Új hozzászólás Aktív témák
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Gabe Grand #22243 üzenetére
Nekem ugyanez a hibája volt, amit szervizben sokadjára sem tudtak javítani. Kicsit kiakadtam a Trémobil szervizében, ott újra megnézték hogy előjön-e a hiba aztán az lett a vége hogy levásárolhattam az árát ott. 30k ráfizetéssel lett egy S3-mam
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21486 üzenetére
Ha pl. az akkumulátor döglik be? Vagy a telefon tápellátásával történik valami vagy a kijelzővel? Sok minden miatt nem kapcsolhat be az alaplaphibán kívül és amint megjavítják már ők is rájönnek a turpisságra.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
ben800 #21483 üzenetére
Ha vissza tudod állítani akkor nem fogják észrevenni de ha véletlenül valami olyan baja lesz hogy még visszaállítani sem tudod akkor nagy valószínűséggel ugrik a garancia. Általában 2 héten belül el szoktak vele készülni, sajnos elég sokszor tapasztaltam
Arra viszont ne számíts hogy a T majd leáll veled egyezkedni mert ez a gyakorlatban nem igazán így van -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #21475 üzenetére
Sikerült is nagynehezen, a lényeg röviden hogy 30k-t kellett fizetnem és meghosszabbítani az előfizetésre a hűséget, de mostmár s3-mal nyomom
A másik lehetőség az lett volna hogy megint várok 2-3 hetet és cserélik egy új sensationra. Választhattam volna másik telefont is de nem igazán bő a választék, az előfizetés egyébként is kell szóval most öröm és bódottá
Egyedül ami zavar az a fizikai home gomb, na meg hogy pont a JB előtt kellett megválni a telefontól
Ja és újra 2 év gari, a t-mobile szerviz örömére -
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. 2011. decemberében vettem egy HTC Sensationt a T-Mobilenál, már annyiszor volt szervizben hogy a garanciapapír is betelt de mégis problémák vannak vele. Már 2-szer vittem vissza amiatt hogy komolyabb használat során (pl játék) egyszercsak elkezdi nem èrzékelni az érintéseket. Ma hoztam haza újra és még mindig fennáll a probléma. Ilyen esetben lehet kérni a telefon cseréjét? Idáig mindig javítgattak rajta valamit, cseréltek alkatrészeket, de nem lett jobb. Mit tanácsoltok mit tegyek?
-
davidcsaba93
aktív tag
Ha majd valaki vesz abból az ,,akciós" akkuból a t-től írjon már be ide
Mert most éppen készlethiány van, feliratkoztam hogy értesítsenek de a ph-t sokkal gyakrabban nézem mint az e-mail címem..
-
davidcsaba93
aktív tag
Ezek szerint most már tényleg csak pár nap és jön a ViperS JB
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
randras_83 #21366 üzenetére
Vagy csak mindenki a JB-re vár
-
davidcsaba93
aktív tag
Nem egy hónap, csak két hét
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
randras_83 #21170 üzenetére
Egyszer nekem is sikerült a konyhában a járólapra, hirtelen azt hittem hogy szedhetem a darabjait de csak egy kis helyen jött le a festék
-
davidcsaba93
aktív tag
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
randras_83 #20438 üzenetére
Ezt a menüt hol találom vipers alatt?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20421 üzenetére
De biztos, sőt má ki is adták OTA
-
davidcsaba93
aktív tag
ViperS-ben tényleg nem lehet kikapcsolni a nyilakat a billentyűzeten landscape módban?
Sorry ha volt már le vagyok maradva. -
davidcsaba93
aktív tag
És azt lehet hogy egy régebbi GB RUUT telepítünk a telóra hogy esetleg később ne a dróttal keljen szutyakolni?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #20145 üzenetére
Próbálom én már mindennel de már úgy remeg a kezem az idegtől hogy alig találok bele a lukba
-
davidcsaba93
aktív tag
Wire trick-el S-OFF-olt telefont úgyanúgy kell visszaállítani mint egy régi 1.18-as hboot-tal rendelkezőt?
-
davidcsaba93
aktív tag
Ha már nem az e-care szervizeli a sensation-t akkor melyik cég?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #19750 üzenetére
Na igen az a fránya hangerögomb...Többek között az miatt van az enyém szervizben
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #19575 üzenetére
Én is küzdök ezzel és nem tudok rájönni hogy mi okozhatja ezt. Már mindent megpróbáltam de semmi eredmény
Egyszer már gariban kaptam másik aksit és azzal jó volt egy ideig de nem hiszem hogy 3-4 havonta cserélni kellene, lehetetlen -
davidcsaba93
aktív tag
Valakinek volt már olyan hogy 2g hálózaton mindig kikapcsol a telefon? Mobilnettel és nélküle is és most már kezd idegesítő lenni
-
davidcsaba93
aktív tag
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #18991 üzenetére
Én az előbb raktam fel az anthrax kernelt kíváncsiságból de első indulás után nem volt billentyűzet, vissza sem lehet állítani és csak a voice inputot lehet használni gépelésre
-
davidcsaba93
aktív tag
Én is néztem és találtam egy olyat amiről még nem is hallottam
Anthrax kernel, valaki használta már, tapasztalatok? -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
randras_83 #18927 üzenetére
Szerintem azzal ne töltse le senki. Nekem már lejött devhost-ról és gondoltam beállok seedelni a torrentet hogy meglegyen a napi jó cselekedet de elkezdte újra letölteni mert nem egyezik a fájl szóval azzal a torrentel nem ok valami.
-
davidcsaba93
aktív tag
Azt már próbáltam, sőt teljesen gyári rendszert is felraktam s-onnal meg mindennel mert azt hittem hardverhiba de nem. Gyári gb-vel küldi az sms-eket és minden egyéb probléma is megszűnt vele. Most az 1.3.0-ból átraktam az 1.3.5-be a message.apk-t, feltelepítettem a romot így és működik! Öröm és bódottá
-
davidcsaba93
aktív tag
Az miért van hogy gyári gb-ről tudok sms-t küldeni, vipers 1.3.5-ről meg nem? Az sms-ek pending státuszban vannak és nem küldődnek el... Ha valakinek volt hasonló segítsen már ki mert falnak megyek
-
davidcsaba93
aktív tag
Visszatettem egy gyári gb-t és minden gondom megoldódott. Nincs akár 40-50% akksinál kikapcsolás, végre tudok sms-t küldeni és hívni úgy hogy nem minden tizedik sikeres. Ha nem lenne ilyen gagyi le sem cserélném
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #18626 üzenetére
Közben olvasgatom a régi hsz-eim és egy régebbi fw-kell előtte. Azt honnan tudom letölteni? Az baj hogy már elfelejtettem hogy miket csináltam hogy jó legyen
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #18625 üzenetére
Igen ezt én is tudom de ha most ICS-ről szeretném visszatenni a gingert úgy hogy később újra fel lehessen nyitni a telefont akkor a RUU előtt nem kell még valamit csinálni?
-
davidcsaba93
aktív tag
Segítség!
Hogyan is kell visszaállítani a telefont teljesen gyári állapotba? Már olyan régen csináltam és elfelejtettem.
-
davidcsaba93
aktív tag
Vagy ha már régi az akksi és tudjátok nélkülözni a telefont 1-2 hétre be kell menni a szervizbe rinyálni egy kicsit hogy rettentő hamar lemerül és random kikapcsol ès kicserélik
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #18546 üzenetére
Reménykedtem de csak nem dzselibín
-
davidcsaba93
aktív tag
Az iphonehoz készült mikrofonos fülesek rendesen működnek a sensationnal is? Mondjuk a mikrofon része nem érdekes csak hogy a hang ne legyen torz, recsegős stb..
-
davidcsaba93
aktív tag
A telefonom nem tölt, sőt még merül is ha a töltőre van dugva és a ledje zölden és sárgán villog felváltva.
Mi lehet a baja? -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
enginev3.0 #18384 üzenetére
Ezt azt hiszem egyszer már belinkeltem de sebaj
Nekem is vannak ilyen leállások pontosan úgy ahogy ő is leírja és semmit sem sikerült ellene csinálni hanem egyszer csak magától megjavul az egész -
davidcsaba93
aktív tag
Valaki tud működő gyári htc billentyűzetet JB-re? Nagyon bejönnek az új romok de nagyon hozzászoktam a gyárihoz és elég sokat szoktam chat-elni meg ilyesmi, az alap JB meg elég gagyi..
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18111 üzenetére
Nekem is hasonlókat csinál, viper s, és lassan az őrületbe kerget..
-
davidcsaba93
aktív tag
Ilyenféle anomáliával találkozott már valaki?
-
davidcsaba93
aktív tag
Hali!
A gyári rom visszarakásában kellene egy kis segítség. Nem vagyok kezdő, már megcsináltam párszor de csak GB romokról. Ha most ICS ről szeretném visszaállítani a gyári GB romot valamit máshogy kell csinálnom? Sajnos megint gariztatás miatt kéne.. A supercidet is vissza kell állítani? (mert ugye ics előtt meg kellett csinálni) -
davidcsaba93
aktív tag
Mostantól kezdenek majd szállingózni az ics custom kernelek is, a htc nyilvánosságra hozta a kernel forráskódját
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #12479 üzenetére
Nekem a Tré valami kőkori nokiát adott cserèbe. Telefonálni lehetett vele ès elég volt hetente egyszer tölteni
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #12453 üzenetére
Azért nem semmi hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra elszállhat a telefon, drukkolok hogy ne kössenek beléd a gariztatásnál.
-
davidcsaba93
aktív tag
Az a 6 óra kijelzőhasználat nem semmi. Nekem nemigen megy 3-3.5 óránál többet egy töltéssel
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #12030 üzenetére
Így se megy
Próbáltam már az apn beállításokkal szórakozni de sehogy sem kapcsol be.
Ha gyors beállításokban vagy widgetből próbálom bekapcsolni a netet, ott úgy mutatja mintha menne, de a státuszbáron nem jelenik meg az internet ikonja és nem is működik a net.
Valakinek valami ötlete?
Más: Ha valakinek nincs adatcsomagja de bekapcsolja a "mobilhálózatot" akkor megjelenik a status bar-on az ikon? -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #12028 üzenetére
Mindjárt felrobban az agyam, felrakom inkább az új fw-t meg az IC 5.0-át.
Fingers crossed.. -
davidcsaba93
aktív tag
Valamiért még mindig nem megy a mobilnetem
Az apn beállítások jók, ez alapján van beállítva de csak nem megy. Kb fél órája lett aktiválva újra a mobilnetem (mozaik xs csomag).
Nincs valami ötletetek hogy mi lehet a baj? Egyébként IC 4.5.4 a rom. -
davidcsaba93
aktív tag
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11823 üzenetére
Szerintem tiszta szívás a gyári böngésző. Gyakran nem jelennek meg vele a képek, nem mennek a beágyazott videók meg nem jelennek meg a weboldalak csak akkor ha scrollozok benne párat (ph fórum is ilyen).
Volt egy ics build, már nem emlékszem melyik, abban még egy fasza kis menüt is elő lehetett hozni a bőngészőben ha a képernyő szélét érintetted meg. Nekem a GB-es böngésző sokkal jobban bejött, mondjuk akkor még arhd-t toltam de az mindegy -
davidcsaba93
aktív tag
-
davidcsaba93
aktív tag
Valaki próbálta már az új Endavour romot? Mik a tapasztalatok vele?
A vállalkozó szelleműek innen letölthetik.tag lettem jajdejó
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Something_ #11242 üzenetére
Ilyen nekem is van csak nekem egy olasz hegységi várost mutat ahol még soha sem jártam
-
davidcsaba93
aktív tag
Nekem sem megy a mobilnet, be sem kapcsol, nem jelenik meg a kis 2g/3g ikon sem. T és ic 4.5.2.
-
davidcsaba93
aktív tag
Nektek is furcsa cincogó, nyöszörgő hangot ad ki a töltő amikor teljesen feltöltődött a telefon? Normális ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest