Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
csikoszo #17417 üzenetére
Állítsd át gyárira. Vissza lehet. Ki mondta, hogy nem? Erről beszéltem, hogy rakasd S-On-ba. De a frissítéseket felejtsd el.
Kár is erről beszélni, vidd el egy hozzáértőhöz ő elmagyaráz mindent potom pénzért.
Másik opció, hogy dugd fel a gsm boltos eladó seggébe a telefont. -
Something_
őstag
válasz
csikoszo #17409 üzenetére
Lehet hogy azért mert egy sima eladó és nem ért hozzá
Na mindegy, keresd fel Edenyke-t, sztem egy kis összeg fejében gyári állapotba hozza a telefonodat és mond pár hasznos információt. A helyedben nem állnék neki az S-On-nak.
A bolt nevét azért leirhatnád, hogy mások lássák.
-
Something_
őstag
válasz
rena224 #17405 üzenetére
csikoszo: Írd vissza a CID-et, rakj fel gyári RUU-t és próbálj OTA-n frissíteni. Habár ezt szerintem te nem fogod tudni egyedül megcsinálni. Vidd vissza a boltba és mond, hogy rakják S-Onba vagy adják vissza a pénzed, mert ez buherált telefon és te egy gyári, magyar piacosat akartál venni.
-
Something_
őstag
válasz
csikoszo #17391 üzenetére
S-Onba simán rakhatod, csak sosem fogsz frissítést kapni, mert nem EU-s készüléket vettél, hanem Keleti országból behozottat.
Gondolom András a CID Gettert linkelte, az a CID számodat, ami alapján belőhető a régió vagy hogy szuper cidre írták át.
Klarsa:
CTRL+F: Magyar -
Something_
őstag
válasz
plejik #17050 üzenetére
Sensation-nél sokat kipróbáltam, eltelt 2 hét, míg off voltam, ennyi idő alatt 5 frissítés megjelent az adott romnál
Volt olyan, hogy meg voltam elégedve a rom-mal, frissítettem és szar lett. Meguntam kicsit, plusz para volt a végén az s-off és e-care ügy miatt. Ezért túladtam rajta.
Most ugyan azt a készüléket használom amit te, gyári rommal és tökéletes -
Something_
őstag
válasz
csipuka #17035 üzenetére
A hónap hozzászólása
Ne legyen már mérvadó egy okostelefonnál végül is a kijelzőidő.. Minek egyáltalán kijelző?
Ez az egész akkuidő és a körülötte lévő okoskodás az idegesítő. Mit mondanál egy átlagembernek, aki most veszi élete első okostelefonját, meddig bírja egy okostelefon aksija?
Azt mondod neki, hogy 3 napig, ha nem használod (7 perc kijelzőidő/nap), vagy ha használod átlagosan, akkor este fel kell rakni töltőre?
Hát ha van eszed, akkor azt, hogy reggel leveszed a töltőről, este felrakod a töltőre.Valaki most veszi élete első okostelefonját, pl egy Sensation-t, jön ide olvasni és azt látja, hogy húú, ez 3 napig is elmegy, de fasza.
Aztán megveszi és 14 óra alatt lemerül, mert 1 órát netezik, 1,5 órát telefonál és 2 e-mailt szinkronizál wifi-n és 3G-n.PS: 7 óra használat 1%? Ezt 7 óra nem-használatnak hívják szerintem.
Amúgy én pl azt vettem észre szinte az összes telefonomnál, hogy 100%-tól 50%-ig viszonylag lassan merül, utána pedig jobban beindul.plejik: Gyári garanciája legyen, ne legyen hűséges/részletes. CID getterrel nézd meg a régiót. Indítsd el HBoot-ban (hangerő le + bekapcs gomb hosszan, nézd meg, hogy nincs e nyitva, s-offolva)
Ha ezek stimmelnek nagy baja nem lehet, ha meg igen, akkor viheted a szervizbe.
Vagy használod s-onban gyári ICS-vel és elnézed neki a sense FC-t és a kisebb laggokat vagy felraksz egy főzött romot és hetente-kéthetente frissíted, felrakod a hibajavítást.
Kevés jó főzött rom van, meg kell találni a neked megfelelőt. -
Something_
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #17033 üzenetére
14 perc kijelzőidő?
Sztem fos, nekem a Sensation max 1,5-2 óra kijelzőidőt bírt.
S2 átlag 3-4 óra kijelzőidőt. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16800 üzenetére
Huh, még sense 3.6-nál ha belaktam teljesen a rom-ot, akkor 100-120 mb volt a max szabad ram. Indítottam egy böngészőt, az meg bezabált 50 mb-t minimum
Most S2-nél 350-400 mb szabad ramom van gyári rommal, ami azért érdekes, mert ugye ennek 250 mb-vel több alapból a ram. Mindig a sense-t szidják, hogy nincs optimalizálva, viszont akkor a TW is zabálja a ramot, legalábbis úgy látszik..
Sőt, ha pl 350 mb szabad ramom van, levonjuk belőle a különbözetet, akkor alapból 100 mb szabad ram maradna, kevesebb, mint a Sensation-nél.
Érdekes, de annyit tegyünk hozzá, hogy röccenésmentes az egész rendszer a Sensation után. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16781 üzenetére
3G rengeteget leveszem, hogyha át van állítva sima GSM-re, akkor is drasztikusan kevesebbet fogyaszt.
Amúgy az aksihasználatnál meg tudod nézni, hogy pontosan mi, mennyi ideig ment.
-
Something_
őstag
válasz
Janaboy #16776 üzenetére
Mindegyiknél le lehet húzni, sztem sehogy sem lehet kikapcsolni, szerintem még főzött alatt sem (nem találkoztam ilyen opcióval, tweaks-szel)
Nagyon patent a HTC lezárási képernyője, gondolom nem cserélnéd le egy widgetlocker-re.
Én S2-n ezt használom, teljesen testreszabható, widgeteket (!!) is be lehet rakni, plusz akár teljesen el is tüntethető az értesítési sáv. -
Something_
őstag
válasz
gatto_ #16744 üzenetére
Ne viccelj már, 11111111, ez a SuperCid. Ha gondolod vidd be az E-Care-ba, hogy nem frissül, ők is megmondják, hogy miért, ha már nekünk nem hiszel.
Valójában az XE is egy felhúzott Sensation.
Szerk.:
mi a megoldás? S-off és írd vissza a gyárira a CID-et és fel fog repülni az OTA frissítés. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
gatto_ #16727 üzenetére
Hol vetted eme új telefonkészüléket?
Kapcsold ki a telefonod (előtte a beállításoknál a "Gyors boot"-ot kapcsold ki!), indítsd hboot módban, hangerő lefele gombot nyomd folyamatosan, majd a bekapcsológombot. Tartsd nyomva ezt a két gombot, míg egy fehér kijelzőt nem látsz.
Mondd, mi van a fejlécbe írva. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16718 üzenetére
Nova beállítások/Alkalmazásfiók/Drawer stylus/Vízszintes
Rengeteg opció van benne, plusz a sense widgetek ugyan úgy megmaradnak.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16684 üzenetére
Nova Prime launchert dobd fel, ott van vízszintes alkalmazásfiók. A többi opciót meg szedd ki, marad a sense.
-
Something_
őstag
Ha 1111111 a CID-ed, akkor vissza kell írni, mivel a CID alapján szedsz le RUU-t tudtommal.
RUU tartalmazza az FW-t is.
Passz, nekem a T-s Sensation 032-es volt, és függő volt. Amúgy a sim unlock teljesen más helyen van, nem függ össze a CIF, FW, ROM a függetlenítéssel, de a sim unlock-ról nem lehet beszélni, mert warez. -
Something_
őstag
A karakterkodolas az osszes keszuleknel igy van.
Ha nagyon akarsz ekezeteket, akkor a masik iranyba doljenek es nem ugrik le 70re.Off: Sensation altalaban nem ment el nalam 2 ora kijelzoig custom romokkal. S2nel gyari rommal 3-4 orat vigan elmegy, ugyanolyan felhasznalassal.
-
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16500 üzenetére
Aham, lezárt képernyőnél is le lehet húzni.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16470 üzenetére
lol
Felszállsz és számolod a megállókat
Vagy már lehet bemondják a nevüket is, rég ültem bkv-n
Örstől gyalog kicsit messze van -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16465 üzenetére
Fehér út - Éles saroktól 2 km kb. Google útvonaltervező a barátod
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16463 üzenetére
10-15 nap. (Mert ugye kb 2-3 nap mire eljut az E-Care-ba, majd még 2-3 nap mire visszajut a T-hez, plusz a kettő közötti javítási idő)
Ha egyből E-Care-ba viszed, akkor 5 nap.
Habár a 10-15 nap is csak akkor van, hogyha van készleten alkatrész, de általában van, mivel gyakori hibaHa esetleg ilyet veszel, akkor ellenőrizd, hogy nem-e volt szétszedve a telefon, mert ha már előtte szétszedték (szervizen kívül), akkor nincs gari.
Szerk.:
10. kerületbe van, Örs vezér tértől 5 perc autóval, kb 15 perc busszal. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16424 üzenetére
Tuti nem a csatlakozóknál megy be, asszem azt mondták, hogy ez ragasztási hiba, de ilyenkor az egész kijelzőt-üveget cserélik.
Nekem 7 hónap alatt nem porosodott, csak ugye 2szer cseréltek tápegységet 3 hónapon belül. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16422 üzenetére
Szerintem ami 1 évig nem porosodott, az ezután sem fog. SZERINTEM.
-
Something_
őstag
válasz
szegto #16418 üzenetére
Ez így van, nincs tökéletes telefon, ha lenne tökéletes telefon, akkor nem lenne értelme évente új készüléket piacra dobni.
Balazs_: kérhetsz, de úgysem kapsz. Az E-Care-nál azt fogják mondani, hogy mivel alaplapcserés volt, ergo új a készüléked.
A T-Mobile-al vagy szerződésben, náluk kérhetsz új készüléket, de ők úgysem fognak adni, az E-Care pedig a T-vel van szerződésben, mint szerviz, ergo nekik hozzád nincs közük.Ha a T belemenne abba, hogy rádobsz 30e-et egy One X-re, akkor én pl élnék a lehetőséggel, mivel a régi készülékedet kb 120ért számítanák be, ergo jobban jársz, mintha fél év múlva eladod 50e-ért.
Bocs, Voda, már nem írom át
-
Something_
őstag
válasz
bodoraudio #16392 üzenetére
Visszaállítottam a gyári romot, atom stabil, brutál gyors. Be is laktam, nem szenvedek a főzött romokkal.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16384 üzenetére
Dehogy.
Az 1 év szoftverest csak GSM boltok adnak, szolgáltató tuti nem. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16382 üzenetére
1 év teljeskörű (telefon + tartozékok) + 1 év csak a telefonra.
-
Something_
őstag
válasz
bbalika81 #16352 üzenetére
Hibátlan állapotú S2-t vettem, Sense picit hiányzik, mert ez az S3-S2 hibrid rom elég csilivili.
Anyagminőségre elmarad a HTC-től MÉG, mert veszek rá szálcsiszolt alu hátlapot, ami nagyon komoly.
Sense is jobb volt, de kárpótol a sebessége. Nagyon brutál, szinte "őserő" -
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16339 üzenetére
SZerintem nem fogják, azt fogják mondani, hogy írj a htc.com-on a hivatalos supportnak.
Tájvánba már egy ideje áradás van, ezért szöktek egekbe a HDD árak.
-
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16336 üzenetére
Felejtsd el, nincs ilyen.
Megkapod, örülsz, csúnyán nézel rájuk. Ennyi. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16333 üzenetére
Gyári garanciából nincs 1 éves garancia!!!
60ért gari nélkül felejtsd el.Figy, ha úgy nézzük én 68e-ért adtam el összes gyári tartozékkal, dobozban, másfél év gyári garival, KARCMENTES állapotban.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16331 üzenetére
Poén vóót
Vaterához ne sok reményt fűzz, 4-5e-es jutalékot mindenki rászámolja, olyat kell kifogni, aki nem számolja rá.
70e a reális ára a Sensation-nek, 70e-ért simán tudsz venni.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16329 üzenetére
Nem, max kapsz egy warn-t a privát beszélgetés kimásolása miatt
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16327 üzenetére
Bemész az e-care-ba az imei alapján talán megmondják.
E-mail, telefon OFF. -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16319 üzenetére
Meg ne vedd!
-
Something_
őstag
válasz
DjTaRsY #16302 üzenetére
Kijelzője szép, fényerő lehetne több, betekintési szöge úgy mond nincs
Zenelejátszója hangszórón vicces, a gyári füles meg egyenesen szánalmas
A fém ház nagyon ízléses, jó minőségű, csak be lehet nyomni a kijelzőt a házba, plusz néha recseg, főleg alul.
qHD kijelző viszont patent -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16256 üzenetére
Én ma adtam el memkari és autóstartó nélkül 66.000 ft-ért.
Aprod is egész jó, de vaterán van a legtöbb meg ugye itt. Expresszt is megnézheted.
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16233 üzenetére
"press on fastboot" --> bootloaderbe indítottam, pirossal írja, hogy fastboot usb.
Most meg a ruu telepítője azt írja, hogy image version 3.32.401.3
De hát én az 1.27-est szedtem le, mert ez volt a HBoot-ba.
Egyre jobban megutálom ezt a telefontNa most ezt írja
3.32-re mehet fel az 1.27??
http://www.kephost.com/images4/2012/6/15/wzfcfafyi1mom5u5zwke.png -
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16231 üzenetére
Hülyét kapok, error 155.
http://www.kephost.com/images4/2012/6/15/m16pbuh7s25swqucz7vy.png
-
Something_
őstag
Nah, most jó.
Ez jött be, itt update?
-
Something_
őstag
válasz
enginev3.0 #16221 üzenetére
Most töltök egy másik főzött romot, lehet, hogy ebbe szar az usb-s keresés.
Driver? Milyen driver kell? A ruu.exe-t futtatom, ahhoz semmilyen drive nem kell, nem?
Majd lezáráshoz kell, de még nem tartok ott
-
Something_
őstag
Kicsit szívok az S-On-nal.
Letöltöttem a RUU.exe-t, telefon csatlakoztatva van "Csak töltés" módban, usb-s hibakeresés be van kapcsolva, gyors boot ki van kapcsolva.
HTC Sync nincs a PC-n,Futtatom a ruu.exe-t, de azt írja, hogy nincs USB-s kapcsolat a telefonnal.
Hibakeresést sem írja, hogy csinálná, amikor csatlakoztatom a telefon.Help
-
Something_
őstag
S-On téma
Hboot-ban azt írja a telóm, hogy 1.27 van fent.
Ehhez töltöm ezt a gyári RUU-t: RUU_Pyramid_HTC_Europe_1.27.401.3_Radio_10.42.9007.00P_10.11.9007.15_M_release_192183_signed.exe
CID032, szóval elvileg jó lesz ez a RUU, nem?
Ezt a RUU-t recoveryből beflashelem (ha még ma lejön... 380 mb 2 óra..) és utána zárhatom is vissza fastboot oem writesecureflag 3 paranccsal?
-
Something_
őstag
-
Something_
őstag
Respect E-Care!
Na akkor S-On!
-
Something_
őstag
válasz
SpinDoktor #16182 üzenetére
Elvileg ha E-Care-ba adtad be, akkor 5 munkanap a határidő, ha van alkatrész.
Ha nincs, akkor ez akár 15 nap is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest