- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #25738 üzenetére
Az 1+2, nekem annyira nem meggyozo, illetve nem hozott lazba.
Varom az uj N5-t, de ha valami nem teccen rajta, akkor sem esek ketsegbe, mert jo ez az N5 meg mindig!
Asszonynak mondtam, hogy ha kijon az uj kap o is egy uj telot (neki is N5 van, csak feher). Erre visszakerdezett, minek, mert jo a mostani. Es tenyleg! -
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #25736 üzenetére
Ezt majdnem en is irhattam volna, bar nekem az N4 kimaradt.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
randras_83 #25732 üzenetére
Jogos, én csak HTC fronton néztem (egyelőre)
-
htc07
addikt
válasz
randras_83 #25722 üzenetére
na, ez sem hülyeség.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
randras_83 #25716 üzenetére
Köszi a recoveryt és a rootot megcsináltam egy programmal, már csak valami normális rom kellene
Nem kell hogy sense legyen, a lényeg sokáig bírja az akku
Segitséget előre is köszönöm.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
randras_83 #25714 üzenetére
Köszönöm a segitséget, bár levan írva mit hogyan kellene flashelni de letölteni már nem lehet a mellékleteket. Régi készülék és szinte a romokon kívül már semmi sincs hozzá, bezzeg az xperia rayemhez mindent megtalálok ami kell.
-
szaki1
tag
válasz
randras_83 #25671 üzenetére
Persze, szó nélkül.
Köszi a linket.BÚÉK MIndenkinek és Neked külön is a segítségért.
-
szaki1
tag
válasz
randras_83 #25667 üzenetére
Visszavittem, sajnos nincs másik.
Tudnál ajánlani 1-2 boltot, ahol vehetnék egyet. Köszi. -
szaki1
tag
válasz
randras_83 #25665 üzenetére
Köszi a válaszod. Rajta hagytam 3 órát, de se kép se hang, így mehet a levesbe.
-
mikesgabor
aktív tag
válasz
randras_83 #25643 üzenetére
Mert tetszik.
Különben is mit tudsz még ajánlani amiben 2 magos proci van kb 1Gb rammal és piszok jó camerával? -
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #25643 üzenetére
Dettó, amennyiért el lehet, annyiért én sem adom el, inkább megtartottam tartalék telefonnak, ha az utóddal történne valami.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
randras_83 #25630 üzenetére
Igen. Be van kapcsolva. Más típusú telefonon már sikeresen hajtottam végre ezt a műveletet, de ennél egyszerűen nem sikerül. Lehet megpróbálom a linuxot, mert azt live-ba eltudom indítani.
Köszönöm
-
mufi
senior tag
válasz
randras_83 #25606 üzenetére
Az a lényeg, hogy bezony most látom, hogy az Android Revoolution nem a legjobb..igen, tök STOCK kinézet meg minden, meg tuning kernel, de akkor is, a Sense 3.6 néha néha belaggol, ráadásul nem vagyok megelégedve a rendereléssel, egy picit bizony elmosódnak a betűk amikor lapozok a homescreenek között...
Ez a viper rom, a sense6-al valami bődületes smooth de én nem vagyok el a sense6 környezettel és most kicsit be is szartam hogy ha egyszer lesz pénzem telefonra akkor bezony a htc-vel beszopom, mert anno a sense 3.6 nagyon a szivemhez nőtt.SlimCat abban nyilván már nincs sense...inspirationt nem hasnzáltam.
más: a viper romok úgy nézem nem engedik 360p fölé a jutub videókat szal nem a te gépeddel van baj...
-
mufi
senior tag
válasz
randras_83 #25601 üzenetére
Te amúgy milyen rom-ot használsz?
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #25591 üzenetére
Ó, mester saját avatár? Kafa.
-
Soulles
aktív tag
válasz
randras_83 #25574 üzenetére
Köszönöm!
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #25487 üzenetére
Tudom, mert én is úgy tolom.
Csak gondoltam mivel új tulaj, hátha csak nem ellenőrizte...
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #25474 üzenetére
Bocs, Mester, rosszul emlékeztem, már régen volt.
-
dannyl
addikt
válasz
randras_83 #25467 üzenetére
Ennyi? Hát bakker...
Ne tudd meg mit görcsöltem össze, hogy ennyire nem lehetek nyomorult, hogy "egy USB driver kifog rajtam". És akkor azt mondod, hogy azzal menni fog? Esetleg ha virtuális win7-et rakok fel VirtuaBox-szal? Mert nem igazán van a közelemben más win. Esetleg egy XP-s régi ganyé, de az szerintem még küzdősebb...
-
dannyl
addikt
válasz
randras_83 #25465 üzenetére
Win 8.1 64bit (kipróbáltam a laptopommal is, de "sajnos" azon is ez a win van.)
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #25443 üzenetére
mit szoktak használni a kevés ram miatt? főleg játék miatt kérdezem, mert eléggé be tud akadni amikor elfogy a ram viszont most kijött valami új kernel amit tesztelek.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #25443 üzenetére
revelation kevesebbet eszik mint a vipers 5.2.1?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25437 üzenetére
Próbáltam ezt is. A HTC tudástárban nem találtam infót arról hogy kell e zárni a bootloadert. Délután megpróbálom úgy, ha nem megy akkor hagyom. Szerintem az a gond, hogy tavaly amikor S-offról visszacsináltam a telót akkor a legújabbat raktam fel, és ezért ezt nem lehet frissíteni, csak ha megint S-offra csinálnám..:\
Ha újra nyitni szeretném a bootloadert akkor emlékeznem kéne a kódra amit a HTC küldött akkor, vagy újra el tudom küldetni magamnak? -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25434 üzenetére
HTC_032
Lehet, hogy vissza kéne zárnom a bootloadert? -
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #25420 üzenetére
Nekem C64-em nem volt... (haveroknak persze az volt....) hanem Enterprise 128 [link]... beépített Joy... magnó és kis bütyköléssel pc-s nagy floppy is csatlakoztatható volt hozzá, de a fej állítás a magnón ismerős
Régi szép idők mikor postán rendeltem a kalóz másolt játékokat
-
smashup01
csendes tag
válasz
randras_83 #25422 üzenetére
aha most próbáltam, be volt pipálva, de list of devices attached-et írta ki. Mikor letöröltem mindent az sd kártyáról és a telefonról is akkor be se tudtam ugye pipálni azt hogy usb keresést, akkor is azt írta ki hogy list of d. a.
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #25415 üzenetére
Dos korszak... hát igen, sokan a szívükhöz kapnak, ha bejön egy szöveges ablak...
Bezzeg régen.... autoexec.bat szerkesztés és config.sys mahinálás a minél több memória elérése miatt ... te jó ég de rég volt
)))
Más:
Én egy THL W8S telefonnal szívok, kicserélték a szervízben a digitizert és az LCD-t (sikeresen levertem asszony telefonját...) de a szerelő azt mondja, hogy minden szép és jó, de a digitizert újra kell kalibrálni.
Találkozott már valaki ilyen problémával? Ezt programmal kell, vagy mi a fene, google-ban nem nagyon találtam rá utalást. :S
Bocs az OFF-ért -
smashup01
csendes tag
válasz
randras_83 #25415 üzenetére
köszi a megerősítést
viszont lenne még egy elég nagy problémám....
mikor túl jutottam a fentebb megbeszélteken, nagy erőkkel probáltam romot feltenni. nem sikerült.. abortedot írt ki,egyezett az md5 is, nem tudtam mi tévő legyek. fogtam és mindent letöröltem az sd kártyámról a gépen.
utána recoverybe megpróbáltam feltelepíteni a cm-11-20140424-UNOFFICIAL-pyramid.zip ROM-ot, töltött sokat, de a végén kiírta h sikerült. Megörültemegyből rebootoltam a telom, utána jött a fekete leves, nem bootol be, megjelent a HTC felirat mögötte fehér a képenyő és ez az állípot már egy jó ideje tart....
mi a fészkes fenét csináltam rosszul, mi lehet a baj?
(a recoveryt ugy inditottam el, hogy nem volt összekötve a géppemmel, a ROM zip fájlt az sd kártya telefonból kivétele gépbe bedugása és formázása után másoltam át)(és most nem reagál semmire, nem tom kikapcsolni se, csak ha az aksit kiszedem....)
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25402 üzenetére
Értem, köszi a segítséget. Lehet inkább feladom és kidobjuk ezt a telót...kár érte..
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25399 üzenetére
És van más módszer is esetleg?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25394 üzenetére
Nemtudtam h emulátor e v ilyesmi...ennyire bonyolult? hol kezdjem el ha nem egy működésképtelen telon?
Valaki vállal ilyen javítást? Mennyire biztos ez a módszer egyébként? -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25386 üzenetére
köszi a segítséget!
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #25384 üzenetére
Szerencsére nem az enyém, hanem egy ismerősömé. Elvileg semmit nem csinált rajta, egyszercsak bejött 'valami képernyő' aztán többet nem indult. A másik akksit megpróbáljuk. Esetleg ADB kapcsolaton keresztül lehet valamit csinálni?
-
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #25380 üzenetére
Ok, köszönöm szépen, mert igazából nincs kedvem vele szórakozni, ugyanis el akarom adni az alaplapot, csak gondolom, jobb a vevőnek, ha tud magyarul...
-
evko
aktív tag
válasz
randras_83 #25378 üzenetére
És most hogyan toljam fel rá?
Egy Xe magyart pl.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #25346 üzenetére
Köszi, telefonról a legújabb jött csak le..
Bízom benne, az se lesz rosszabb.szerk: mert egészen rosszat találtam, itt a frankó Franco
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #25343 üzenetére
Szia!
Te a franco melyik verzsönt használod, r53, vagy r54?szerk: bocsi, nem egészen 100-as volt a topic választásom
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #25343 üzenetére
Kösz
-
smashup01
csendes tag
válasz
randras_83 #25334 üzenetére
a bolt nevét nem igazán írnám még le. Az okból hogy ha elküldöm vissza hozzájuk hogy csinálják meg, nehogy ez miatt valami hátrány érjen engem, hogy itt meg leírom a nevüket (esetleg privátban). Azt nem tudom mennyire sufni bolt, csak azt látom hogy jelenleg is kereskedik telefonokkal az argepen megtalálhatók és általában az első oldalon van a bolt ha ár szerint sorba rendezem. Írtátok hogy lehet csak az aksival van a baj, meg hogy az anker aksi elég jó. Ezen agyalok most, hogy megéri e a rizikót hogy elküldöm postán, gari papírral együtt és kitudja lehet többet nem látom a telomat :\ vagy veszek egy aksit felrakok +rá egy főzött romot azt probléma megoldva.
+ a srác aki felhívott azt mondta h már nincs is HTC márka szervíz Mo-on,hanem csak Lengyelországban és ha oda kerülne a telo akkor kb 3 hét mire visszakerülne, ezért is mondta hogy ők megnéznék ha már ezt írták vissza a htc-től. -
nimfas
addikt
válasz
Én is 2 év garival vettem.... volt is gariban... 2x is... és nem 1 éven belül.
-
kaciokos
őstag
válasz
Hivatalos forgalmazóknál (pl. Speedshop) mindenhol 2 év gyári volt, de gyanítom, ő sufni GSM-ben vette, ha volt olyan opció is, hogy csak bolti garival adják...
-
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #25302 üzenetére
Tudom, hogy emailbe jött meg a file, csak az emailt és a filet is már letöröltem
A radio szoftverét csak akkor tudnám frissíteni ha S-off lennék?
Mert ezt az egész RUU telepítés azért kell mert nem működik a GPS -
Krisztian156
csendes tag
válasz
randras_83 #25300 üzenetére
Ha èn visszazárom akkor az relocked lessz?
Azt újra ki lehet nyitni a htcdev en? Mert már nincs meg a règi unlock file -
Ace owner
addikt
válasz
randras_83 #25268 üzenetére
Fagyalllo tudtommal utalja a htc-t mert nehez szerelni
-
-HTC-
tag
válasz
randras_83 #25264 üzenetére
Tudsz valakit a javításban tudna segíteni?
-
-HTC-
tag
válasz
randras_83 #25262 üzenetére
Sajnos a töltést sem jelzi.
-
Ace owner
addikt
válasz
randras_83 #25218 üzenetére
Sima talk5. De nem Jön Össze a.it akarok mert nem jelentkeztek meg senseiert..
-
silver-pda
aktív tag
válasz
randras_83 #25174 üzenetére
Vagy csak a bekapcs gomb rossz. De nem tom.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #25157 üzenetére
Sry a belevauért, de nekem egy olyasmi akkum volt, amit utánam dobtak a Sennyvel, hogy itt ez az utángyártott sz..r, legfeljebb, ha megtámad egy kutya, lesz mivel megdobni..
Nos, az az utángyártott, felirat nélküli akku jobban bírta, mint a gyári (állítólag) új akkuPersze gondolom, ez egy egyedi eset volt, és mondom, fehér volt, egy nyamvadt betű nem volt rajta, hogy reklámoznám, és rohanhatnátok venni..
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
randras_83 #25048 üzenetére
óhh akkor rosszul tudtam köszönöm a javítást
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24986 üzenetére
El, igen... 4.1.2-ről átléptem 4.4.2-re
De kb annyi idő volt megjavítani a belakott rendszert, amíg a gugli megtalálta, amit kerestem..
És nem buktam sem adatot, sem a rom nem sínylette megMondhatni, kis rutin volt
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24964 üzenetére
Értem. Nagyon köszönöm mégegyszer. Nem volt könnyű, de bárcsak már első alkalommal is a megfelelő Controlbar exe progim lett volna.
Hála neked és nem szeretném kifelejteni a többi segítő szót sem amit mástól is kaptam, egy ..vagyis két lépéssel előbbre jutottam. Rengeteget tanultam tőletek. Hihetetlen hogy egyáltalán neki mertem veletek állni és ebben a mondatban nem a "veletek" a kulcsszó.
Most kicsit fújok, mert holnap egész nap dolgozom, és utána valamikor ki is szeretném rootolni a cuccot. Ha nem probléma, kicsit ebben is támaszkodnék rátok.Sziasztok!
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24962 üzenetére
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
S-off a készülékem. Ezzel már működött, mindent úgy írt ki ahogy kell. Már amennyire tudtam követni.
Egyetlen egy dolog van máshogy. Butloaderbe bekapcsolva a telefont, a felső sorban nem Locked, vagy unlocked van kiírva, hanem az hogy -JuopunutBear-. Ezt nem lehet valahogy eltüntetni? -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24957 üzenetére
Szerintem nekem teljesen más dolgokat ír ki. Az időzítés.. Az az igazság, hogy azon a videón, ami a blogodban van, megjelenik egy zöld kis ikon. a JuopunutBear S-OFF ikonja és közben a progik is utalnak rá a szövegben, amik szaladnak. Mivel én ezt képtelen vagyok letölteni, szerintem hiányolja. Megpróbáltam az időzítést, mikor azokat az egyforma sorokat kiírkálja. Egy honlapra irányít az instrukciókért, vagy mi. .io a vége. Igen, szépen érzékeli hogy kétszer megérintettem a dróttal amit kell, de végül továbbra sem ugyanazokat írja ki amiket kell, mert failed S-off a vége.
Szerintem ha meglenne az a JuopunutBear S-Off akkor menne szépen. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24951 üzenetére
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24951 üzenetére
Most, ebben a percben csinálom meg amit írtál. Végül hazajöttünk ebédelni, mert sem boltba nem tudtunk menni a főtér mellett, sem pedig fagyizni a gyerekekkel. Három fagyizóból 4 zárva volt. Ilyet! Megált az élet Szombathelyen...Vagy csak nem indult még be.
Temproot remove-re gondoltál szerintem. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24949 üzenetére
Semmi probléma részemről. Remélem te sem neheztelsz rám. A legelső az volt, amit kipróbáltam, amit a te blogodban olvastam. Azt mondod hogy amikor a képen szereplő dolgokat kiírja, akkor kellene a temprootot elindítani?
Sajnos tudom hogy látszólag egy helyben toporgok, de próbálom magam átrágni.
Az a baj, hogy mindig kell valami másra is figyelnem és félbe kell hagynom mindig a beszélgetést is, meg mindent. Egyik nap dolgozom, másik nap el kell mennem valahova. Most készülnöm kell mert magyek a városba a családdal. Este felé nekifutok újra, talán sikerül. -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24931 üzenetére
Erre a Hsz-edre gondolsz? Igen, olvasom. Tehát akkor valamennyire jól mondtam, ha jól értem a hsz-ed. De ahogy értem, legjobb volna, ha kinyithatnánk az S-offot is. Vagy nagyon nem értem?
-
PTomi92
aktív tag
válasz
S-on-nál smartflashel felteszi a kernelt? Vipersnél külön van kernel flasher hozzá, ez csak egyedi eset, vagy mindegyik romnál külön kéne feltenni?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
randras_83 #24891 üzenetére
Probaltam intezni n4-et hardvrrapron de eddig nem tul sok sikerrel
mert en csak ugy tudnam h az XE-m plusz egy deak feri de eddig meg nem sikerult
csak az lenne a furcsa a teloba h nincs mem kartya benne ugyhogy ezrrt probaltam elotte (mondjuj az sem sikerrel bar nem nagyon csipemba markat) egy s3 -at mert abban van mem kartya
Bocsi csak telorol vagyok
-
honda130
tag
válasz
A rádióval most is van gondom, mert ugyan a Wifi tökéletesnek bizonyul, de a telefonálással kapcsolatban már korábban is írtam, hogy gond van. Jobban mondva a hívásokat nem tudom befejezni.
Egyébként nekem nem lenne jó ez a megoldás az S-offra? Vagy mindenképp drótoznom kell? Persze amint ezelőtt is írtam, nagyon szívesen drótozok ha kell, de azzal a módszerrel kezdtem és nem működött valamiért.
Azt a pakkot már nem tudom letöltöttem-e, mert rettenetes sok dolgot letöltöttem és bevallom, nem emlékszem már hogy mi hogy volt.
Lehet hogy neki kéne ugranom mégegyszer ennek a drótosnak, csak most érkeztem haza munkából és máris indulunk a családdal fagyizni.
Az egyébként nem baj ha Bootloader nyitás is van meg S-offot is szeretnék?Szia!
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24911 üzenetére
Ne haragudj, de azon a honlapon nem tudom hol és mit tudok letölteni. Nem tudnál segíteni?
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24891 üzenetére
G2-ről van véleményetek?
-
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #24875 üzenetére
Bocsi
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24863 üzenetére
Ha esetleg a HTCdev-es S-off-olást választanám, akkor ott melyik Sensation-t jelöljem be? Jó a Sensation EU?
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24863 üzenetére
Köszönöm! Mindenki nevében, aki épp ezen zizizik.
Azért most írok csak, mert emésztettem a blogod. Megmondom őszintén, nagyon izgalmas dolognak tűnik és talán nem is olyan bonyolult.
De azért kérdezek is ám!Tehát hogy értem-e a dolgot? :
A HTC driwer azért kell mert rácsatlakozom a PC-re és ez kell hozzá?
Az a HTC Sync kell nekem bármire is hogy fenn lenne a gépemen azelőtt, hogy le kell szednem? Csak mert ez idáig nem került a gépemre.
USB2 port...Nekem ezen a gépemen két USB van hátul, kettő meg elől, az alaplapról lecsatlakoztatva ugyebár kábellel. Nyilván valamelyik hátsó USB-t fogom használni, nem a kihelyezett elsőket, de a kettő közül nem mindegy melyikre esik a választás?
USB hibakeresés oké, gyorsboot ki oké. (azannyját! Valamit én is tudok.
Tehát ha csatlakoztattam a géphez, elindítom a temproot progit, és utána a Controllbar-t.
Kiírja ezt az izét: "do the wire trick" aztán jön a füstöltetés dróttal. Itt két érintés lehet csak konkrétan, vagy lehet próbálkozni amíg újra nem indul?
Ha végeztem és elvileg sikerült az S-off, akkor miért kell elindítani újra a temprootot? Van valami célja?
Ha ezekre mindre választ kapok, száradjon le a kezem, megpróbálkozom a dologgal.
Ja! Mégegy kérdés: A többi dologban, ami az S-off után következik, tudsz segíteni? Mert ugye ez csak a kezdet.
Köszönöm! -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24860 üzenetére
Én nagyon tudnám értékelni ha csinálnál egy olyan leírást, amiből neki merek állni az S-off-nak, meg a root-nak, esetleg rom cserének is. Nagyon jó, hogy most picit beindult ez a topik, mert már minden cikket, meg ötletet olvasgatok, de valahogy nem áll még össze teljesen a kép. Elvileg minden érthető pl. a tudástár leírásaiban is, csak a sorrenddel nem vagyok tisztában. Rom csere, s-off, root, CWM CWR 4ext.....Húha. Innen minden kell? De ha kell is, akkor mivel kezdjem, stb. Nem tudom érthető-e a problémám.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
randras_83 #24851 üzenetére
Már megcsináltam mindent szóval S-OFF meg érdekes módon a HBOOT-om 1.27-es lett 1.29 helyett de sebaj a lényeg h működik
de én úgy olvastam h S-OFF -olni csak akkor lehet ha kész a htcdev-es nyitás
kellett nekem 600 oldalról össze vadászni az infókat
Amikor kinyitottam akkor a htc veboldalán azt írták h vissza zárni csak annyit kell csinálni h beírom parancssorba (ha jól emlékszem ) : fastboot flash oem_lock azt hiszem így volt és írták is h akkor megint S-OnHonda130 : Ahhoz h tudjunk segíteni kellene pár infó a telóról pl HBOOT száma stb. Nekem úgy sikerült hogy először Htcdev.com onnan letöltöttem mindent ( először azt amiket a jobb oldalon írt ki ( android sdk , htc sync meg mégegy valami ) ) aztán letöltöttem a windows-os fastboot-ot ( ezt az ötödik lépésbe hozza be ha jól emlékszem) utána ha ezzel kész voltam akkor csináltam egy temproot-ot utána elindítottam a windows féle Jouponutbear-t amikor ezzel is kész voltam parancssorból felraktam a 4ext touch recoveryt és kész is voltam ha gondolod a temproot-ot és a windowsos Jouponutbeart feltöltöm valahova de csak holnap tudom mert nem soká indulok déluntánba úgyhogy holnap délelőtt ha szeretnéd feltöltöm
-
zho-lee
addikt
válasz
-
honda130
tag
válasz
Bocsi hogy közbeszólok!
Nem tudnál nekem segíteni? Piszkosul érdekel ez az egész téma, de kellene kis segítség. Hogy kezdjem el?
Ha valami sorrendet írsz, hogy mi után mi következik, talán elboldogulok valahogy. A tudástárat már párszor elolvastam. Működik az rendesen? Neki merjek az alapján állni? -
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24836 üzenetére
Ma mentem reklamálni... vittem a 2 fényképet a saját és a Honda-tól kapott képet, mondtam a Samsung szervivben, hogy legyenek szívesek továbbítani a képet a HTC szervizbe. Az itteni srác normális volt, szerinte is cserélni kell és kész, mondta hogy fel is hívja őket... aztán majd kiderül... Én visszalőttem S-on-ra ;-)
-
bazsicoyotes
újonc
válasz
randras_83 #24612 üzenetére
Köszönöm. A SIM csere megtörtént, de a problémát nem oldotta meg. Próbálom a többit. Köszönöm
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24831 üzenetére
Köszi Honda...
Naná hogy mondtam, úgy is írták bele, hogy a tulaj szerint az aljzat kopott....
De mivel Siófokon vittem be a Samsung szervizbe és ők küldik tovább...
Akkor ragaszkodjak hozzá, hogy küldjék ki Csehországba, mert ott kicserélik???
A gari idő hosszabodik annyival, amennyit szervízben volt a teló? Mert akkor nem 19-én jár le csak jövő hónapban......
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24831 üzenetére
hát igen nem néz ki egészségesen, a kérdés az, hogy megpróbálják-e rád verni, hogy sajnos ez rongálás, nem kötelesek garanciában cserélni...Egyébként nekem a hazai közvetítőkkel(pl smartshop) nincs jó tapasztalatom, de ha ráveszed őket, hogy márpedig küldjék ki Csehországba a szervizbe akkor ott szó nélkül megcsinálják. Nekem a függetlenítéssel akadékoskodtak, hogy ez garanciavesztés, be is írták a jegyzőkönyvbe, a szerviz meg szó nélkül javította a telót.
-
honda130
tag
válasz
randras_83 #24808 üzenetére
Nem gond az S-off, mindenképp meg szeretném csinálni. Igazából gondolom hogy a végeredmény a Custom rom lesz, csak gondoltam miért ne próbálhatnék ki akár több Romot is, amelyek közt egy-két gyári előző Rom is szerepel?
Persze ha egyáltalán hozzá lehet férni ilyenhez? Bár ha jól meggondolom, azon is lesz egy rakás olyan alkalmazás, ami idegesíteni fog és le szeretném majd törölni. Akkor meg gondolom tele marad szeméttel az androidom, ami miatt nem fog tetszeni. ....Bocsi! Csak "hangosan" gondolkodom. Vagy marhaságokat írok? -
honda130
tag
válasz
randras_83 #24804 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
A Full Wipe az a gyári állapot visszaállítása ugye? Az már többször megtörtént, csak az a baj, hogy akkor ugyanígy a 4.03-mas Android megy fel rá. Lehet hogy azt nem bírja? De hogy lehetne gyárira rendesen visszaállítani? Vagy az eredeti 2.3-mat már nem lehet?Mi az a custom rom? Bocsi! Ez a kérdés lehet hogy túl amatőrre sikerült, de szerintem semmi értelme tudományosabban kérdezni ennél.
-
htc07
addikt
válasz
randras_83 #24775 üzenetére
Erre azért nem esküdnék meg, mert én két akkuval nyomom szimultán váltogatva (az egyik kb. 2,5 éves, a másikat durván egy éve vettem, mindkettő gyári), és nem szoktam naponta töltögetni őket, úgyhogy vagy gyári hibásak az akkuk, vagy más a gond. Amúgy más romokkal nálam nem jelentkezett a jelenség.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24762 üzenetére
Azért köszi
-
elmouse
aktív tag
válasz
randras_83 #24746 üzenetére
Ki vele! :-)
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24746 üzenetére
Hmmm.. s3-hoz is van ez a megoldás?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24742 üzenetére
Szia!
S3-mal is ott tartok, mint anno a Sennyvel, új rom (4.4.2) fel, apk-k telepítése, titaniummmal adatok vissza, eddig megy a zooper.
Menü/beállítások, csengőhang stb... és a zooper elköszön az élők sorából...De már 3 napja nem alszom, úgy hogy megyek. Ma csak 2 romot telepítettem/laktam be/töröltem
(töltöm a legújabb miui-t)
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #24726 üzenetére
Ha nem rólad lenne szó, el is sütöttem volna egy "write only" poént.
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #24707 üzenetére
Dehát ezt mondtam én is.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #24640 üzenetére
Teleportáltatok?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24640 üzenetére
Én is ezt mondanám...
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #24635 üzenetére
Mondjuk egy fólia azért nem ártana ilyen extrém helyzetekre
-
Baloo27
aktív tag
válasz
randras_83 #24633 üzenetére
Hát ez meg?
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #24617 üzenetére
Tudsz mondani 1 helyet vagy valakit aki tud szerezni ilyen ankert? Mert néztem ebayen és eléggé húzós az ára.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #24615 üzenetére
Még a gyári és 2 éves már.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24609 üzenetére
Köszi a segítséget! smartflash be van kapcsolva. Amúgy a tapasztalatok a MIUI V5 rommal: sajnos nekem nem működött a videófelvevés, lehet azért mert kernelt nem cseréltem, így fájó szívvel de letöröltem, viszont nagyon tetszett, újszerű a kezelőfelület, mindenkinek érdemes kipróbálnia. Visszakerült a vipers3.1.4, ami viszont sokkal gyorsabb
-
DoLIn1991
csendes tag
válasz
randras_83 #24576 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült rootolni!
-
DoLIn1991
csendes tag
válasz
randras_83 #24573 üzenetére
Hát leszedtem HTC sensation tudástárból a su-2.3.6.3-efgh-signed.zip-et, azt rá másoltam az SD-re utána beléptem CWM-be és telepítettem. Azt írja ki h sikeres telepítés de amikor megnyitom a titanuim backupot akkor a root jog keresése utána nem adja meg nekem.
-
DoLIn1991
csendes tag
válasz
randras_83 #24564 üzenetére
Ezt, hogy érted, hogy mi volt a menet?
-
Krisztián156
tag
válasz
randras_83 #24560 üzenetére
Akkor én azt nem is látom, csak higgyem el, hogy van?
A venomos romoknál lehetett kapcsolni -
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #24527 üzenetére
Fogós ravasz kérdés.....
A Szezso féle Revelation vagy az Inspiration rom a jobb?
Jelenleg a Viper 5-ös van fent... nem rossz, csak mintha gyorsan merülne.... de lehet már az akksim kezd haldokolni... közel 2 éves Anker.
-
bikepank
tag
válasz
randras_83 #24509 üzenetére
Ránézésre stimmel :-) viszonylag rég volt reset.
A lényeg a képen hogy az normális hogy az android system 2 szer fut? -
Beri
addikt
válasz
randras_83 #24496 üzenetére
Ahogy a screenshoton látszik, én is roamingon voltam ezalatt, tehát se 3G, se sync, se semmi nem volt. Konkrétan annyit csinált a telefon, hogy reggel ébresztett, néha megmutatta, hány óra, meg minimális sms és duma.
Most már csak azt kéne megoldani, hogy a lock widget rendesen működjön. Ez viszont vipers 1.6 óta szinte mindegyik rommal ilyen, még a 2.0-val is. Megnyomom a lockot, lezár, aztán egyből vissza kinyílik néha. Van, hogy többször is egymás után.
-
Beri
addikt
válasz
randras_83 #24491 üzenetére
Nem úgy volt, hogy icéeses vájperessel nem 100%-os a fényképező app?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #24483 üzenetére
Az a baj, hogy a könyvjelzőim törölve lettem itt a melóhelyen (mint a jogom a wifihez
), úgyhogy most csak okoskodom:
Van telepíthető tweak az xda-n, nem ismered véletlen?
Ha csak az a baj, hátha segít.. -
PTomi92
aktív tag
válasz
randras_83 #24477 üzenetére
félre ne értsetek, nem szezso kollégát akartam leszólni, meg amúgy ő erről nem is tehetne, csak egy véleményt írtam, mert sokan kérdezgették már h viperS vagy revelation legyen. Nekem az első jobban bejött. Egyébként új akkuval egyszer sem rebootolt nekem még, pedig próbából csináltam egymás után 25 vakus képet is egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest