Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
19_OsY_81 #15862 üzenetére
Igen, sajnos ugy tunik. Tegnap megcsinaltam a 3-ik fazist, BL-bol hard reset, egeszen addig jo is volt minden, mig at nem mentem a bufebe kajaert. dobott egy hatast...viszem is be, csinaljak meg, vagy inkabb lecserelem, ha nem kell tul sokat radobni. One S vagy X szerintetek?
-
-
roxan
senior tag
válasz
19_OsY_81 #14863 üzenetére
Ez a hang probléma nekem visszatérő dolog. Számítógépre csatlakozás után mindig elfejeti a beállításokat és vmi alapértelmezettre áll, de volt, hogy este letettem a telefont, és reggelre elmentek a hangok. Pedig "aludt", és nem volt gépre kötve. Vmi néha bezavar, de nem tudom mi.
-
csipuka
senior tag
válasz
19_OsY_81 #14837 üzenetére
Nekem 5.3-as IC-m van, es reggel 6-kor veszem le a telcsit az ejszakai toltesrol.
Ha megyek haza 4-kor akkor meg 70% folott van a toltesem.
Napkozben en nem beszelek igazabol, csak neha. A cegnel van wifi, nem kuzd a telcsi a 4g-ert. A kocsibol szoktam BT-n telefonalni es napkozben ha olyan helyen vagyok akkor jatszani vagy olvasni1 orat vagy kevesebbet megy a kijelzo.
Amikor lecsereltem anno a gyarit (fel eve) akkor feltunt, hogy jobban birja az Anker akksi, azota sincs vele problemam. Ha bedoglene, akkor is vennek egy ilyet most.
Nekem eddig nem tunt fel, hogy faradna az akksi. Lehet szerencsem van -
Murder
tag
válasz
19_OsY_81 #14416 üzenetére
Nekem volt olyan, hogy hívás közbe megszakadt és szintén merülő aksinál
Változóképpen csinálgatta mikkor eszébe jutott akkor újraindult.
Most 3-4 hete benne van 1 vadi új XE gyári aksi azóta egyszer sem volt újraindulás (kop-kop
) Ja és még pozitívul, hogy a XE aku jobban is bírja természetesen igaz 8000 volt:-(
Ezt is jeleztem már a boltnak de szervizre van szükség!
Porosodással nekem szerencsére nincs bajom de kollégámnak volt T-nél vásárolt készüléknél most van neki oda szervízbe.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #14400 üzenetére
Tegnap nekem is megvolt 5 hónap után az első hiba.Tegnapelőtt felraktam 4-5 olyan programot , amelyek már korábban is fent voltak és nem okoztak problémát.Tegnap egy beszélgetés után leraktam a telót és pár perc múlva hallom, hogy újra indult, mentem oda az asztalhoz megnézni, egy felkiáltójel világított a sarokban ,hogy értesítenem kellene a htc-t, mert rendellenes újraindulás történt.
A csengőhangok el voltak állítódva, mms-t nem tudtam küldeni, mert nem ismerte fel a kép formátumot, mondom mi a here.
Az érdekes az, hogy a htc synccel sem sikerült visszaállítani a korábbi mentést, így maradt megint a reset, immár kétszer egy hét alatt az ics után.
Ami még érdekesebb, nálam megmaradt az a jelenség, hogy indításkor az alkalmazások frissítése felirat jelenik meg bootolás alatt,számszerűleg ki van írva hány alkalmazás van telepítve és azokkal tököl. -
Murder
tag
válasz
19_OsY_81 #14400 üzenetére
Szia
Nekem is csinált ilyeneket a készülékem és arra jöttem rá, hogy aku.
rendeltem bele 1 új aksit és azóta teljesen megszűnt ez a jelenség!
Majd figyeld meg, hogy mikkor újraindulgat akkor nagyon merül az aksi is a szokott használat mellet sokkal jobban.
DE az is lehet, hogy nálad más a hiba nekem ez volt! -
Something_
őstag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
19_OsY_81 #12969 üzenetére
Szerintem meg csak kidobtad a pénzed az ablakon, illetve feleslegesen terheled a rendszert+az akksit ezzel a programmal.
Kifejezetten vírus (ami kéretlenül települ és rossz szándékú kódot futtat mondjuk egy fertőzött oldal látogatása után) továbbra sincs androidra, max nem megbízható alkalmazás lett telepítve nem megfelelő forrásból (értsd: warez).
Az alkalmazás lista végigböngészésével és a legutóbb felrakott programok uninstalljával kb 5perc alatt megoldható a probléma.
Ha vki pedig még ehhez is lusta, de rootolt, akkor ott az adaway vagy az adfree.
Ennyi.
-
csipuka
senior tag
válasz
19_OsY_81 #11300 üzenetére
Emlekeim szerint regisztracio ahhoz kellhet, hogy legyen egy virtualis US szamod, es az erre erkezo hivasok befutnak a valodi szamodra. A Google atiranyitja. Ilyen valoban csak amcsi es talan kanadai szamokra van engedelyezve.
De.
Az egyenlegeddel elvileg hivhatsz barkit, mint a szamitogepen, ahogy irtad is. -
csipuka
senior tag
válasz
19_OsY_81 #11286 üzenetére
Google Voice app
En kitettem widget-kent, es be an allitva, hogy csak a nemzetkozi hivasoknal aktivalja magat.
Igy a People fenykepes hivobol szepen tudok hivni kulfoldet ezen keresztul egybol.Mondjuk azt nem tudom miert nem tudom beallitani ebben a HTC People app-ban, hogy bizonyos embert GSM-en hivjon, masokat Viberen vagy Skype-on.
Ha van ilyen progi (fenykepre rabokok es hiv) akkor ne tartsatok magatokban. -
R2D20208
addikt
válasz
19_OsY_81 #4243 üzenetére
Mivel szerencsére a "Keresés" funkció minden böngészőtípusban alapértelmezésként megtalálható, nem kell mást tenned, minthogy leütöd a CTRL + F billentyűkombinációt (vagy megkeresed manuálisan a megfelelő menüpont alatt), és beírod a keresendő szót a mezőbe, mint pl. ROM; Froyo; Odin, és a többi.
-
kokler
aktív tag
válasz
19_OsY_81 #3819 üzenetére
Örülök neki, bár épp tegnap javasoltam legutoljára, hogy akinek nagyon merül, az tegyen így
Nekem most reggel 6-tól 94%-on van és van benne 10 perc játék (Battlehearts), 5 perc beszélgetés, 30 percenként frissíti a levelezést és a wifi be van kapcsolva azóta
Kijelző viszont összesen csak 12 percet ment. -
-
Joe1985
tag
válasz
19_OsY_81 #3811 üzenetére
A magyar piacra szánt darabok már néhány hete frissültek. Nekem is 1.45.401.2 van, ez természetesen android 2.3.4. Kis türelem, úgy látszik egyszer valami kis hazánkban megy jobban
, én ezért vittem vissza a német t-mobilost, az sem frissült. Szerintem várható ott is a napokban...
-
Xaels
félisten
válasz
19_OsY_81 #3632 üzenetére
A navis kérdésedre nem tudom a választ, én még soha senkinek nem írtam be a címét.
A többire azt tudom mondani, hogy nálunk a Speedshop hasonló ahhoz a céghez amit leírtál. Valószínűleg úgy lehet, hogy a nekik szánt szállítmány kevés volt arra, hogy ki tudják szolgálni az igényeket és így máshonnan pótolták a darabszámot.
Tudtommal a HTC, a készülékeire 2év garanciát ad amennyiben minden rendben van.
A hivatalos 1.45.401.2 elvileg már kint van bár ez változhat a készülék eredeti rendeltetési helyétől. Ha kell ITT megtalálod a frissítést zip formátumban. Letöltöd, átnevezed update.zip-re, majd HBOOT menüből tudod telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest