error 155-öt ír ki amikor elindítom a RUU-t, pedig nem régebbi verziót akarok felrakni. Hogyan lehet megtudni, hogy melyik RUU való a telefonomra? ADB-ben néztem a CID számot de nem lettem okosabb
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom (beszéd)hangszórója egy ideje nagyon recseg és alig hallom, hogy a vonal másik végén mit mondanak nekem. Lehet ez szoftveres gond? Ha esetleg igen akkor egy ROM cserével ellenőrizhető?
Ha hardveres, akkor hova tudnám elvinni megjavítani? A GSM boltokról nem hallottam sok jót. A teló már nem garis és vipers 5.2.1 van rajta. -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25402 üzenetére
Értem, köszi a segítséget. Lehet inkább feladom és kidobjuk ezt a telót...kár érte..
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25399 üzenetére
És van más módszer is esetleg?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25394 üzenetére
Nemtudtam h emulátor e v ilyesmi...ennyire bonyolult? hol kezdjem el ha nem egy működésképtelen telon?
Valaki vállal ilyen javítást? Mennyire biztos ez a módszer egyébként? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került a sensation ami egyszercsak lefagyott és azóta nem indul.
Próbálkoztam másik akksival, semmi változás.Recoverybe nem lép be Ha gépre dugom kiír vmi QHSUSB_DLOAD-ot. Rákerestem XDA-n ezt dobta ki:
[link]Itt az első pontot nem értem. Ehhez fel kell tennem linux oprendszert vagy mi az az első pont? Honnan tudom letölteni a telómhoz a legfrisebb RUU-t?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25386 üzenetére
köszi a segítséget!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25384 üzenetére
Szerencsére nem az enyém, hanem egy ismerősömé. Elvileg semmit nem csinált rajta, egyszercsak bejött 'valami képernyő' aztán többet nem indult. A másik akksit megpróbáljuk. Esetleg ADB kapcsolaton keresztül lehet valamit csinálni?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy sensation ami egyszercsak gondolt egyet és többet nem kapcsol be. Hangerő le+ power gombra nem lép be a bootloaderbe, ha gépre dugom a gép érzékeli hogy rá van dugva, de nem látom mint memoriakártyát. Van amit lehet ilyenkor csinálni, vagy ez kuka? -
PTomi92
aktív tag
Bocsi nagyon nemértek hozzá, de arra gondoltam, hogy hány voltot képes átvinni.. Pl ha az autós töltőm (eredeti HTC) USB kábelét az asztali adapterbe dugom és úgy töltöm a telót akkor jóval lassabban töltődik mint az alap kábellel.
@kaciokos: igen valami hasonlóra gondoltam, azthittem ez jelölve van a kábeleken és nem mindegy hogy milyet veszek. De ezek szerint akkor igen..?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Elromlott a telóm USB kábele. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes megvenni a gyári HTC töltőkábelt (pár ezerrel biztos drágább), vagy elég egy noname micro USB kábel is? Esetleg figyelni kell arra, hogy hány voltos legyen vagy ilyesmi?
Köszönöm a segítséget! -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Nem működik az ADB kapcsolat a telómmal, régebben már működött és nem tudom mit rontottam most el, kérlek segítsetek. A következőt csináltam:
Feltelepítettem a HTC Sync Managert a driver miatt.
Letöltöttem az android SDK managert, feltettem a google usb drivert,
A telót bootloader módba raktam és bekapcsoltam a fejlesztői beállításoknál az usb hibakeresést, majd elindítottam a parancsablakot, beírtam, hogy adb devices, de nem ismeri fel a telót.
Valakinek javaslat? -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24931 üzenetére
S-on-nál smartflashel felteszi a kernelt? Vipersnél külön van kernel flasher hozzá, ez csak egyedi eset, vagy mindegyik romnál külön kéne feltenni?
-
PTomi92
aktív tag
Mitöl lehet az, hogy mostanában egyre többször egyszercsak totál random kikapcsol a telóm?(nem újraindul)
Az akksi az szinte új, a vipers 5.1 úgy tudom nem nagyon szokott ilyet csinálni, és természetesen már újratettem párszor, ugyanúgy maradt a hiba...valakinek ötlet esetleg? -
PTomi92
aktív tag
válasz
nimfas #24882 üzenetére
Nekem az volt, hogy vártam 2 hetet aztán hívogatni kezdtem a boltot ahova leadtam, hogy mi a helyzet. Először azt mondták h még nem készült el, nézzem meg a htc honlapján, ott nyomon lehet követni, hogy hol jár a teló. Kiderült, hogy a csehországi szervizből már két nap után visszaküldték. Amikor visszahívtam a magyar boltot, hogy mégis mivan akkor már nem tudták, hogy hol jár a telóm!
végül további zaklatások után csodák csodájára előkerült, de azt ajánlom te is nézz utána.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24871 üzenetére
Le kell tölteni hozzá egy patchet aminek a neve: iGO_Primo_thin-v1.1_JellyBean.apk
-
PTomi92
aktív tag
válasz
DoLIn1991 #24861 üzenetére
Nekem is ugyanez, pedig 3 hónapos az akkum is...sajnos sztem ez a Rom se az igazi...én csináltam backupot recoveryben, formatoltam mindent kivéve az sd-kártyát és újra feltettem a romot..úgy látszik meg kell csinálni ezt kb havonta...
Eddig amúgy nem volt még olyan ROM a telómon ami 2 hónap alatt ne szart volna be, és tehettem újra az egészet....ez csak a sensationnél van így, vagy minden androidos cucc ilyen? -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24831 üzenetére
hát igen nem néz ki egészségesen, a kérdés az, hogy megpróbálják-e rád verni, hogy sajnos ez rongálás, nem kötelesek garanciában cserélni...Egyébként nekem a hazai közvetítőkkel(pl smartshop) nincs jó tapasztalatom, de ha ráveszed őket, hogy márpedig küldjék ki Csehországba a szervizbe akkor ott szó nélkül megcsinálják. Nekem a függetlenítéssel akadékoskodtak, hogy ez garanciavesztés, be is írták a jegyzőkönyvbe, a szerviz meg szó nélkül javította a telót.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Atis707 #24756 üzenetére
Kihangosítva normálisan szól:\ Leszedtem a házat, a kis hajlékony hálót is, de alatta is egy háló van, és jobban nem férek hozzá. Gondolom első körben a torx csavarokat kéne kicsavarni a hátulján, csak egyelőre nincs ilyen kicsi csavarhúzóm, és nem tudom, hogy érne-e az egyáltalán valamit
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Ma azt vettem észre, hogy ha valakivel beszélek, alig értem, hogy mit mond, annyira recseg a telefonom hangszórója. Lehet ez szoftveres hiba? Találkozott ilyennel már valaki?
Én arra gondolok hogy hardveres hiba van.Elvittem melózni a telefont ahol sajnos elég sok fémpor került rá. Arra gondoltam, hogy valami esetleg csak beszorult oda és az rezonál. Hogyan lehet szétszedni annyira, hogy hozzáférjek a hangszóróhoz? Ha esetleg maga a hangszóró a rossz akkor lehet kapni cseredarabot egyáltalán? -
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24676 üzenetére
érdekes...nekem meg a kamera nem akar lefagyni, sem ezen, sem a vipers3.1.4-en, sem a revelationön megszámoltam 27 vakus képet csináltam most egymásután. Egyébként kevés a widget, de írták h csak ennyi van a sense 5-ben.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24670 üzenetére
Tegnap este végül feltettem, nekem se jött meg az email még. Nagyon király ez a sense5, sokkal szebb mint az elődje. Egy apró hibát találtam, a photo gallery widget nem működik, annyi baj legyen
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24668 üzenetére
Van valami bug a vipers 5.1.0-ban?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24609 üzenetére
Köszi a segítséget! smartflash be van kapcsolva. Amúgy a tapasztalatok a MIUI V5 rommal: sajnos nekem nem működött a videófelvevés, lehet azért mert kernelt nem cseréltem, így fájó szívvel de letöröltem, viszont nagyon tetszett, újszerű a kezelőfelület, mindenkinek érdemes kipróbálnia. Visszakerült a vipers3.1.4, ami viszont sokkal gyorsabb
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok. Fel akarom tenni a miui v5 romot, valaki próbálta már? azt írja h a kernelt külön lehet hozzá feltenni. Rom telepítésnél nem rakja fel magátol a hozzá tartozó kernelt? Hogyan lehet felrakni? Nekem S-on unlockolt a teló
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24551 üzenetére
Próbáljátok ki a PlayerProt, ott van ilyen beállítás, hogy a füles gombjainak kezelése, bár nem próbáltam mert nekem nem oylan a fülesem, a gyári füles amit a telóhoz adnak meg alkalmatlan zenehallgatásra..
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
A kitkatos CM11-et kipróbálta már valaki? gondolkozom, hogy felteszem, de ha még vannak hiányosságai akkor nem tölteném vele időt -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24477 üzenetére
félre ne értsetek, nem szezso kollégát akartam leszólni, meg amúgy ő erről nem is tehetne, csak egy véleményt írtam, mert sokan kérdezgették már h viperS vagy revelation legyen. Nekem az első jobban bejött. Egyébként új akkuval egyszer sem rebootolt nekem még, pedig próbából csináltam egymás után 25 vakus képet is egyszer
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24473 üzenetére
Én tegnap este tettem fel, az első benyomások azok, h nagyon kevés benne a testreszabhatóság, gyorsaság terén ugyanolyan mint a vipers3.1.4, eddig semmi hibát nem tapasztaltam de hát ezt majd később. Hiányzik pl a felülröl lehúzott sávban a gyorsbeállítások, az hogy egy választott touch gombbal ki tudom kapcsolni a kijelzőt ilyesmi. Megszoktam már a venom tweaks-et úgylátszik..
Egyébként akiket ez nem zavar annak jó lehet és lehet hogy gyorsabb mint a vipers még ha ezt én nem is éreztem.
Most lehet kipróbálom a CM11-est. A kamera abban rendben van? a CM10.2-nél voltak vele gondok úgy emlékszem...
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24469 üzenetére
köszönjük!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24466 üzenetére
A szezso féle revelationt le lehet még valahonnan tölteni?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24436 üzenetére
Beszélj az előző tulajjal, hogy mit csinált a telón. Énis használtan vettem S-offolva és függetlenítve, az nem ROM függő. Egyébként a Vipers teljesen jó nekem, az akkuidő kicsit kevés, de valszeg inkább az én akkum öreg már. De mások ezt jobban tudják, nekem még csak ez, a gyári, meg a CM10.2es volt fent ami szintén elég jó volt.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24431 üzenetére
semmigond, énis benéztem már pár dolgot, mehet a romolgatás
@kaciokos: Igen htc devvel nyitottam, most vipers 4.1.3 van fent. Ha bekapcsolod a smartflasht akkor elvileg így is fel lehet tenni bármilyen romot. meg ahogy mástól olvasom kernelt is(bár még nem probáltam) de így egyenértékű az S-offal -
PTomi92
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24426 üzenetére
Ott írja a 2. sorban, h SHIP S-OFF
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24422 üzenetére
randras linkelt egy képet, ott írja a 2. sorban, hogy S-OFF. Nézd meg h a tiéd mit ír!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Katatonia666 #24420 üzenetére
Ha S-OFF akkor miért akarod S-OFFolni?
Más: Tudom hogy volt már párszor téma, de mostmár tényleg tarthatatlan és kell egy anker akksi
Van valahol valami aktuális akció ahol érdemes lenne venni? Én ezt találtam, de sosem Ebayeztem még, ha lenne valami magyar bolt, onnan szivesebben vennék. Az akksira rá van írva h mikori gyártású?(Nem szeretném, ha egy pár éveset sóznának rám)
http://www.ebay.com/itm/Anker-Battery-1900mAh-HTC-Sensation-XE-Amaze-4G-EVO-3D-MyTouch-4G-Slide-intl-/140705874383?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item20c2b941cf -
PTomi92
aktív tag
válasz
silver-pda #24400 üzenetére
küldtem p.ü-t
-
PTomi92
aktív tag
válasz
DoLIn1991 #24398 üzenetére
https://sites.google.com/site/sensationtudastar/s-off-1-27
Más: Tudom hogy volt már párszor téma, de mostmár tényleg tarthatatlan és kell egy anker akksi
Van valahol valami aktuális akció ahol érdemes lenne venni? Én ezt találtam, de sosem Ebayeztem még, ha lenne valami magyar bolt, onnan szivesebben vennék. Az akksira rá van írva h mikori gyártású?(Nem szeretném, ha egy pár éveset sóznának rám)
http://www.ebay.com/itm/Anker-Battery-1900mAh-HTC-Sensation-XE-Amaze-4G-EVO-3D-MyTouch-4G-Slide-intl-/140705874383?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item20c2b941cf -
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24209 üzenetére
szerencsére nincs...Nekem olyan érdekes jelenségek voltak, hogy párszor kilépett random akármilyen alkalmazásból mintha a vissza gombot megnyomtam volna...de egy jó ideje ezt se tapasztalom szerencsére..
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok
Cpu vezérlésen érdemes változtatni? Most Ondemand-on van, kinek mi a tapasztalata? Vipers3.1.4es Rom van fent -
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #24097 üzenetére
És ezt a blinkfieldet nem lehet kikapcsolni?
Annyira engem sem izgat ez -
-
PTomi92
aktív tag
válasz
hülyegyerek #23739 üzenetére
van JB-s sense is
én meg is vagyok vele elégedve (vipers3.1.2)
-
PTomi92
aktív tag
válasz
nimfas #23704 üzenetére
Én részben ugyanilyen problémával vittem szervízbe nemrég a telót. A htc tudástáros leírás még aktuális!
Egyébként nekem is ez volt, hogy néha töltött néha nem, de kipróbáltam másik USB kábellel, és azzal teljesen jól töltötte, szóval sztem első körben inkább az USB kábelt cseréld le. Ha már szóba került, mit kell figyelni USB kábel vásárlásnál? Mert én az autós töltős kábellel próbáltam, de azzal lassabban töltött, és ha gépre dugtam csak tölteni akarta, nem tudtam pen drive-ként használni a telót. Arra gondoltam, hogy valahogy 'gyengébb' lehet az autós USB kábel. Van ilyen? -
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23629 üzenetére
hmm nekem a többi nem, de a file explorer már párszor leállt. De sztem ha zavaró tegyél fel másikat
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23623 üzenetére
hát nekem 3.1.2-n úgy van h venom hub-ról letöltöttem és a venom tweaks-nél átállítottam. Ott vissza is lehet állítani
Gyorsabb a sense 5tel a teló? Több RAM marad? Én a vipers3.1.2-vel meg vagyok elégedve, semmi bug, semmi hiba, csak az akkuidő kevesebb mint eddig volt..:\
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #23505 üzenetére
Jah értem, csak a tudástáron azt olvastam h gyári szoftver rootolásához kell S-off. Félreértettem
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23501 üzenetére
nekem is hasonló volt, de sikerült, kiváncsi leszek nekem beválik e a 3.1.2...
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23498 üzenetére
Eddig úgy volt, hogy nem muszáj S-offolni, elég ha unlockolom a bootloadert és fel tudok tenni Romokat. Most akkor mégse?
Egy linket tudsz adni, hogy te honnan szedted le a recoveryd?
-
PTomi92
aktív tag
Letöltöttem a recovery updatert, de azt írja, hogy csak rootolt telón használható..Mit kellene csinálnom?
-
PTomi92
aktív tag
Nekem 1.0.0.3 RC3 a htc tudástár honlapjáról szedtem. Kéne valami újabbat keresni?
-
PTomi92
aktív tag
Unlockoltam a bootloadert, feltettem a 4ext recovery-t viszont a tools menüben én nem látok olyan pontot h engedélyezze a smartflash-t amit írtatok...ilyenkor mivan?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #23475 üzenetére
+1 a playerpro-nak. És tud olyat, hogy ha a zsebedbe van a teló akkor megnyomod a bekapcsoló gombot és után a hangerő gombokkal tudsz számot váltani. Nekem egy gyári rom alatt nem sikerült a többivel, persze van amelyik rom ezt alapbol tudja..
-
PTomi92
aktív tag
válasz
Krisztián156 #23466 üzenetére
Köszi választ! Ma nekiugrok vmikor
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #23464 üzenetére
Ahaa, értem, tisztul a kép, szóval vagy s-off, vagy bootloader nyitás.
Ez a kérdésem viszont még nem tiszta:
Szóval ha S-offolom a telót, majd megcsinálom a htc tudástár, rom-telepítés-->4ext menüben írtakat, akkor fent lesz az új rom?kernelt nem kell felrakni? -
PTomi92
aktív tag
További kérdések merültek fel bennem. Kell-e egyáltalán S-offolni, hogy ezeket a ROMokat felrakjam?youtubeon van egy video ahol S-on-ra rak fel egy vipers romot. Vagy van amelyik rom csak S-offra megy fel?
Valamint kell e unlockolni a bootloadert? Ha igen, hogyan? -
PTomi92
aktív tag
Amikor megvettem a telót CM10es rom volt rajta ami sense nélküli JB-s és sokkal gyorsabb volt, emlékszem 200mega szabad RAM volt a telón általában. Akkor a sense lassítja le ennyire? Amúgy a HBOOT 1.27es, asszem elkezdek ismerkedni a drótos megoldással...Hogy téglásíthatom a telót, vagyis mire figyeljek mit csináljak/mit ne csináljak?
@szezso15: Te melyik JB-s senses romot használod?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, szeretnék egy másik romot felrakni a gyári helyett, mert ez elképesztően lassú tud lenni. Kérdésem, hogy van-e már sense 5ös rom sensationre? Ha nincs, akkor a sense 4+osok közül van már stabil JB-s rom? Nemrég még a kamera nem működött rajtuk meg ilyesmi, mostmár hibátlanok?
-
PTomi92
aktív tag
Köszi a válaszokat, megpróbálom megtisztítani, bár ugy tudom ez akkor segít, ha a wifi vagy antenna rosszul veszi a jelet. Nov2.ig garis még, sztem emiatt akkor nem viszem vissza, valszeg úgyis visszaküldenék, hogy semmi baja..
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #23256 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a többieknek is, meg lesz rendelve
Más: Egy ideje olyat csinál a telóm, hogy ha fel akarom oldani, és megnyomom a bekapcsoló gombot, van hogy nem reagál rá, illetve csak az alsó gombok világítása kapcsol be, ha ilyenkor még1x megnyomom akkor felvillan, majd el is alszik. Ez szoftveres gond lehet?(gyári rom) Ha igen akkor nem izgat, viszont a garim lassan lejár, így akkor még elvinném ha nem az
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Új akksi kéne a sensationbe. Ahogy itt olvastam 1900as ankert érdemes venni. Hol lehet jó áron kapni ezeket? (ebayen nem szoktam vásárolni, és amit ott találtam, azt magyarországra nem is szállítják) -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #22923 üzenetére
Szóval S-onnal bonyolult feltenni romokat? Mert ahogy nézem nekem a drótos módszerrel kéne S-offolnom a telót, ami nem tűnik egyszerűnek..:S
-
PTomi92
aktív tag
válasz
kisgergely80 #22921 üzenetére
És ugyanazokat a romokat lehet feltenni mint S-offra?Megéri visszacsinálni S-offra?
-
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő kérdésem lenne. elvittem gariztatni a sensation-t, emiatt S-onra visszacsináltam nemrég. A gyári romot viszont nem sikerült megszeretnem, nagyon lassú (eddig CM10es volt). S-onra fel lehet rakni valami custom romot, vagy mindenképp S-offolni kell? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, valaki aki ért hozzá, tudna segíteni, h mik is ezek az alkatrészek amit cseréltek?
USB, és jack csatlakozó hibával vittem el, ugy néztem sikerült megoldani a problémát, bár látszatra a csatlakozók a réginek tünnek, ugyanolyan poros stb. Szóval kiváncsiságból érdekelne!
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-08/23/220732_vi2dbu5wvzm4zjop_imag0001.jpg -
PTomi92
aktív tag
Szervízzel kapcsolatban nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. Aug 5.én adtam le a telót garanciális javításra a smartshopban, ma felhívtam őket, hogy hogyan áll, mondták h még nincs meg, érdeklődjek a htc magyarországnál. Felhivtam őket is, a rendszerük szerint a teló aug 9.én el lett hozva a szervízből megjavítva, azóta senki sem tudja, hogy hol van...
Persze cseretelefont nem kaptam -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok, ma elvittem a sensationt a smartshop üzletbe ahonnan küldik garanciális szervízbe a telót. T-mobilos garancia levelem van, viszont a teló a független. Az eladó azt mondta h ezt odairja a szervízlapra és lehet, hogy így bukom a garanciát. Van ebben valami? egyáltalán megnézik ott a szervízben majd?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22619 üzenetére
Sikerült, úgy hogy bootloader módban telepítettem a romot. Mostmár S-on nagynehezen..
Még egy utolsó hülye kérdés. Hova kell vinni garanciális szervízre helyileg? Telemax 2040 Budaörs, Kinizsi u. 2/B esetleg? ilyen címet találtam
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22617 üzenetére
Egy másik gépen sikerült működésre bírni az ADB-t. Viszont letöltötem a htc tudástár linkjéröl az összes európai RUU-t és mindegyiknél azt irta ki a telepitésnél - miután ellenőrizte a verziószámokat - hogy ismeretlen hiba, és szerezzem be a megfelelő RUU-t. Honnan tudom, hogy az én telefonomra melyik a jó? vagy mit csináltam rosszul?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22615 üzenetére
azt hol kell bekapcsolni? gondolom a developer optionsben kéne de nem találom
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22613 üzenetére
A telefon memóriakártyájára tudok rátenni fileokat, meg ilyesmi
-
PTomi92
aktív tag
válasz
enginev3.0 #22610 üzenetére
köszi. az elöző kérdésemben nem tudsz esetleg segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest