Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
válasz
Malwoon #13706 üzenetére
Hát én júliusban vettem. Csinálta ezt a régi aksinál már,de az anker vastagabb, pont kitölti a helyet, és nem engedte recsegni. Arra gondolok, hogy nem melegszik annyira a telefon, így ha minimálisat is, de nem tágul belül, és ezért most kisebb benne. Más nem jut eszembe. Délután óta nem történt semmi, nem esett le, nem nyomtam meg, stb. Fura.
-
kokler
aktív tag
válasz
Malwoon #13226 üzenetére
Próbálj szerintem első körben egy factory reset-et. Ha utána is ezeket tapasztalod, akkor még aznap elvinném a szervizbe a készüléket javításra. Javaslom a reset után a lehető legminimálisabb mennyiségű program felrakását. Nálam anno még a Facebook app valamenyik verziója okozott ilyen hibát...
-
Revan4126
csendes tag
válasz
Malwoon #13066 üzenetére
Nekem is ugyanezt a kikapcsolósdit adta elő. Végül, mivel garis a teló, elvittem az E-carehez. Kicserélték benne az alaplapot. Azóta nem kapcsolt ki saját elhatározásból, bár még csak tegnap hoztam haza, szóval még nem merek nagyon örülni, nehogy visszajöjjön a hiba. De bízom benne, hogy egy jó ideig nem kell javíttatni.
Egy kérdés úgy általánosan bárkihez, aki ráér válaszolni:
Átlagosan mennyire melegszik fel a telefon? Az app-ot figyelve, amit felraktam, eddig 47 fok volt a legmagasabb. Játék után persze. Olvastam, hogy melegszik, csak érdekel, hogy kb. mennyi a normális ilyenkor és mikor kell aggódnom. -
sshr3kk
tag
válasz
Malwoon #7708 üzenetére
Nem a hasamra ütöttem és úgy mondom! Nem egy barátomnak van i4-e és mellé téve is sokkal szebb a Sensation kijelzője. Más technológia az nyilvánvaló, viszont úgy, hogy a Sensation-nek akkora a kijelzője,mint az egész ájfón, úgy sokkal jobb a felbontás és szebben jeleníti meg a dolgokat.
-
scapegt
őstag
válasz
Malwoon #4850 üzenetére
Már bújom a törvényeket mióta belinkelted
de felmerült egy kérdés...azok a cégek, akik úgy járnak el, hogy csere esetén a régi garancia él tovább - köztük az E-Care is - törvénysértést követnek el? Ha így van, senki nem hívta még fel a figyelmet erre a fogyasztóvédelemnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest