Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Ha valaki még használja ezt a telefont, van egy PC-s dokkolóm hozzá (ilyen), ha szeretné, sörért/csokiért szívesen odaadom hétvégéig Debrecenben, aztán Bp.
-
htc07
addikt
válasz
randras_83 #25722 üzenetére
na, ez sem hülyeség.
-
htc07
addikt
válasz
steelsec #25718 üzenetére
lollipop cm-eket próbáltam pár hónapja, de nem tudtam telefonálni vele.
most szívok a telefonnal, először a kijelzőt törtem össze (megint), kicseréltem (ebay-es kijelző+plexi kombó de elég gyenge minőség), nem működött a mikrofon. Ma jött meg a csereszalag kínából, de ezzel se működik.
szóval szerintem ideje nyugdíjazni a kicsit, szerintem veszek egy használt m7-et, ha találok jó áron olyat, aminek nem lilul a kamerája.
a szenzi meg jó lesz netrádiónak, úgy is van hozzá asztali dokkolóm. megszolgált, ~3,5 éve nyúzom.
esetleg ha tudtok javasolni neki valami felhasználási módot (gps-en kívül), kíváncsian hallgatom.
-
htc07
addikt
szerintem is hajítsad ki a
kukábalegközelebbi gyűjtőponton, mert ha az elpukkan sokszor viszi a telefont is (jobb esetben csak azt). -
htc07
addikt
válasz
zsoltikj1976 #25587 üzenetére
Szia!
Szerintem tuti, hogy szoftverhiba, újra kellene húzni vagy frissíteni. Ha gyáriszűz a telefonod és van egy szabad délutánod, javaslom, hogy próbálj ki egy-két főzött romot, új életre kelti a telót (rengeteg hasznos funkció, hibajavítás stb.)
A legjobb romok a cyanogen (stock android-szerű kinézet), vagy a sense alapú ViperS.
-
htc07
addikt
válasz
Kicsicsucsu #25578 üzenetére
vidd be egy olyan gsm-be, ahol foglalkoznak vele és nem csak az újat nyomják az orrod alá.
-
htc07
addikt
válasz
Kicsicsucsu #25576 üzenetére
Volt benne cserélve az érintő?
-
htc07
addikt
válasz
mikesgabor #25571 üzenetére
-
htc07
addikt
na beadtam a derekam a cm-nek, feldobtam a carbonromot
viszont se OTG nincs benne (nem ad neki áramot), se FM rádió, és ez a kettő nekem szükséges lenne.
Tudtok olyan CM romot, amely tartalmazza a fenti két funkciót?
-
htc07
addikt
én még nem szántam rá magam a cm-re, pedig néha hosszú másodperceket kell várni a swiftkeyre mostanában.
-
htc07
addikt
válasz
mikesgabor #25502 üzenetére
Szia!
A Sense a HTC launchere, és alapból benne van.
Rootolni nem nehéz, asszem a HTC oldalán lehet bootloadert nyitni, és utána egy recoveryt feltolni.
Én szeretem ezt a telót, de a gyári rom tele van gyerekbetegségekkel, amiket remekül áthidaltak lelkes fejlesztők. (a legutóbbi ViperS ROM-ban pl. a HTC One-ból lett a BlinkFeed áthozva, de pl. slowmotion videófelvétel is van benne).
A legutolsó gyári ROM ICS, a ViperS jelenleg 4.1.2.
Hardveresen annyi szériahibája van, hogy a kijelző hajlamos porosodni, erre érdemes figyelni vásárlás előtt.
-
-
htc07
addikt
Na megjött az Anker.. Hát ez csodálatos
Egész nap nyúztam és még mindig 60% felett van, a régi akku már délben lemerült volna..
-
htc07
addikt
válasz
smashup01 #25328 üzenetére
Nekem a régi akkummal szokott ilyet csinálni, amit backupnak tartok magamnál ha hosszúra nyúlna az éjszaka
. Szerintem nálad is az lesz a gond, főleg ha két éves benne az akku is.
Nekem durván 2,5 éve van meg, de már a második gyári akkut használom el benne mostanában, nemsoká veszem az ankert bele.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
kisgergely80 #25241 üzenetére
-
htc07
addikt
Fejlesztői lehetőségekben kapcsold be a mutató helyének mutatását, ez kereszteket rajzol majd oda, ahol megérinted a telefont. Ha több ujjal érsz hozzá egyszerre, akkor több keresztet kellene látnod. Ha nem így van, akkor digitizerrel lesz gond, el lehet játszani a szabványlépéseket (hátlapi csatlakozó stb). Ha látod az összes keresztet, akkor szoftveresen lesz valami gond, gyorsítótár ürítés stb. talán segít.
-
htc07
addikt
válasz
kirkri #25220 üzenetére
Valószínűleg azért nem működik az unlock, mert volt szervízben a telefon, és alaplapcserés.
A kábeles trükk valamiért felszívódott az internet bugyraiban, sehol nem lehet megtalálni működő windowsos verziót, pedig én még azzal S-OFF-oltam.
[link] ezzel talán sikerül bootloadert nyitni, de még ott az S-OFF, amihez kellene a kábeltrükk, amit nem tudok most neked belinkelni, de hirtelen a google dobott egy ilyet: [link], hátha segít.
-
htc07
addikt
válasz
silver-pda #25177 üzenetére
próbáld meg adb -vel felkelteni gépről.
-
htc07
addikt
válasz
smashup01 #25057 üzenetére
olyat tudsz esetleg, hogy kikapcsolod a lezárási képernyőt, és ha megnyomod a zár gombot, egyből felhozza azt, ami legutóbb nyitva volt. Egyébként ez kernel-szintű dolog, tehát ilyen programot nem hiszem, hogy találni fogsz.
Talán még valami sweep2wake-szerűségnek hasznát vehetnéd.
És természetesen mindannyian elítéljük a tisztességtelenséget
-
htc07
addikt
válasz
honda130 #24921 üzenetére
a program címsorán gomb, tulajdonságok, és ott van valahol, hogy gyorsszerkesztés mód, vagy valami ilyesmi, és aztán úgy ha kijelölted ami kell, akor jobb katt
A bootloader nyitás és az S-OFF teljesen nem ugyanaz.
Ha nyitod a bootloadert, akkor a legfelső sorba lesz írva, hogy unlocked, a bootloaderben (vagy nem tudom mit ír ez a juobalubear progi, de ezt kéne neki). Gyakorlatilag az már siker.
+kép
első sorban lila alapon a bootloader állapotát írja, második sorban az S-ON/OFF-ot. -
htc07
addikt
válasz
randras_83 #24775 üzenetére
Erre azért nem esküdnék meg, mert én két akkuval nyomom szimultán váltogatva (az egyik kb. 2,5 éves, a másikat durván egy éve vettem, mindkettő gyári), és nem szoktam naponta töltögetni őket, úgyhogy vagy gyári hibásak az akkuk, vagy más a gond. Amúgy más romokkal nálam nem jelentkezett a jelenség.
-
htc07
addikt
-
htc07
addikt
válasz
Atis707 #24749 üzenetére
Az előfordulhat, hogy egy kicsit elengedi a ragasztó a plexit, és nyöszörög (nekem jobb volt felül ilyen pl.)
IMEI-t ki tudod olvastatni adb-vel, a neten vannak oldalak ahol ellenőrizni tudod, hogy ki a gyártó (+akku alatt is szokott lenni matrica, ha nem volt cserélve a középkeret)
A Sensationökben (sima,XE,4G) ugyanaz a processzor van (sőt, az One S villec2-ben is), és míg a sima Sensation 1,2 GHz-n jött ki, az XE 1,5-ön, a C2 pedig 1,7-en, látható, hogy csak szoftveresen vannak lebutítva, és simán elzümmögnek 1,7 GHz-n is. Egy időben én is 1,7-en járattam, de nagyon gyilkolta az akkut, 1,5-ön most tökéletesen elvagyok, a simával.
A beats fülesről pedig bővebb véleményt mondanak neked a fülhallgatós topikban
csak egy marketingfogás.
Egyébként ha tökéletesen működik, akkor nincs gond.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24670 üzenetére
Nekem megjött azonnal még 3 napja.
-
htc07
addikt
válasz
Krisztián156 #24665 üzenetére
Nekem újraindul ugyanúgy
mondjuk csak az 5-6. fotó után.
-
htc07
addikt
Az új ViperS nekem nagyon adja,
érdemes kipróbálni
-
htc07
addikt
válasz
kaciokos #24628 üzenetére
Igen, a TB-hez kell root. A WiFi jelszavakat stb. ha jól tudom a google felhőbe menti, de nem vagyok biztos benne. Szerintem a sense5 dropboxba kiment mindent, szoktam látni gépen hogy dobálja felfele a milliókarakter hosszú nevű fájlokat. S-OFF kelleni fog, különben bootloop lesz a vége (vagy 4ext recovery smartflash-el kell telepíteni). Ezt nem próbáltam még, nem is emlékszek már azokra az időkre..
-
htc07
addikt
válasz
kaciokos #24622 üzenetére
Árban ugyanott van a kettő (leszámítva a szállítást, de nem hiszem hogy sokkal drágább lenne küldeményként angliából mint itthonról, és maximum +1 nap). Én az ankerre szavaznék, igaz nekem két gyári natúr akkum van (még akkoriban vettem a másodikat, amikor le volt akciózva a T-nél). A gyárival sincsen semmi gond igazából.
-
htc07
addikt
válasz
cyber86 #24618 üzenetére
Amazonon viszonylag olcsó, 12 font + szállítás.
-
htc07
addikt
válasz
Sasal1ty #24595 üzenetére
A jack dolognak teljesen más a baja, rosszul földeli a hátlap a csatlakoztatott fülhallgatót, linkeltem régebben a fusi megoldását.
Talán újra kellene konfigurálni a digitizert, nekem akkor voltak ilyen gondjaim (fantomérintések, és beragadt pár helyen is néha, mintha ott tartanám az ujjam), amikor új plexit raktam bele, és nem egyezett a régivel, talán ez megoldja.
+1 tipp: hátlap nélkül is csinálja?
-
htc07
addikt
Akkus hordozható töltő?
ebayen nem olyan drágák már manapság, de jól tudnak jönni
Nekem meg mindig ott van a régi akkum a tárcámban, ha váratlan pillanatban lemerülnék, akkor is egy pillanatba kerül kicserélni az akkut, és minden megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest